Zaabarian Old boyz

School is back!!!

Reunion Photo uploaded!! Kepada yang nak upload dan nak lihat, sila ke ruang "new album"

    Header untuk forum

    Share

    uCrack
    Admin
    Admin

    Re: Header untuk forum

    Post  uCrack on 05/04/09, 11:58 pm

    opix_uyul wrote:uncle.. clock forum ni ko setting balik la.. dia x ikut mase malaysia ni..
    ni ikut waktu arab saudi ni..
    aku cadangkan ko setting balik..
    cadangan ditutup alien

    thanks..sebab ramai yg tak tukar ke GMT+8 kt profile..korang kena tukar kt profile memasing..ko nyer aku dah tukarkan dah..


    _________________


    ombakjernih
    Moderator
    Moderator

    Re: Header untuk forum

    Post  ombakjernih on 06/04/09, 02:50 pm

    biasa la...amateur lagi....


    _________________

    uCrack
    Admin
    Admin

    Re: Header untuk forum

    Post  uCrack on 06/04/09, 03:00 pm

    back to the topic..aku nak header tuk forum..yg lagi lawa..

    tak macam nie



    _________________


    ombakjernih
    Moderator
    Moderator

    Re: Header untuk forum

    Post  ombakjernih on 09/04/09, 03:20 pm

    cle, tolong tambah ruang tuk lawak, teka teki, pantun....


    _________________

    uCrack
    Admin
    Admin

    Re: Header untuk forum

    Post  uCrack on 09/04/09, 06:21 pm

    emm, kalo buat jer kt chat room ok kan?


    _________________


    ombakjernih
    Moderator
    Moderator

    Re: Header untuk forum

    Post  ombakjernih on 10/04/09, 12:53 am

    tambah skit jer...
    kat bawah chat zone...
    so,lebih fokus kepada lawak dan teka teki


    _________________

    munn
    Junior
    Junior

    Re: Header untuk forum

    Post  munn on 10/04/09, 07:42 pm

    ombakjernih wrote:tambah skit jer...
    kat bawah chat zone...
    so,lebih fokus kepada lawak dan teka teki

    cdngan hak ni aku stuju sgt nih...
    meh aku bagi 1 teka teki dulu...

    cane nak tau ade 1 lembu dlm peti sejuk?

    uCrack
    Admin
    Admin

    Re: Header untuk forum

    Post  uCrack on 10/04/09, 11:29 pm

    aduhhhh, kt sini pun nak bg teka teki ker? disebabkan munn suka bg tekateki, aku buat la satu colum br..


    _________________


    uCrack
    Admin
    Admin

    Re: Header untuk forum

    Post  uCrack on 18/04/09, 01:13 am

    header changed



    _________________


    Sponsored content

    Re: Header untuk forum

    Post  Sponsored content Today at 10:52 am


      Current date/time is 06/12/16, 10:52 am