Zaabarian Old boyz

School is back!!!

Reunion Photo uploaded!! Kepada yang nak upload dan nak lihat, sila ke ruang "new album"

    Huhuhu, sorry kalo lambat... Heeeee

    Share

    @reNa
    Super-Duper Junior
    Super-Duper Junior

    Re: Huhuhu, sorry kalo lambat... Heeeee

    Post  @reNa on 01/06/09, 06:21 pm

    ana...
    mana ada kita sayang kat alien hijau tuh..

    alah lily..
    tekan kat avatar tuh pun, ana masih tak pandai nak buat cam nerr
    kasi phone number, please...

    anne
    Senior
    Senior

    Re: Huhuhu, sorry kalo lambat... Heeeee

    Post  anne on 01/06/09, 11:50 pm

    go to profile..then ada byk pilihan kan Information, Preferences, Signature, Avatar, Friends and foes dan Topic is being watched...

    pastu tekan kat Avatar..keluar la avatar control panel..sebelah upload an Avatar from your computer ada perkataan Browse..tekan Browse

    then..ko carilah kat mana2 bahagian komputer ko yg ada gmbr ko yg cute tu..

    then open..pastu bwh skali ade perkataan save and reset..

    ko pilihla save...selamat mencuba...

    ombakjernih
    Moderator
    Moderator

    Re: Huhuhu, sorry kalo lambat... Heeeee

    Post  ombakjernih on 02/06/09, 04:22 am

    anne wrote:go to profile..then ada byk pilihan kan Information, Preferences, Signature, Avatar, Friends and foes dan Topic is being watched...

    pastu tekan kat Avatar..keluar la avatar control panel..sebelah upload an Avatar from your computer ada perkataan Browse..tekan Browse

    then..ko carilah kat mana2 bahagian komputer ko yg ada gmbr ko yg cute tu..

    then open..pastu bwh skali ade perkataan save and reset..

    ko pilihla save...selamat mencuba...

    Gurukul dah tolong jawap....


    _________________

    @reNa
    Super-Duper Junior
    Super-Duper Junior

    Re: Huhuhu, sorry kalo lambat... Heeeee

    Post  @reNa on 02/06/09, 12:43 pm

    Ana dah cuba macam apa yang Cikgu Ana terangkan tuh.
    Tapi, ana tak dapatlah tengok gambar tuh muncul kat sini..
    Korang ada nampak tak gambar apa??
    Risau tak masuk jerrr...

    anne
    Senior
    Senior

    Re: Huhuhu, sorry kalo lambat... Heeeee

    Post  anne on 02/06/09, 05:34 pm

    hmm..okey..try yg mcm aku ajar tu tapi bila pilih gmbr tu..ko try pilih gmbr yang jenis JPG or JPEG..just try..then make sure size dia kecik..ini dinamakan kaedah try and error ye anak2..

    zana
    Super Junior
    Super Junior

    Re: Huhuhu, sorry kalo lambat... Heeeee

    Post  zana on 02/06/09, 09:48 pm

    incik katak sony ana tu majok kot ngn ana hehe..

    zaha
    Super Junior
    Super Junior

    hehe..

    Post  zaha on 02/06/09, 10:33 pm

    thanks..
    cheers cheers

    @reNa
    Super-Duper Junior
    Super-Duper Junior

    Re: Huhuhu, sorry kalo lambat... Heeeee

    Post  @reNa on 03/06/09, 12:53 pm

    thank cekgi ana.. nanti gue coba ya??
    cobaaaa......

    anne
    Senior
    Senior

    Re: Huhuhu, sorry kalo lambat... Heeeee

    Post  anne on 05/06/09, 09:23 pm

    akhirnya... cheers cheers cheers

    zaha
    Super Junior
    Super Junior

    Re: Huhuhu, sorry kalo lambat... Heeeee

    Post  zaha on 08/06/09, 01:28 am

    wah! tahniah2..
    aku gak yg msh setia ngn makhluk ijau yg sungguh unik ni..

    @reNa
    Super-Duper Junior
    Super-Duper Junior

    Re: Huhuhu, sorry kalo lambat... Heeeee

    Post  @reNa on 08/06/09, 01:57 pm

    Thanks pada cekgu ana
    huhuhu... akhirnya...
    Muah, muah, muah!!!

    anne
    Senior
    Senior

    Re: Huhuhu, sorry kalo lambat... Heeeee

    Post  anne on 08/06/09, 03:30 pm

    yea...moshi...moshi...encik zaha ni tolong la tukar..tau la gmbr awk byk dlm album reunion tu..huhu

    @reNa
    Super-Duper Junior
    Super-Duper Junior

    Re: Huhuhu, sorry kalo lambat... Heeeee

    Post  @reNa on 08/06/09, 03:36 pm

    hahaha, itulah pasai..
    banyak gambar dia jerrr...
    kuikuikui

    ada talent jadik bapak lah zaha
    kuikuikui
    so, bila lagi??
    heeee

    anne
    Senior
    Senior

    Re: Huhuhu, sorry kalo lambat... Heeeee

    Post  anne on 08/06/09, 03:58 pm

    talent jadi bapak??? musykil tul ngan statement ko ni???
    ape makna disebaliknya..xpun encik zaha, tlg explain..heheh confused

    @reNa
    Super-Duper Junior
    Super-Duper Junior

    Re: Huhuhu, sorry kalo lambat... Heeeee

    Post  @reNa on 08/06/09, 04:20 pm

    dalam gambar tuh kan ada gambar zaha tengah pegang anak has
    hehehe
    itu jer yang aku maksudkan...
    berdasarkan fakta..

    yang lain2, tak der apa2 pun
    kuikuikui

    anne
    Senior
    Senior

    Re: Huhuhu, sorry kalo lambat... Heeeee

    Post  anne on 08/06/09, 04:38 pm

    owh..yg tu ke..wat suspen je..na, jom join kat * Dewan Makan * Dewan Makan - Lawak dan TekaTeki _ pilih sambung citer...jgn xjoin...

    lily~
    Senior
    Senior

    Re: Huhuhu, sorry kalo lambat... Heeeee

    Post  lily~ on 12/06/09, 04:56 pm

    bgus2..
    ana raihana n ana farhana...
    ape yg penting..bekerjasama...hehehe

    @reNa
    Super-Duper Junior
    Super-Duper Junior

    Re: Huhuhu, sorry kalo lambat... Heeeee

    Post  @reNa on 12/06/09, 05:03 pm

    kuikuikui...
    memang...
    memang saling bekerjasama...

    Sponsored content

    Re: Huhuhu, sorry kalo lambat... Heeeee

    Post  Sponsored content Today at 12:13 am


      Current date/time is 05/12/16, 12:13 am