Zaabarian Old boyz

School is back!!!

Reunion Photo uploaded!! Kepada yang nak upload dan nak lihat, sila ke ruang "new album"

    ladies...kat mane2 pun kite x selamat!

    Share

    ARIMZA
    Junior
    Junior

    ladies...kat mane2 pun kite x selamat!

    Post  ARIMZA on 08/04/09, 09:58 pm

    saje je open topic ni, coz nak share ngan korang...
    leh jd pngajaran 2 all my frenz..
    skrg ni kite kat mane2 pun kna brhati2..
    mcm2 kes bleh tjadi..
    tiap ari bc paper,ade je jnayah yg mlibatkan pmpuan...
    n x impossible 1 day,kite slh sorg dr mgsa..so tk care urself..
    kat cni aku nak share 3 kes yg aku lalui sndiri..
    but Alhamdulillah,aku slamat...
    saje nak share..
    bak kate lecturer account aku "sharing n caring"...

    ARIMZA
    Junior
    Junior

    KES 1

    Post  ARIMZA on 08/04/09, 10:15 pm

    location: kg aku..n9
    date: x ingat,tp time aku drjah 5

    one day, aku n adik aku pg kedai...naik basikal,aku bonceng die..mase 2 dah ptg..kul 6 lebih kot...
    besela budak2 lg...g kedai bli eskrem,coklat n etc...
    otw balik umah,aku kayuh beskal slow2,saje nak hayati keindahan kg..huhu..
    tetiba,ade sorg mamat ni tahan kitorg..mamat ni nek motor..aku pun bhenti la..nak jdkan cite,tmpat 2 sunyi ckit..
    then mamat 2 tnye aku, "dik...tau x mane umah pakcik osman?".... aku jwb "pkcik osman??ntah...x tau.."
    then die tnyer lg, "umah adik jauh x?"... aku jwb "jauh..." (bengong gak coz apsal la aku ckp jauh...x jauh pun)
    pas 2 aku nmpak die seluk2 poket suar die..aku ingatkan die nak amik gmbar or something...tp x logik gak...mamat 2 bkn mcm org dtg dr jauh pun...xde bwk beg..juz pkai suar pendek n tshirt...
    tetiba die dtg kat ngan aku...aku ase len mcm...aku g jauh ckit,aku lpskan beskal...gedebuk!!beskal aku jatuh...
    disbbkan aku jauhi die,die pggil adik aku! aku tarik adik aku n aku jerit kat die "woii!! umah aku dekat je ni!!aku jerit kang!!!"
    pas 2 mamat 2 nek moto balik...aku plak cpt2 amik beskal.pas mamat bengong tu start moto,die ckp lg "adik ni kecoh ar..."...
    n yg paling x best nye,b4 die bla,die londehkan suar die n mnunjukkan dot dot dot...bengong betul!!!!
    aku pun terus kayuh beskal laju2..mmg laju nak mampus.
    smpai je umah,ujan turun lebat n petir brdentum kuat...
    dari luar umah aku jerit "makkkkkk!!!!"
    masuk je umah, arwah mak aku ckp, "2la....merayau lg senja2...kan dah takut petir"
    pas 2 aku diam je...takut sgt...menggeletar gak...
    arwah mak aku nmpak aku len mcm je...then die paksa aku citer pe yg trjd...adik aku lg la membisu..
    lame gak aku amik mase tuk cool down...then baru dpt cite kat arwah mak aku...
    seminggu la ku kene bebel...aku pun jd fobia pas 2...lame gak x mrayau...
    takut weh....
    tp sbaik xjd yg bkn2...alhamdulillah...syukur sgt!


