Zaabarian Old boyz

School is back!!!

Reunion Photo uploaded!! Kepada yang nak upload dan nak lihat, sila ke ruang "new album"

    Peristiwa yang plg di ingati semasa sekolah

    Share

    nur_shahida85
    Super-Duper Junior
    Super-Duper Junior

    Peristiwa yang plg di ingati semasa sekolah

    Post  nur_shahida85 on 27/03/09, 10:01 am

    ok..aku sejak masuk forum ni,asyik terkenang aje peristiwa kt sekolah
    satu part yg aku x bole lupa adalah semasa form 5.
    aku ,pdah,epis--->anak angkat cikgu ros dgn salma
    korang igt salma x?dia budak luar masa F5. dia garang. x silap aku
    sape usik dia,dia lawan blk smbil mencarut.hehehhe
    dia kn suka bwk buah kuining dtg sekolah. kalo dia dtg bawak buah tu, satu kelas da berbau.
    Al kisah, aku dgn pdah,dgn epis nk mkn buah tu bnyk2..so, dia ajak dtg umah.
    Kitaorg pun gi la umah dia naik bas. benti kt simpang pelangi ke pelangai.
    Dia pun gi amik moto kt umah dia nk angkut kitaorg.

    First trip, dia angkut pdah.so, tggl la aku dgn epis kt simpang tu.
    dia da letak pdah kt umah dia,dia dtg blk. pastu, salma pun ckp
    "wei,aku angkut korang berdua aje la terus,nnt x yah patah blk"
    epis da cuak da muka dia smbil ckp"x jatuh ke nnt"
    aku pun jawab"ko duduk tgh,biar aku duduk belakang"

    so, naik la kami bertiga motor kapcai tu. mcm ayah amik anak-anak blk sekolah.
    tgh jalan aku rasa mcm nk terjatuh.aku ckp dgn salma aku nk terjatuh, bole dia ckp
    "ko pegang la kuat2, da nak smpai ni.aku bawak laju skit"
    bole dia press lagi minyak moto tu smpai aku nk terjatuh kt blakang.
    aku tarik bj dia smpai jerit
    "wei salma, aku nk jatuh la.ko berenti la"
    dia buat tak dgr je..sepanjang jalan tu melintasi rumah2 org..
    Aku jerit ketakutan sepanjang jalan tu dan semua org tgk apa yg bsing2.
    smpai je dpn umah dia, aku turun dan pdah pun berkata
    "wei..apa ko jerit2 td..dari jauh aku da dgr"
    angin aku dgn salma...tp tu la plg kelakar yg aku rasa

    hampeh salma.aku igt smpai skrang peristiwa tu. Anyway ari tu kitaorg mkn mmg bnyk buah kuining.
    thanx to salma,pdah n epis..
    I miss that moment.. lol!

    ha_yanti85
    Super Junior
    Super Junior

    Re: Peristiwa yang plg di ingati semasa sekolah

    Post  ha_yanti85 on 27/03/09, 10:42 am

    peristiwa yang aku xleh luper ialah masa kena denda study kat depan rumah warden, Cikgu Ros...petang 2 depan rmh warden baru jer siap turap ngan tar baru,mlm 2 ktorg yang rasmikan dok atas tar yang masih panas g sebab kantoi lmbt turun study...Ejah,ko ingat g x..ramai yang ada masa 2..sape lagi wei yang terlibat...cepat ngaku wei...

    ejah
    Committee
    Committee

    Re: Peristiwa yang plg di ingati semasa sekolah

    Post  ejah on 27/03/09, 02:18 pm

    ha_yanti85 wrote:peristiwa yang aku xleh luper ialah masa kena denda study kat depan rumah warden, Cikgu Ros...petang 2 depan rmh warden baru jer siap turap ngan tar baru,mlm 2 ktorg yang rasmikan dok atas tar yang masih panas g sebab kantoi lmbt turun study...Ejah,ko ingat g x..ramai yang ada masa 2..sape lagi wei yang terlibat...cepat ngaku wei...

    hm..besela..kitokn budak paling "BAIK" sekali kek aspuri2..cb tnyo denda apo y xpernah?sumenyer pernah..tp plg ak xleh lupo ak jtuh krusi kek blik stdy..gara2 nk gelakkn org,alih2 org gelakkn kt aku alik..
    ade lg..igt x time de besday saper,kiter msti wat kad kt kertas A4 pastu passing kt sume budak tulis..y mulakn xsilap budak meja zana..kn zanakn?

    lily~
    Senior
    Senior

    aku!aku!

