Zaabarian Old boyz

School is back!!!

Reunion Photo uploaded!! Kepada yang nak upload dan nak lihat, sila ke ruang "new album"

    IKLAN JAWATAN KOSONG UiTM N9

    Share

    zana
    Super Junior
    Super Junior

    IKLAN JAWATAN KOSONG UiTM N9

    Post  zana on 24/04/09, 01:17 am

    salam..

    aku juz nak inform semalam uitm N9 ade keluarkan iklan jawatan kosong utk uitm n9 kampus tetap kat beting.campus tu akan beroperasi x lame lagi so skang tgah bukak iklan tapi hanya utk jwtn staf sokongan gred C dan D..(aku taw korang ramai yang ade degree,aku jek yg stakat stpm je nih huhu~) so kalo ade sape2 yg berminat sila gi kat link yg aku bg kt bwh nih..kt dlm website ni ade iklan n form skali utk korang print out.bile da complete,hantar blik kt uitm n9, bkn UITM S.ALAM oke?due date 4 may 2009..sbarang prtanyaan bley sms jek kt aku..GOOD LUCK!



    http://www.nsembilan.uitm.edu.my cheers cheers cheers

    uCrack
    Admin
    Admin

    Re: IKLAN JAWATAN KOSONG UiTM N9

    Post  uCrack on 24/04/09, 12:24 pm

    bagus..radiographer ader kosong tak? hehe, emm, btw, ko bg la spesipik link


    _________________


    zana
    Super Junior
    Super Junior

    Re: IKLAN JAWATAN KOSONG UiTM N9

    Post  zana on 24/04/09, 12:54 pm

    uCrack wrote:bagus..radiographer ader kosong tak? hehe, emm, btw, ko bg la spesipik link

    radiographer xde la uncle..
    mase bajet pjawatan aritu pon utk pusat kesihatan mtk doc,nurse,attendan,ma je kot..
    tp tu pon aku xtaw s.alam approve ke x..
    spesifik link eyh?
    nnti aku tgk blik cuz aku bkak website homepage trus kuar iklan tu.
    xpe nnti aku tgk blik..

    ha_yanti85
    Super Junior
    Super Junior

    Re: IKLAN JAWATAN KOSONG UiTM N9

    Post  ha_yanti85 on 24/04/09, 01:04 pm

    to Ejah..

    cepat dapatkan dan isi borang untuk jawatan di iklankan..
    zana dah x sbr nak mendapatkan ape yang telah di janjikan..

    zana
    Super Junior
    Super Junior

    Re: IKLAN JAWATAN KOSONG UiTM N9

    Post  zana on 24/04/09, 01:07 pm

    ha_yanti85 wrote:to Ejah..

    cepat dapatkan dan isi borang untuk jawatan di iklankan..
    zana dah x sbr nak mendapatkan ape yang telah di janjikan..

    yes yanti,
    tq cuz igtkan ejah n aku..
    hihi..
    to ejah-separuh gaji pertama ko utk aku
    to yanti-sapot hntran sireh junjung aku

    sayang ejah n yanti~
    wink*wink*

    ha_yanti85
    Super Junior
    Super Junior

    Re: IKLAN JAWATAN KOSONG UiTM N9

    Post  ha_yanti85 on 24/04/09, 01:18 pm

    zana wrote:
    ha_yanti85 wrote:to Ejah..

    cepat dapatkan dan isi borang untuk jawatan di iklankan..
    zana dah x sbr nak mendapatkan ape yang telah di janjikan..

    yes yanti,
    tq cuz igtkan ejah n aku..
    hihi..
    to ejah-separuh gaji pertama ko utk aku
    to yanti-sapot hntran sireh junjung aku

    sayang ejah n yanti~
    wink*wink*

    untuk ingatkan ko 2 xkan aku xde dpt pape?
    huhuhu Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

    ombakjernih
    Moderator
    Moderator

    Re: IKLAN JAWATAN KOSONG UiTM N9

    Post  ombakjernih on 30/04/09, 07:41 am

    ni ada cable ker ni?????


    _________________

    uCrack
    Admin
    Admin

    Re: IKLAN JAWATAN KOSONG UiTM N9

    Post  uCrack on 30/04/09, 08:14 am

    ombakjernih wrote:ni ada cable ker ni?????

    zana cakap cable takde..wire LAN ader arr


    _________________


    zana
    Super Junior
    Super Junior

    Re: IKLAN JAWATAN KOSONG UiTM N9

    Post  zana on 30/04/09, 09:37 am

    uCrack wrote:
    ombakjernih wrote:ni ada cable ker ni?????

    zana cakap cable takde..wire LAN ader arr


    aku juz tlg inform je ade job ksong
    cuz klo cmpus bru bkak die nak rmai staff bru
    haa cable xde,,wire LAN pon x brape nak ade
    aku krani je kot,bkn AR
    bounce

    lily~
    Senior
    Senior

    Re: IKLAN JAWATAN KOSONG UiTM N9

    Post  lily~ on 30/04/09, 11:49 am

    hakhakhak..
    da mcm uitm 2 zana yg punyaaaaa... Very Happy

    zana
    Super Junior
    Super Junior

    Re: IKLAN JAWATAN KOSONG UiTM N9

    Post  zana on 30/04/09, 04:20 pm

    lily~ wrote:hakhakhak..
    da mcm uitm 2 zana yg punyaaaaa... Very Happy

    haha..
    tu la tu ly..
    skang kt pilah mcm fenomena plak rmai gile tiap2 ari dtg amik form,anto form..
    gile ar~

    Sponsored content

    Re: IKLAN JAWATAN KOSONG UiTM N9

    Post  Sponsored content Today at 12:18 am


      Current date/time is 05/12/16, 12:18 am