Zaabarian Old boyz

School is back!!!

Reunion Photo uploaded!! Kepada yang nak upload dan nak lihat, sila ke ruang "new album"

    hasmalina binti ahmad

    Share

    has
    Senior
    Senior

    Re: hasmalina binti ahmad

    Post  has on 21/04/09, 09:53 pm

    ejah wrote:
    has wrote:
    ejah wrote:
    has wrote:
    lily~ wrote:
    has wrote:mana ada MARE, SYG ADA LA....

    jgn tulis bkn2 has..
    t jd bhn kt bebdk ni t..
    naya.. cyclops cyclops


    ahhh kan, diorang ni bergosip je kojo eh..
    sapo gak eh ketua gosip ni?
    nk cikgu sosah.. Twisted Evil

    eh bkn cikgu ko kaki gosip gak.... Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

    eh..kaki cikgu samola cm kaki manusia lain..
    cmne ko leh ckap kaki gosip nie.. confused confused

    ala montang2 la cukgu, esey ckp sumo tak kono...
    ambik la monang cikgu.... Neutral Neutral Neutral

    OPEL
    Senior
    Senior

    Re: hasmalina binti ahmad

    Post  OPEL on 22/04/09, 10:19 am

    ejah wrote:
    has wrote:
    lily~ wrote:
    has wrote:mana ada MARE, SYG ADA LA....

    jgn tulis bkn2 has..
    t jd bhn kt bebdk ni t..
    naya.. cyclops cyclops


    ahhh kan, diorang ni bergosip je kojo eh..
    sapo gak eh ketua gosip ni?
    nk cikgu sosah.. Twisted Evil

    ni haaa cikgu..bdk eh..esey dh sosah ngn penyapu pirat pirat

    has
    Senior
    Senior

    Re: hasmalina binti ahmad

    Post  has on 22/04/09, 10:19 pm

    nak sosah org konon kalau den lari sampai india, ko koja baru sampai thai... ntah sompek ntah tidak.... Mad Mad Mad

    ejah
    Committee
    Committee

    Re: hasmalina binti ahmad

    Post  ejah on 22/04/09, 11:32 pm

    has wrote:nak sosah org konon kalau den lari sampai india, ko koja baru sampai thai... ntah sompek ntah tidak.... Mad Mad Mad
    opel kojar ko pakai turbo..
    konfem dapatnye..
    (pel,ak da baking ko..big apple ek)

    has
    Senior
    Senior

    Re: hasmalina binti ahmad

    Post  has on 23/04/09, 12:44 am

    ejah wrote:
    has wrote:nak sosah org konon kalau den lari sampai india, ko koja baru sampai thai... ntah sompek ntah tidak.... Mad Mad Mad
    opel kojar ko pakai turbo..
    konfem dapatnye..
    (pel,ak da baking ko..big apple ek)
    Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

    munn
    Junior
    Junior

    Re: hasmalina binti ahmad

    Post  munn on 23/04/09, 09:44 am

    wey bacin.... Very Happy

    has
    Senior
    Senior

    Re: hasmalina binti ahmad

    Post  has on 23/04/09, 01:32 pm

    munn wrote:wey bacin.... Very Happy

    munn, ape cit cikupang ko...
    huhuhuhu cipuding aku dah mati jatuh roket daaa

    ejah
    Committee
    Committee

    Re: hasmalina binti ahmad

    Post  ejah on 23/04/09, 03:26 pm

    MUNN!!!! cheers

    OPEL
    Senior
    Senior

    Re: hasmalina binti ahmad

    Post  OPEL on 23/04/09, 03:42 pm

    ejah wrote:
    has wrote:nak sosah org konon kalau den lari sampai india, ko koja baru sampai thai... ntah sompek ntah tidak.... Mad Mad Mad
    opel kojar ko pakai turbo..
    konfem dapatnye..
    (pel,ak da baking ko..big apple ek)

    k baek cikgu!! cheers
    (sambil tabik)

    ejah
    Committee
    Committee

    Re: hasmalina binti ahmad

    Post  ejah on 23/04/09, 03:50 pm

    OPEL wrote:
    ejah wrote:
    has wrote:nak sosah org konon kalau den lari sampai india, ko koja baru sampai thai... ntah sompek ntah tidak.... Mad Mad Mad
    opel kojar ko pakai turbo..
    konfem dapatnye..
    (pel,ak da baking ko..big apple ek)

    k baek cikgu!! cheers
    (sambil tabik)

    yes..
    da dapat..
    pel,jgn lupe ek hadiah besday ak sekali.. Laughing
    setakat sebijik kek secret recipe pe r sgt..
    blh ek pel..
    blh ek..ek.. Embarassed

    OPEL
    Senior
    Senior

    Re: hasmalina binti ahmad

    Post  OPEL on 23/04/09, 03:55 pm

    ejah wrote:
    OPEL wrote:
    ejah wrote:
    has wrote:nak sosah org konon kalau den lari sampai india, ko koja baru sampai thai... ntah sompek ntah tidak.... Mad Mad Mad
    opel kojar ko pakai turbo..
    konfem dapatnye..
    (pel,ak da baking ko..big apple ek)

    k baek cikgu!! cheers
    (sambil tabik)

    yes..
    da dapat..
    pel,jgn lupe ek hadiah besday ak sekali.. Laughing
    setakat sebijik kek secret recipe pe r sgt..
    blh ek pel..
    blh ek..ek.. Embarassed