    Last edited by ARIMZA on 08/04/09, 11:28 pm; edited 1 time in total

    ARIMZA
    Junior
    Junior

    KES 2

    Post  ARIMZA on 08/04/09, 10:51 pm

    location: terminal 1,seremban
    date: x ingat..time aku diploma dlu

    mase 2 aku tgh tggu bus sorg2...nak g mane, aku x ingat...
    tetiba aku terprasan sorg pakcik ni duk perhati aku len mcm...mcm de agenda tersendiri je...
    aku ni mmg cpt syak wasangka kat org yg x dikenali...
    tp aku wat bodo je coz kat c2 ramai org...aku mls nak fikir bkn2...
    lame gak pakcik 2 duk kat c2...
    tetiba die dtg kat aku,dekat sgt...aku jauhkan dri ckit...then die tnye aku "tau x bus mane yg nak ke senawang?"...
    aku ckp "x tau...sy xbese kat cni n x pnh nek bus g sane".
    pas 2 die dkt lg n tnye lg..."x tau ke?sy nak g snawang ni"...
    aku ckp xtau..yg peliknye,die x pg tnye org lain pun...n x nmpak pun mcm die org baru kat c2..nmpak cam die dah bese je lpk kat terminal 2..
    then die dkt lg kat aku n die btul2 pndg muka aku.aku ase len mcm,aku xpndg lgsung muka die n aku terus bla...
    aku ingat dah slamat la...rupe2nye die folow aku! hampir 1 terminal 2 aku pusing2 coz takut..tp die stil folow.
    aku dah takut,aku g duk sbelah sorg kakak 2...then kakak 2 tnye aku "adik lari dr org 2 ke?apsal die ikut adik?dari td akak prasan die mcm nak wat ssuatu yg x baik...baik adik hati2"
    aku pun borak2 la ngan akak 2...bile pakcik 2 tgk aku dah de kwn,die pun bla.
    aku ase pakcik 2 pilih aku tuk dijadikan mgsa coz aku ckp aku xbese kat c2...
    kesimpilannye,korg fikirla sndiri...kalau btul die nak g snawang,apsal x tanye drebar2 bus or peniaga2 kat tepi 2???

    ARIMZA
    Junior
    Junior

    KES 3

    Post  ARIMZA on 08/04/09, 11:11 pm

    location: flat seksyen 7,shah alam
    date: semalam...7/4/09

    kul 9.30am...aku cam bese akan tggu kwn aku kat bwh block die..kitorg pg clas same coz aku tmpg kete die..
    kwn aku lmbat plak...so aku setia je la menunggu...
    then aku ternampak sorg bdk india...bdk 2 dlm umur 10-14 tahun...die pkai helmet...berdiri agak jauh dari aku..
    die pndg2 aku...aku mula ase pelik,apsal die asyk pndg2...
    pas 2 bdk 2 bersuara, "kakak,jam suda pkul brapa?"...
    kebetulan aku tgh pgg enset...aku tgk enset n jwb "kul 9.45"
    then aku nmpak bdk 2 bla...
    aku ingatkan die btul2 dah pergi...
    tetibe aku ase len mcm,tergerak nak toleh blakang...
    elok2 je aku toleh blakang,bdk 2 btul2 de kat blakang aku...dekat sgt! thats mean bdk 2 senyap2 dtg blakang aku...aku xdgr lgsung bnyi tapak kaki die..bdk 2 jeling2 dlm beg aku.kebetulan beg aku x tutup.dlm beg aku ade laptop,enset,purse..
    aku tkejut sgt n jauhkan dri...
    then bdk 2 prasan aku mcm meragui die...die pun tetiba ckp "kakak,sy dgn adik sy suda 1 ari x mkn...bg duit ckit kakak.."
    aku ckp, "sy xde duit"
    pas 2 die dkt lg...n time 2 gak kwn aku smpai.
    bila die nmpak kwn aku,die trus bla...
    yg aku pelik, nape die siap pkai helmet? seolah2 ade seseorg yg dah stanby tggu die kat ats moto..
    n knape die perlu senyap2 g blakang aku.kalau la aku x toleh blakang,msti aku da kene ragut kot...
    dah sememangnye kat area flat aku ni dah bnyk terjadi kes ragut...
    takut aku.....

    ajid09
    Junior
    Junior

    Re: ladies...kat mane2 pun kite x selamat!

    Post  ajid09 on 09/04/09, 12:41 am

    ish3.. Mad Mad Mad .. ni yg den geram nih...

    ombakjernih
    Moderator
    Moderator

    Re: ladies...kat mane2 pun kite x selamat!

    Post  ombakjernih on 09/04/09, 01:34 pm

    maleh nak baco..........


    _________________

    lily~
    Senior
    Senior

    aku pn nk cite gak...