    Post  lily~ on 27/03/09, 03:22 pm

    yanti, aku pun ngaku aku kne dende studi ats tar yg baru siap 2..
    pnas seh... Evil or Very Mad

    yela jah..
    rndunye time 2..
    1 blik studi dpt kd buzday kn kcuali aku n sape2 yg lahir bln 12 xmeraso..
    ini tidak adil!!! Twisted Evil

    ejah
    Committee
    Committee

    Re: Peristiwa yang plg di ingati semasa sekolah

    Post  ejah on 27/03/09, 03:36 pm

    lily~ wrote:yanti, aku pun ngaku aku kne dende studi ats tar yg baru siap 2..
    pnas seh... Evil or Very Mad

    yela jah..
    rndunye time 2..
    1 blik studi dpt kd buzday kn kcuali aku n sape2 yg lahir bln 12 xmeraso..
    ini tidak adil!!! Twisted Evil

    sok ko plan awal2..
    jgn beranak time bulan 12..
    sok anak ko meraso cm ko nnt..
    jd dendam berdarah pulak..
    wei,join chat..

    zana
    Super Junior
    Super Junior

    Re: Peristiwa yang plg di ingati semasa sekolah

    Post  zana on 27/03/09, 03:50 pm

    hahaha..
    aku glak sowg2 dpn pc da mcm owg gile da bile tingat cite kt asrama esp kt blik study..
    ejah jatoh..hehe cian ejah..
    tgk2 je ejah da ilang tgk2 kt bwh meja..

    lily kad besday yg aku mule2 wat tu ko x dpt eyh?
    hehe cian ko..
    tp aku pling epy dpt kad besday sawan merah yg korg bg..
    smpai skang aku smpan kad tu..
    gile memori~ Laughing

    ejah
    Committee
    Committee

    Re: Peristiwa yang plg di ingati semasa sekolah

    Post  ejah on 27/03/09, 03:52 pm

    zana..kite nyer besdaykn plg spesial..
    mn xnyer siap skolah sambut lg..siap de khemah,de persembahan..
    mmg manTOOOOOOPla.. rabbit

    zana
    Super Junior
    Super Junior

    Re: Peristiwa yang plg di ingati semasa sekolah

    Post  zana on 27/03/09, 04:03 pm

    ejah wrote:zana..kite nyer besdaykn plg spesial..
    mn xnyer siap skolah sambut lg..siap de khemah,de persembahan..
    mmg manTOOOOOOPla.. rabbit

    a'ar btol2 ejah..
    dr form 1 bday kite besh..
    eh tak,dr skolah rendah pon besh..
    aku pling suke ms hari guru time aku form 3..
    nape?tettt!!

    ejah
    Committee
    Committee

    Re: Peristiwa yang plg di ingati semasa sekolah

    Post  ejah on 27/03/09, 04:05 pm

    zana wrote:
    ejah wrote:zana..kite nyer besdaykn plg spesial..
    mn xnyer siap skolah sambut lg..siap de khemah,de persembahan..
    mmg manTOOOOOOPla.. rabbit

    a'ar btol2 ejah..
    dr form 1 bday kite besh..
    eh tak,dr skolah rendah pon besh..
    aku pling suke ms hari guru time aku form 3..
    nape?tettt!!
    np wei?
    sharela.. afro

    lily~
    Senior
    Senior

    huhuhu

    Post  lily~ on 27/03/09, 04:06 pm

    owh..kne plan ye jah..
    sian kt aku kn..
    lmbek na kua eh.. Neutral

    ko smpn lg ek zana kad sawan merah 2..
    sbb ko yg bg idea nk bg kd kt sume bdk2 kte..
    2 yg org apriciate ko lbh 2...
    jeles ni..!!

    korang mmg la ejah n zana..
    tiap2 thun clebrate same ngn ckgu2...
    jeles lg ni!!! pale

    ejah
    Committee
    Committee

    Re: Peristiwa yang plg di ingati semasa sekolah

    Post  ejah on 27/03/09, 04:09 pm

    lily~ wrote:owh..kne plan ye jah..
    sian kt aku kn..
    lmbek na kua eh.. Neutral

    ko smpn lg ek zana kad sawan merah 2..
    sbb ko yg bg idea nk bg kd kt sume bdk2 kte..
    2 yg org apriciate ko lbh 2...
    jeles ni..!!

    korang mmg la ejah n zana..
    tiap2 thun clebrate same ngn ckgu2...
    jeles lg ni!!! pale

    jgnla jeles lily..huk2..
    kiterkn kawan..huk3..
    dpt x nk join chatbox?
    kt chatbox2 ko tgk blah knan sekali..
    ko log in dlu..

    lily~
    Senior
    Senior

    erm...

