Zaabarian Old boyz

School is back!!!

Reunion Photo uploaded!! Kepada yang nak upload dan nak lihat, sila ke ruang "new album"

    Huhuhu, sorry kalo lambat... Heeeee

    Share

    @reNa
    Super-Duper Junior
    Super-Duper Junior

    Huhuhu, sorry kalo lambat... Heeeee

    Post  @reNa on 15/05/09, 02:54 pm

    Nama (nama penuh ngn nama glamer): Siti Raihana binti Rosly (Ana/Along)

    Nickname dalam forum ni:@reNa

    Alamat lama (kampung):Lot 2337, Kampung Sungai Dua, 72000 Kuala Pilah, Negeri Sembilan.

    Alamat sekarang (kalo dah duk jauh): A1-T12-U03, Rumah Mampu Milik, Pangsapuri Putra Harmoni, Presint 9, 62500 PUTRAJAYA

    No. tipon (latest): 017-6754485 @ 06-4817791

    Pekerjaan (kalo tak kojo pun tak per): Setiausaha@Jabatan Peguam Negara, Putrajaya

    Status (kawin ker belum): Bujang lagik.... Tunggu abang den abis blaja baru boleh kawin.. Adoyai...

    Sekolah kat zaba tahun biler (tahun masuk dan tahun blah): 1998 - 2002

    Duk kelas maner masa sekolah dulu:1U3, 2U3, 3U3, 4Ibs, 5Ibs

    Cikgu yang diminati (hensem atau cun): Cikgu Jaalam (Pernah buat dosa kat cikgu dulu... Huhuhu)

    Cikgu yang membosankan (muko ganas): Ontah!!!

    Staf Za'ba yang paling suka (selain cikgu): Mak Cik-Mak Cik Dewan Makan yang berkaliberrr... Muah, muah, muah!!!

    Komen tentang forum ini: Best!! Congrats to Uncle


    miza02
    Super-Duper Junior
    Super-Duper Junior

    Re: Huhuhu, sorry kalo lambat... Heeeee

    Post  miza02 on 15/05/09, 05:14 pm

    Ai..ana...!!!

    ARIMZA
    Junior
    Junior

    Re: Huhuhu, sorry kalo lambat... Heeeee

    Post  ARIMZA on 15/05/09, 10:04 pm

    hai!! welcome ana..
    keje kat ptrajy ek...
    de vacancies x?hehe..

    OPEL
    Senior
    Senior

    Re: Huhuhu, sorry kalo lambat... Heeeee

    Post  OPEL on 15/05/09, 10:09 pm

    wohoooi!!
    welcome ana.. cheers

    uCrack
    Admin
    Admin

    Re: Huhuhu, sorry kalo lambat... Heeeee

    Post  uCrack on 16/05/09, 01:12 am

    woiiiiiiii.....


    _________________


    @reNa
    Super-Duper Junior
    Super-Duper Junior

    Re: Huhuhu, sorry kalo lambat... Heeeee

    Post  @reNa on 18/05/09, 12:52 pm

    Halluhaaa...

    Erm, pehabaq korang??
    tak sabar nak jumpa minggu nih...

    Hehehe, still kat putrajaya
    Kalo nak kerja dengan gomen, tetap..
    isi lah borang SPA.8 yer???

    Ada certain Kementerian/Jabatan ambil Pekerja Khidmat Singkat (PKS),
    Tapi, kontrak selama 6 bulan jerrr...

    hidayah
    Super-Duper Junior
    Super-Duper Junior

    Re: Huhuhu, sorry kalo lambat... Heeeee

    Post  hidayah on 18/05/09, 04:05 pm

    Hye Along... Very Happy

    lily~
    Senior
    Senior

    Re: Huhuhu, sorry kalo lambat... Heeeee

    Post  lily~ on 18/05/09, 05:38 pm

    welcome ana raihana.......... cheers

    zaha
    Super Junior
    Super Junior

    huhu..

    Post  zaha on 19/05/09, 02:46 am

    welcome2 ana..

    ARIMZA
    Junior
    Junior

    Re: Huhuhu, sorry kalo lambat... Heeeee

    Post  ARIMZA on 19/05/09, 04:17 am

    jwtn kontrak 2 aku dah g open interview aritu...
    giler pnjg Q nye... Evil or Very Mad

    @reNa
    Super-Duper Junior
    Super-Duper Junior

    Re: Huhuhu, sorry kalo lambat... Heeeee

    Post  @reNa on 19/05/09, 09:14 am

    Hai alang, lili, zaha...
    Pehabaq korang??
    Hhuhuhu, rindus nyerrrr...

