Zaabarian Old boyz

School is back!!!

Reunion Photo uploaded!! Kepada yang nak upload dan nak lihat, sila ke ruang "new album"

    ladies...kat mane2 pun kite x selamat!

    Share
    avatar
    ARIMZA
    Junior
    Junior

    Re: ladies...kat mane2 pun kite x selamat!

    Post  ARIMZA on 11/04/09, 03:47 pm

    munn wrote:uh bgs gak buka topic nih ..igtan tuk POMPUAN...
    sape LAKI x malu nak masuk bace ke MALEH NAK BACE...xyah sebok ek...
    urm..another area yg blacklisted..kat damansara utama..kwsn damansara uptown..
    kat sini selalu ade laki kurus, tinggi ikut kalo gurl jln sensorg..
    kwn aku pon baru jek past 2 days ade org ikot die nk mase nak balik..
    die jln ke tmpt parking keta...
    huh kesimpulannyer selalu ar jage diri n igt-mengingati...
    salam sayang dr say...muahhhh I love you

    alamak mun....aku dlu pnh je time majuk+gaduh ngan bf,aku menonong je jln sorg kat c2...
    tanak wat dah...janji...tanak wat...huhu
    avatar
    ARIMZA
    Junior
    Junior

    Re: ladies...kat mane2 pun kite x selamat!

    Post  ARIMZA on 11/04/09, 03:49 pm

    ejah wrote:almost sume kt shah alamkn?
    so,jgn duk s.alam..

    mmg aku xsaba nak tggalkan tmpat ni...hehe
    few weeks je lg...
    avatar
    ajid09
    Junior
    Junior

    Re: ladies...kat mane2 pun kite x selamat!

    Post  ajid09 on 11/04/09, 10:51 pm

    ARIMZA wrote:
    munn wrote:uh bgs gak buka topic nih ..igtan tuk POMPUAN...
    sape LAKI x malu nak masuk bace ke MALEH NAK BACE...xyah sebok ek...
    urm..another area yg blacklisted..kat damansara utama..kwsn damansara uptown..
    kat sini selalu ade laki kurus, tinggi ikut kalo gurl jln sensorg..
    kwn aku pon baru jek past 2 days ade org ikot die nk mase nak balik..
    die jln ke tmpt parking keta...
    huh kesimpulannyer selalu ar jage diri n igt-mengingati...
    salam sayang dr say...muahhhh I love you

    alamak mun....aku dlu pnh je time majuk+gaduh ngan bf,aku menonong je jln sorg kat c2...
    tanak wat dah...janji...tanak wat...huhu
    lain kali nak majuk ke pk la jugak... sian amir tuh kene buli kat ko.. bom bom . Razz Razz
    avatar
    ajid09
    Junior
    Junior

    Re: ladies...kat mane2 pun kite x selamat!

    Post  ajid09 on 11/04/09, 11:06 pm

    Mad Mad benda camni xleh dibiarkan.. kalo terjadi dekat2 ngan umah korg atau ade sesape kenalan laki2 yg berhampiran korg cube dapatkan bantuan.. lagi bagus kalo korg dapat report kepada polis.. ni sex haresment nih.. lagi satu kalo naik tren atau baas pun xtentu lagi selamat.. hati2.. sentiasa berpesan kat sesape sebelum pergi mane2... jangan biarkan pesalah pig bebas.. jgn biarkan mereka mggu org lain.. tangkap jer dorg nih dan belasah puas2... jgn sampai mati udah ler..
    avatar
    ARIMZA
    Junior
    Junior

    Re: ladies...kat mane2 pun kite x selamat!

    Post  ARIMZA on 12/04/09, 01:29 am

    mane ade buli...bese la 2...hehe..
    avatar
    ejah
    Committee
    Committee

    Re: ladies...kat mane2 pun kite x selamat!

    Post  ejah on 12/04/09, 01:35 am

    ajid09 wrote:Mad Mad benda camni xleh dibiarkan.. kalo terjadi dekat2 ngan umah korg atau ade sesape kenalan laki2 yg berhampiran korg cube dapatkan bantuan.. lagi bagus kalo korg dapat report kepada polis.. ni sex haresment nih.. lagi satu kalo naik tren atau baas pun xtentu lagi selamat.. hati2.. sentiasa berpesan kat sesape sebelum pergi mane2... jangan biarkan pesalah pig bebas.. jgn biarkan mereka mggu org lain.. tangkap jer dorg nih dan belasah puas2... jgn sampai mati udah ler..
    betul2..
    dulu wak2 ak stdy kt s.alam,selalu gak alik nek tren malam2..
    de sekali kn folow ngn mat bangla..
    mmg kecut perutla..
    da2 time nk alik umah sewa,time nek cab mmg ak tak henti2 bc ayat kursi..
    tkut diapa2kn..alhamdulillah ALLAH masih sayang kt aku.. Smile
    avatar
    ejah
    Committee
    Committee

    Re: ladies...kat mane2 pun kite x selamat!

    Post  ejah on 12/04/09, 01:53 am

    ARIMZA wrote:mane ade buli...bese la 2...hehe..

    betil2..2la namanye ragam dalam bercinta..
    sok da kawin lagi byk dugaan..
    avatar
    has
    Senior
    Senior

    Re: ladies...kat mane2 pun kite x selamat!

    Post  has on 22/04/09, 12:28 am

    ejah wrote:
    ARIMZA wrote:mane ade buli...bese la 2...hehe..

    betil2..2la namanye ragam dalam bercinta..
    sok da kawin lagi byk dugaan..

    contohnya cikgu???

    Sponsored content

    Re: ladies...kat mane2 pun kite x selamat!

    Post  Sponsored content


      Current date/time is 24/03/17, 10:11 am