    Post  lily~ on 09/04/09, 01:42 pm

    location : gareden avenue s2, sbn..
    date : xigt..tp time aku keje jusco thn'06

    1ptg after aku blik keje, aku ngn mber aku nira nk kne g umah kakak die area2 flat umah aku sewe 2..ktrg jln kaki je sbb dkt..lm 10 mnt leh smpai da..
    erm, bkn ptg la..mghrib da pn time 2..
    ktrg pn b'jln la b'2,2an..lalu la kt kwsn yg agk sunyi n semak2 cket..
    sdg kmi b'jln2..tetbe dgr tpak kaki yg sgt kuat dr arah blkg..
    ble aku toleh je, sorg mamat indon kot..
    tetbe je da ade kt sblh aku..
    n tetbe je die pluk aku..
    mase 2, tuhan je yg tau camne aku rase..
    aku t'gamam gle..
    aku meronte2 la..
    tp die kuat..
    aku nk jerit, tp sore cm xt'kua lgsg..
    sib baik kwan aku 2 de..
    die jrit sekuat2 ati die..
    "wehh, ko nk watpe ni??
    tolongggggg..."
    agk2 b'gema gak la die jritan die 2..
    mat indon 2 cm tekejut..
    pas2 die lpaskn aku..
    tp sblm die lari n trus b'lari..
    die sempat mlakukn sesuatu yg durjana kt aku.. Sad
    mmg ampehhhhh.. Evil or Very Mad
    smpai kt umah kakak kwn aku ni..
    aku still m'ggil..
    xkeruan aku..
    fobia..
    smpai skg p'dtg yg aku plg xsuke...
    org indon!!!!
    ba alip ba ya...

    ARIMZA
    Junior
    Junior

    Re: ladies...kat mane2 pun kite x selamat!

    Post  ARIMZA on 09/04/09, 09:53 pm

    ombakjernih wrote:maleh nak baco..........

    xpyhla bace, coz ni zone 'ladies talk'..

    to lily...mste indon bengong 2 busuk giler kan....eiii yarks!
    ko jgn jln2 sorg2 tau...dangerous...

    ejah
    Committee
    Committee

    Re: ladies...kat mane2 pun kite x selamat!

    Post  ejah on 09/04/09, 11:51 pm

    skrg WANITA mmg amat bahaya kehidupannya..
    so kaum ADAM tlgla jg kami kaum HAWA dgn sebaiknye..
    kami bkn minta duk di atas tuk dipuja,
    bkn di bwh tuk dipijak..
    cm mtk duk di hati tuk di sayangi.. Razz

    nur_shahida85
    Super-Duper Junior
    Super-Duper Junior

    Re: ladies...kat mane2 pun kite x selamat!

    Post  nur_shahida85 on 10/04/09, 12:52 pm

    location: MSU, shah alam
    jam: 12.30 tghhari
    mangsa: kakak ipar aku

    aku so far alhamdullilah x ada lg kene tp aku pun takut jgk sbnrnya.
    one day, kakak ipar aku lecturer kt situ nk balik sbb half day ari tu.
    kakak ipar aku tgh pregnant 7 bulan masa tu. Dia bawak kete abg aku.
    Masa dia tgh masuk kete,ye la..perempuan mengandung kan masuk mcm lmbt skit sbb dia nk selesakn
    kedudukn.
    tetiba ada mamat bengong masuk kt seat sebelah. dia amik handbag kakak ipar aku. akkak ipar aku
    tergamam. nasib baik handphone dia tgh pegang. lepas dia ugut, dia amik purse pastu kuar naik satu moto
    kt luar tgh standby.
    Nasib baik dia x amik kete sekali. Paling nasib baik, kakak ipar aku x ada apa2.
    huh...sekrang, org jahat merata2.. kdg2 diaorg x jahat, tp syaitan dlm diri diaorg tu buat jd jahat.

    lily~
    Senior
    Senior

    Re: ladies...kat mane2 pun kite x selamat!

    Post  lily~ on 10/04/09, 01:10 pm

    ARIMZA wrote:
    ombakjernih wrote:maleh nak baco..........

    xpyhla bace, coz ni zone 'ladies talk'..

    to lily...mste indon bengong 2 busuk giler kan....eiii yarks!
    ko jgn jln2 sorg2 tau...dangerous...

    nauzubillah mira..
    mmg aku fobia gle pas2..
    da bau tungkik!!
    cam pig pig utan..
    smpai skg klu aku naik bs npk org laki2 indon, aku rase nak bg penyepak je..
    bahlol!!! Evil or Very Mad Evil or Very Mad

    ombakjernih
    Moderator
    Moderator

    Re: ladies...kat mane2 pun kite x selamat!