    Post  lily~ on 27/03/09, 04:22 pm

    hahaha..
    xdela jah..
    aku saje wat2 emo d ptg2 arini..
    k den toray ni..
    tgu sy d ruangn chat ye.... queen

    anne
    Senior
    Senior

    Re: Peristiwa yang plg di ingati semasa sekolah

    Post  anne on 29/03/09, 01:10 pm

    ha_yanti85 wrote:peristiwa yang aku xleh luper ialah masa kena denda study kat depan rumah warden, Cikgu Ros...petang 2 depan rmh warden baru jer siap turap ngan tar baru,mlm 2 ktorg yang rasmikan dok atas tar yang masih panas g sebab kantoi lmbt turun study...Ejah,ko ingat g x..ramai yang ada masa 2..sape lagi wei yang terlibat...cepat ngaku wei...

    aku rasa macam aku pun kena skali..aku turun lambat sebab nak g solat isyak dulu..xsangka plak ade yg wat spotcheck..xsilap aku kak ros yg bgtau cikgu kan..aku memang xbrape suka ngan dia..kak emah kata ok je nak semayang dulu..alih2 kena denda plak..nyampah...rasa macam nak mencarut je mase tuh..." pig "

    hahaha

    munn
    Junior
    Junior

    Re: Peristiwa yang plg di ingati semasa sekolah

    Post  munn on 30/03/09, 03:55 pm

    den x igt plak pape pristiwa...den nih bdk baik kek skolah dulu ..mano ponah kene denda bagai nih...psssttt...len ar bdk2 kek atas tu hah...
    tp den ade igt 1 pristiwa mase form 2....si keting kene tipu ngn bdk2 dorm B... time tu kul 12 malam...tp kitorg bunyikan jam kate dah kul 6.30 pagi...kejut keting..ape lagi..die bgn bwk baldi nak p mandi ar...pastu die sedar...malu ar tuh...terus p smbg tido...kah kah kah... Twisted Evil

    has
    Senior
    Senior

    Re: Peristiwa yang plg di ingati semasa sekolah

    Post  has on 30/03/09, 05:44 pm

    munn ko ni jahat lalala

    zana
    Super Junior
    Super Junior

    Re: Peristiwa yang plg di ingati semasa sekolah

    Post  zana on 30/03/09, 06:02 pm

    munn,sile jwb soalan cepumas anda di ruangan ladies talk oke?
    hihi!

    Razz

    ejah
    Committee
    Committee

    Re: Peristiwa yang plg di ingati semasa sekolah

    Post  ejah on 31/03/09, 02:30 am

    zana wrote:munn,sile jwb soalan cepumas anda di ruangan ladies talk oke?
    hihi!

    Razz
    munn bkan xnk jawab zana...
    dio cm pemalu...cm 'si dia' jgk.. Laughing
    pas ni de org nk tgk2kn munn...
    skit pening munn dorg nk jg...
    kn abg misi...hek3 Razz

    lily~
    Senior
    Senior

    haaaaahhhh?????

    Post  lily~ on 31/03/09, 04:14 pm

    aku da dpt jwpn bg teka teki munn ni..
    kompem!!! cheers
    abg misi ye...
    harharharrrrr.... lol! lol!

    zana
    Super Junior
    Super Junior

    Re: Peristiwa yang plg di ingati semasa sekolah

    Post  zana on 31/03/09, 08:23 pm

    yess!!
    aku da taw gak kot lily..
    hoho~

    lily~
    Senior
    Senior

    yahuu..!!

    Post  lily~ on 01/04/09, 04:26 pm

    sguh x ku sangke munn..
    dasyat gk ko ni..
    bangge aku ngn munn..syabas betey... king

    has
    Senior
    Senior

    Re: Peristiwa yang plg di ingati semasa sekolah

    Post  has on 01/04/09, 04:46 pm

    sape lily abg munn??? konfius aku ni... plssss bgtau aku,
    munnnnnn!!!!!

    ajid09
    Junior
    Junior

    Re: Peristiwa yang plg di ingati semasa sekolah

    Post  ajid09 on 01/04/09, 09:17 pm

    name galmour die 'pak kud' atau kuda hitam kerana ketangkasan beliau yg terbukti jika berlari.. 'kuda mun lari gagah berani'.. drunken drunken drunken

    lily~
    Senior
    Senior

    'pak kud?'

    Post  lily~ on 02/04/09, 11:50 am

    wawawawa... Laughing Laughing
    lawak la statement ko jid... Laughing
    tahniah munn.. lol!
    "kuda munn lari gagah berani"

    munn
    Junior
    Junior

    nak kene korg nih...

    Post  munn on 02/04/09, 12:18 pm

    aku x naik kuda meh... Suspect

    ejah
    Committee
    Committee

    Re: Peristiwa yang plg di ingati semasa sekolah

    Post  ejah on 02/04/09, 04:23 pm

    munn wrote:aku x naik kuda meh... Suspect
    nthla korg nie...
    mun nek saga bml la... drunken drunken

    Sponsored content

    Re: Peristiwa yang plg di ingati semasa sekolah

    Post  Sponsored content Today at 10:55 am


      Current date/time is 06/12/16, 10:55 am