    Erm, memang macam tuh lah kalo namanya kontrak
    kena sabar..
    Ramai yang nak jawatan tuh...
    Berebut2...

    Tapi tengok jugaklah kat mana2 kementerian/jabatan
    kadang2 tuh, kontrak untuk jawatan pegawai..
    kadang2 tuh, kontrak untuk jawatan kerani jerrr..
    Whatever pun, chayo, chayo pada kawan2 yang baru mula nak carik kerja atau yang dah mula kerja...

    zaha
    Super Junior
    Super Junior

    Re: Huhuhu, sorry kalo lambat... Heeeee

    Post  zaha on 20/05/09, 12:10 am

    hahaha..aku xbpe ok ni..
    caner??ok ker??
    lamer btol x dgr citer nih!

    @reNa
    Super-Duper Junior
    Super-Duper Junior

    Re: Huhuhu, sorry kalo lambat... Heeeee

    Post  @reNa on 20/05/09, 09:11 am

    tang mana ko tak ok tuh zaha???
    hahaha
    im ok..
    sihat...
    ko g tak kitanya reunion nanti??
    aku nak amik gambar korang....
    huhuhu

    anne
    Senior
    Senior

    Re: Huhuhu, sorry kalo lambat... Heeeee

    Post  anne on 28/05/09, 07:24 pm

    hai...aku xberjaya lagi copy gmbr2 tu semua..nak upload pun problem...hmmm

    ombakjernih
    Moderator
    Moderator

    Re: Huhuhu, sorry kalo lambat... Heeeee

    Post  ombakjernih on 29/05/09, 03:11 am

    welcome Rihanna....
    Good girl gone bad...heheheee


    _________________

    @reNa
    Super-Duper Junior
    Super-Duper Junior

    Re: Huhuhu, sorry kalo lambat... Heeeee

    Post  @reNa on 29/05/09, 09:14 am

    erm, kalo macam tuh tak perlah.. pada kawan2 yang ada fs, copy jer lah... ana tak kesah.. itu jer gambar yang ada... yang ana dapat kongsi dengan korang2 sume... Heeee..

    zaha
    Super Junior
    Super Junior

    ana..

    Post  zaha on 30/05/09, 11:29 pm

    sori ek!!

    uCrack
    Admin
    Admin

    Re: Huhuhu, sorry kalo lambat... Heeeee

    Post  uCrack on 30/05/09, 11:45 pm

    zaha wrote:sori ek!!

    nie aku tau kes aper?
    emm....


    _________________


    zaha
    Super Junior
    Super Junior

    huhu..

    Post  zaha on 31/05/09, 01:24 am

    uCrack wrote:
    zaha wrote:sori ek!!

    nie aku tau kes aper?
    emm....
    sonyap2 yo la uncle..
    pirat pirat

    @reNa
    Super-Duper Junior
    Super-Duper Junior

    Re: Huhuhu, sorry kalo lambat... Heeeee

    Post  @reNa on 01/06/09, 09:41 am

    Apologize accepted..

    lily~
    Senior
    Senior

    Re: Huhuhu, sorry kalo lambat... Heeeee

    Post  lily~ on 01/06/09, 12:08 pm

    nasib maaf kamu d terime zaha..haha

    @reNa
    Super-Duper Junior
    Super-Duper Junior

    Re: Huhuhu, sorry kalo lambat... Heeeee

    Post  @reNa on 01/06/09, 12:16 pm

    Lily, cam ner nak upload gambar untuk profile??
    Tak sanggup arrr nak pakai gambar 'Alien Hijau' tuh meskipun aku suker warna hijau...
    Alalalalalalala

    lily~
    Senior
    Senior

    Re: Huhuhu, sorry kalo lambat... Heeeee

    Post  lily~ on 01/06/09, 12:39 pm

    ana g kt profile..
    klik avatar..tkar la gmbr avatar2...

    munn
    Junior
    Junior

    Re: Huhuhu, sorry kalo lambat... Heeeee

    Post  munn on 01/06/09, 04:47 pm

    welcome welcome..moh ramai2 meriahkan forum

    anne
    Senior
    Senior

    Re: Huhuhu, sorry kalo lambat... Heeeee

    Post  anne on 01/06/09, 05:46 pm

    @reNa wrote:Lily, cam ner nak upload gambar untuk profile??
    Tak sanggup arrr nak pakai gambar 'Alien Hijau' tuh meskipun aku suker warna hijau...
    Alalalalalalala

    huhu...tuh arr pasal ingatkan ko sayang sangat kat alien ijau tu...

    Sponsored content

    Re: Huhuhu, sorry kalo lambat... Heeeee

    Post  Sponsored content Today at 12:14 am


      Current date/time is 05/12/16, 12:14 am