    Post  ombakjernih on 10/04/09, 02:33 pm

    lily~ wrote:
    ARIMZA wrote:
    ombakjernih wrote:maleh nak baco..........

    xpyhla bace, coz ni zone 'ladies talk'..

    to lily...mste indon bengong 2 busuk giler kan....eiii yarks!
    ko jgn jln2 sorg2 tau...dangerous...

    nauzubillah mira..
    mmg aku fobia gle pas2..
    da bau tungkik!!
    cam pig pig utan..
    smpai skg klu aku naik bs npk org laki2 indon, aku rase nak bg penyepak je..
    bahlol!!! Evil or Very Mad Evil or Very Mad

    yerker...jgn sok kawin ngn indon dah la.....heeheeeehee


    _________________

    suriawati
    Super-Duper Junior
    Super-Duper Junior

    Re: ladies...kat mane2 pun kite x selamat!

    Post  suriawati on 10/04/09, 04:11 pm

    ejah wrote:skrg WANITA mmg amat bahaya kehidupannya..
    so kaum ADAM tlgla jg kami kaum HAWA dgn sebaiknye..
    kami bkn minta duk di atas tuk dipuja,
    bkn di bwh tuk dipijak..
    cm mtk duk di hati tuk di sayangi.. Razz

    power lah ayat ejah ni.rasa mcm diawang- awangan.hihiih. Laughing

    lily~
    Senior
    Senior

    Re: ladies...kat mane2 pun kite x selamat!

    Post  lily~ on 10/04/09, 04:15 pm

    ombakjernih wrote:
    lily~ wrote:
    ARIMZA wrote:
    ombakjernih wrote:maleh nak baco..........

    xpyhla bace, coz ni zone 'ladies talk'..

    to lily...mste indon bengong 2 busuk giler kan....eiii yarks!
    ko jgn jln2 sorg2 tau...dangerous...

    nauzubillah mira..
    mmg aku fobia gle pas2..
    da bau tungkik!!
    cam pig pig utan..
    smpai skg klu aku naik bs npk org laki2 indon, aku rase nak bg penyepak je..
    bahlol!!! Evil or Very Mad Evil or Very Mad

    yerker...jgn sok kawin ngn indon dah la.....heeheeeehee

    smpg 44 wehh..
    mtk d jauhkn.. Suspect No
    xnk aku bg mat2 indon 2 jd warge neg malaysia nih de...

    suriawati
    Super-Duper Junior
    Super-Duper Junior

    Re: ladies...kat mane2 pun kite x selamat!

    Post  suriawati on 10/04/09, 04:20 pm

    lily~ wrote:location : gareden avenue s2, sbn..
    date : xigt..tp time aku keje jusco thn'06

    1ptg after aku blik keje, aku ngn mber aku nira nk kne g umah kakak die area2 flat umah aku sewe 2..ktrg jln kaki je sbb dkt..lm 10 mnt leh smpai da..
    erm, bkn ptg la..mghrib da pn time 2..
    ktrg pn b'jln la b'2,2an..lalu la kt kwsn yg agk sunyi n semak2 cket..
    sdg kmi b'jln2..tetbe dgr tpak kaki yg sgt kuat dr arah blkg..
    ble aku toleh je, sorg mamat indon kot..
    tetbe je da ade kt sblh aku..
    n tetbe je die pluk aku..
    mase 2, tuhan je yg tau camne aku rase..
    aku t'gamam gle..
    aku meronte2 la..
    tp die kuat..
    aku nk jerit, tp sore cm xt'kua lgsg..
    sib baik kwan aku 2 de..
    die jrit sekuat2 ati die..
    "wehh, ko nk watpe ni??
    tolongggggg..."
    agk2 b'gema gak la die jritan die 2..
    mat indon 2 cm tekejut..
    pas2 die lpaskn aku..
    tp sblm die lari n trus b'lari..
    die sempat mlakukn sesuatu yg durjana kt aku.. Sad mmg ampehhhhh.. Evil or Very Mad
    smpai kt umah kakak kwn aku ni..
    aku still m'ggil..
    xkeruan aku..
    fobia..
    smpai skg p'dtg yg aku plg xsuke...
    org indon!!!!
    ba alip ba ya...

    llily, apa yg die buat kat ko ly?apa yang durjananyer?die kiss ko ker? Mad

    iema
    Super-Duper Junior
    Super-Duper Junior

    Re: ladies...kat mane2 pun kite x selamat!

    Post  iema on 10/04/09, 04:30 pm

    ombakjernih wrote:
    lily~ wrote:
    ARIMZA wrote:
    ombakjernih wrote:maleh nak baco..........

    xpyhla bace, coz ni zone 'ladies talk'..

    to lily...mste indon bengong 2 busuk giler kan....eiii yarks!
    ko jgn jln2 sorg2 tau...dangerous...

    nauzubillah mira..
    mmg aku fobia gle pas2..
    da bau tungkik!!
    cam pig pig utan..
    smpai skg klu aku naik bs npk org laki2 indon, aku rase nak bg penyepak je..
    bahlol!!! Evil or Very Mad Evil or Very Mad

    yerker...jgn sok kawin ngn indon dah la.....heeheeeehee


















    eeeeeeeeeeee
    siannyer ko....

    mst ko blur giler lepas tue kan...


    hum mmg menakotkn...


    jaat giler org tue....

    eee patotnyer sumpah dier jadi katak depan ko gak...

    jaat mcm per nth...


    issssssssshhhhhhhh emosi plk aku raser....

    iema
    Super-Duper Junior
    Super-Duper Junior

    Re: ladies...kat mane2 pun kite x selamat!

    Post  iema on 10/04/09, 04:35 pm

    aku pon penah kene ragut...


    penah kene usha care menakotkna...(aku hampir nk kene langgar gara2 nk kenal ngn aku,bengong tol)

    penah lelaki bodo nk amik kesempatan...(yang ni byk kali nk kene,seb ALLAH masih sygkn aku)

    aper g ek???


    aku cume mmg takot kalo kua sorg skg nie...

    mmg xkn nyer...

    even dok dlm kete sorg pon aku akn kecot perot...

    sbb salu org akn pndg aku mcm xpenah tgok org...

    menakotkan jer...

    Mumtaz
    Super Junior
    Super Junior

    Re: ladies...kat mane2 pun kite x selamat!

    Post  Mumtaz on 10/04/09, 05:11 pm

    ARIMZA wrote:location: flat seksyen 7,shah alam
    date: semalam...7/4/09

    kul 9.30am...aku cam bese akan tggu kwn aku kat bwh block die..kitorg pg clas same coz aku tmpg kete die..
    kwn aku lmbat plak...so aku setia je la menunggu...
    then aku ternampak sorg bdk india...bdk 2 dlm umur 10-14 tahun...die pkai helmet...berdiri agak jauh dari aku..
    die pndg2 aku...aku mula ase pelik,apsal die asyk pndg2...
    pas 2 bdk 2 bersuara, "kakak,jam suda pkul brapa?"...
    kebetulan aku tgh pgg enset...aku tgk enset n jwb "kul 9.45"
    then aku nmpak bdk 2 bla...
    aku ingatkan die btul2 dah pergi...
    tetibe aku ase len mcm,tergerak nak toleh blakang...
    elok2 je aku toleh blakang,bdk 2 btul2 de kat blakang aku...dekat sgt! thats mean bdk 2 senyap2 dtg blakang aku...aku xdgr lgsung bnyi tapak kaki die..bdk 2 jeling2 dlm beg aku.kebetulan beg aku x tutup.dlm beg aku ade laptop,enset,purse..
    aku tkejut sgt n jauhkan dri...
    then bdk 2 prasan aku mcm meragui die...die pun tetiba ckp "kakak,sy dgn adik sy suda 1 ari x mkn...bg duit ckit kakak.."
    aku ckp, "sy xde duit"
    pas 2 die dkt lg...n time 2 gak kwn aku smpai.
    bila die nmpak kwn aku,die trus bla...
    yg aku pelik, nape die siap pkai helmet? seolah2 ade seseorg yg dah stanby tggu die kat ats moto..
    n knape die perlu senyap2 g blakang aku.kalau la aku x toleh blakang,msti aku da kene ragut kot...
    dah sememangnye kat area flat aku ni dah bnyk terjadi kes ragut...
    takut aku.....

    nak tambah skit..........
    pnah gak jd kat aku...
    tp kat ss2...
    terus aku naik teksi masuk dlm...
    igtkan nak save budget tunggu bus Uitm(b4 Rapid exist)

    Mumtaz
    Super Junior
    Super Junior

    Re: ladies...kat mane2 pun kite x selamat!

    Post  Mumtaz on 10/04/09, 05:21 pm

    ARIMZA wrote:
    ombakjernih wrote:maleh nak baco..........

    xpyhla bace, coz ni zone 'ladies talk'..

    to lily...mste indon bengong 2 busuk giler kan....eiii yarks!
    ko jgn jln2 sorg2 tau...dangerous...

    bangla pon samer...

    waktu aku n kwn aku naik seranas g Klang (1st time waktu tu n dah x g lg lpas tu...fobia),
    aku dduk kat kerusi side sebelah tingkap n my fren dduk kat sblh aku...
    aku prasan waktu dduk tuh die mcm xselesa..
    skali die bisik kat aku..mamat bangla tuh gesel die punya'tut' kat bahu kwn aku..
    akun kwn aku nih due2 chubby...
    so bile duduk tuh penoh ler kerusi tuh..
    xsangke plak mamat tuh boleh wat camtuh...

    yg paling aku takut...die still mengekori kitorg berjln2 dkt Mydin..
    disbbkan takut...kitorg xbeli pape pon..
    kitorg terus balik...
    waktu balik tuh..xperasan plak die dduk sit blakang kitorg..
    kwn aku rasa ada tgn mengorek2 kat celah kerusi tuh...
    kwn aku beranikan diri ckp dgn aku...
    aku pon(tindakan drastik sbb takut)tarik jari die n
    aku jerit kat driver bus...

    driver bus bentikan bus n suwuh die turun..
    sejak aritu kami xpenah lg g Mydin Klang...
    takut siot........

    Mumtaz
    Super Junior
    Super Junior

    Re: ladies...kat mane2 pun kite x selamat!

    Post  Mumtaz on 10/04/09, 05:30 pm

    lg satu...

    untuk kwn2 perempuan skalian..time tunggu bus tuh.. hati2 dgn org llaki yg berada di sekitar..
    esp bile da around 9pm n above

    kat shah alam tuh esp ss2, slalu ade kes apek tua atas moto...tunjuk die punya 'tut".

    if die wat camtuh, korg jgn pandang2 or tergelak2..sbb die akan mngambil langkah berani dgn mengusap2 die punya tut dpn korg tuh.....

    yg pernah jd live dpan aku...
    waktu tuh aku dan kwn2 aku g mcd kat ss4 tuh...
    lpas mkn dlm kul 9 lbih, kitorg jln kaki ke bus stop...
    kitorg perasan ler ade kite wira warna itam (no plat xperasan)
    parking ket tepi jln.
    kitor pon relaxler jln smbil tergelak2 huhahuha
    tibe2 kwn aku nih (yg jln paling depan)
    pandang ke dalam keta dan terus pecut lari...
    kitorg pon jd automatic terpandang ke dalam keta gak...
    rupa2nya si india nih (dlm lingkungan 30+) tgh melakukan aktiviti xsenonot die...
    mel***c*p
    ape lagi sumer pon bertempiaran lari ler...

    lpas nih hati2 yer guys...

    aaa..lg satu..bile joging kat Tasik...
    aku pnah diekori...xtawler sbb aku yg gemok nih berlari ker kan...
    tp weverpon...menakutkan ler jgk...

    lily~
    Senior
    Senior

    Re: ladies...kat mane2 pun kite x selamat!

    Post  lily~ on 10/04/09, 05:42 pm

    suriawati wrote:
    lily~ wrote:location : gareden avenue s2, sbn..
    date : xigt..tp time aku keje jusco thn'06

    1ptg after aku blik keje, aku ngn mber aku nira nk kne g umah kakak die area2 flat umah aku sewe 2..ktrg jln kaki je sbb dkt..lm 10 mnt leh smpai da..
    erm, bkn ptg la..mghrib da pn time 2..
    ktrg pn b'jln la b'2,2an..lalu la kt kwsn yg agk sunyi n semak2 cket..
    sdg kmi b'jln2..tetbe dgr tpak kaki yg sgt kuat dr arah blkg..
    ble aku toleh je, sorg mamat indon kot..
    tetbe je da ade kt sblh aku..
    n tetbe je die pluk aku..
    mase 2, tuhan je yg tau camne aku rase..
    aku t'gamam gle..
    aku meronte2 la..
    tp die kuat..
    aku nk jerit, tp sore cm xt'kua lgsg..
    sib baik kwan aku 2 de..
    die jrit sekuat2 ati die..
    "wehh, ko nk watpe ni??
    tolongggggg..."
    agk2 b'gema gak la die jritan die 2..
    mat indon 2 cm tekejut..
    pas2 die lpaskn aku..
    tp sblm die lari n trus b'lari..
    die sempat mlakukn sesuatu yg durjana kt aku.. Sad mmg ampehhhhh.. Evil or Very Mad
    smpai kt umah kakak kwn aku ni..
    aku still m'ggil..
    xkeruan aku..
    fobia..
    smpai skg p'dtg yg aku plg xsuke...
    org indon!!!!
    ba alip ba ya...

    llily, apa yg die buat kat ko ly?apa yang durjananyer?die kiss ko ker? Mad

    ape yg d bt 2 xleh la nk cite kn kt cni..
    t time reunion kte smbg cte eh..
    bahaye gak kt cni.. pale pale
    ladies..d mane2 pn anda xselamat..

    lily~
    Senior
    Senior

    ragut..

    Post  lily~ on 10/04/09, 05:46 pm

    thn lpas..time aku dok kt seky 18 s.alm..

    housemate aku 2 org kne ragut..
    sorang 2 kne ragut kt tepi lorong umah ktrg 2 je..
    smpai patah tgn die..peragut 2 leh tolak die smpai jatuh lm longkang..

    sorang lg ni plak,kne ragut ats moto..
    sib baik die juz mik beg je..
    xde plak die tolak bdk umah aku 2 smpai jatuh..

    mmg xtau nk kate la skg ni..
    mane2 pun..xselamat..
    ragut, tunjuk 'tut', rogol..mcm2.. silent No

    munn
    Junior
    Junior

    uh..bgs gak..

    Post  munn on 10/04/09, 07:15 pm

    uh bgs gak buka topic nih ..igtan tuk POMPUAN...
    sape LAKI x malu nak masuk bace ke MALEH NAK BACE...xyah sebok ek...
    urm..another area yg blacklisted..kat damansara utama..kwsn damansara uptown..
    kat sini selalu ade laki kurus, tinggi ikut kalo gurl jln sensorg..
    kwn aku pon baru jek past 2 days ade org ikot die nk mase nak balik..
    die jln ke tmpt parking keta...
    huh kesimpulannyer selalu ar jage diri n igt-mengingati...
    salam sayang dr say...muahhhh I love you

    ejah
    Committee
    Committee

    Re: ladies...kat mane2 pun kite x selamat!

    Post  ejah on 11/04/09, 12:29 am

    nur_shahida85 wrote:location: MSU, shah alam
    jam: 12.30 tghhari
    mangsa: kakak ipar aku

    aku so far alhamdullilah x ada lg kene tp aku pun takut jgk sbnrnya.
    one day, kakak ipar aku lecturer kt situ nk balik sbb half day ari tu.
    kakak ipar aku tgh pregnant 7 bulan masa tu. Dia bawak kete abg aku.
    Masa dia tgh masuk kete,ye la..perempuan mengandung kan masuk mcm lmbt skit sbb dia nk selesakn
    kedudukn.
    tetiba ada mamat bengong masuk kt seat sebelah. dia amik handbag kakak ipar aku. akkak ipar aku
    tergamam. nasib baik handphone dia tgh pegang. lepas dia ugut, dia amik purse pastu kuar naik satu moto
    kt luar tgh standby.
    Nasib baik dia x amik kete sekali. Paling nasib baik, kakak ipar aku x ada apa2.
    huh...sekrang, org jahat merata2.. kdg2 diaorg x jahat, tp syaitan dlm diri diaorg tu buat jd jahat.

    saper akak ipar ko2?
    ak dulu stdy sn..

    ejah
    Committee
    Committee

    Re: ladies...kat mane2 pun kite x selamat!

    Post  ejah on 11/04/09, 12:32 am

    almost sume kt shah alamkn?
    so,jgn duk s.alam..

    Sponsored content

    Re: ladies...kat mane2 pun kite x selamat!

    Post  Sponsored content Today at 12:17 am


      Current date/time is 05/12/16, 12:17 am