    1 kontena pn bule... What a Face

    ejah
    Committee
    Committee

    Re: hasmalina binti ahmad

    Post  ejah on 23/04/09, 03:59 pm

    OPEL wrote:
    ejah wrote:
    OPEL wrote:
    ejah wrote:
    has wrote:nak sosah org konon kalau den lari sampai india, ko koja baru sampai thai... ntah sompek ntah tidak.... Mad Mad Mad
    opel kojar ko pakai turbo..
    konfem dapatnye..
    (pel,ak da baking ko..big apple ek)

    k baek cikgu!! cheers
    (sambil tabik)

    yes..
    da dapat..
    pel,jgn lupe ek hadiah besday ak sekali.. Laughing
    setakat sebijik kek secret recipe pe r sgt..
    blh ek pel..
    blh ek..ek.. Embarassed

    1 kontena pn bule... What a Face

    ye..ye.. cheers
    besh nye..
    ni y ak suko kt ko nie..
    hek3..
    bgga cik abg ak ado kawan cm ko..

    has
    Senior
    Senior

    Re: hasmalina binti ahmad

    Post  has on 23/04/09, 07:18 pm

    ejah wrote:
    OPEL wrote:
    ejah wrote:
    OPEL wrote:
    ejah wrote:
    has wrote:nak sosah org konon kalau den lari sampai india, ko koja baru sampai thai... ntah sompek ntah tidak.... Mad Mad Mad
    opel kojar ko pakai turbo..
    konfem dapatnye..
    (pel,ak da baking ko..big apple ek)

    k baek cikgu!! cheers
    (sambil tabik)

    yes..
    da dapat..
    pel,jgn lupe ek hadiah besday ak sekali.. Laughing
    setakat sebijik kek secret recipe pe r sgt..
    blh ek pel..
    blh ek..ek.. Embarassed

    1 kontena pn bule... What a Face

    ye..ye.. cheers
    besh nye..
    ni y ak suko kt ko nie..
    hek3..
    bgga cik abg ak ado kawan cm ko..

    salah la, bangga ada anak murid cam opel... menghargai guru... huhuhu

    OPEL
    Senior
    Senior

    Re: hasmalina binti ahmad

    Post  OPEL on 25/04/09, 10:24 am

    bule sngt..heheheh Twisted Evil
    dlm ati (aku nk taruk habuk pensil skali dlm kek tu..huhu)

    has
    Senior
    Senior

    Re: hasmalina binti ahmad

    Post  has on 25/04/09, 02:15 pm

    OPEL wrote:bule sngt..heheheh Twisted Evil
    dlm ati (aku nk taruk habuk pensil skali dlm kek tu..huhu)

    tambah ngan habuk kapur sikit opel....

    OPEL
    Senior
    Senior

    Re: hasmalina binti ahmad

    Post  OPEL on 25/04/09, 02:40 pm

    has wrote:
    OPEL wrote:bule sngt..heheheh Twisted Evil
    dlm ati (aku nk taruk habuk pensil skali dlm kek tu..huhu)

    tambah ngan habuk kapur sikit opel....

    leh tahan gak zalim ko has.. Twisted Evil
    tp orait idea tu..tmbh clorox ckit ke.. pirat

    lily~
    Senior
    Senior

    Re: hasmalina binti ahmad

    Post  lily~ on 29/04/09, 01:00 pm

    makin m'jadi2 korang ye..
    mcm2 ade... Wink Wink

    OPEL
    Senior
    Senior

    Re: hasmalina binti ahmad

    Post  OPEL on 29/04/09, 01:03 pm

    aku numpang ceria kn thread ni jer lily..gitu kn?? Wink

    lily~
    Senior
    Senior

    Re: hasmalina binti ahmad

    Post  lily~ on 29/04/09, 05:23 pm

    OPEL wrote:aku numpang ceria kn thread ni jer lily..gitu kn?? Wink

    ala pell..
    aku xksah pn sbnrnye.. Laughing
    saje je nk tunjuk2 skema kt cni.. Razz
    tp aku xsangke la pel, prangai ko dlu time sek ngn yg aku knal lm web ni..
    lain laa..dolu aku igt ko ni geng2 skema cm jijoi 2..
    hehehe
    aku enjoy je bace pape yg ko post kn kt cni..
    enjoyyyyy... cheers cheers

    has
    Senior
    Senior

    Re: hasmalina binti ahmad

    Post  has on 29/04/09, 08:27 pm

    lily~ wrote:
    OPEL wrote:aku numpang ceria kn thread ni jer lily..gitu kn?? Wink

    ala pell..
    aku xksah pn sbnrnye.. Laughing
    saje je nk tunjuk2 skema kt cni.. Razz
    tp aku xsangke la pel, prangai ko dlu time sek ngn yg aku knal lm web ni..
    lain laa..dolu aku igt ko ni geng2 skema cm jijoi 2..
    hehehe
    aku enjoy je bace pape yg ko post kn kt cni..
    enjoyyyyy... cheers cheers

    lily, nak puji, puji la aku.... aku nye forum niiiiii Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

    OPEL
    Senior
    Senior

    Re: hasmalina binti ahmad

    Post  OPEL on 30/04/09, 12:13 am

    ok2 has..ko baek..ank ko pn baek..k dah puji Smile

    OPEL
    Senior
    Senior

    Re: hasmalina binti ahmad

    Post  OPEL on 30/04/09, 12:15 am

    lily~ wrote:
    OPEL wrote:aku numpang ceria kn thread ni jer lily..gitu kn?? Wink

    ala pell..
    aku xksah pn sbnrnye.. Laughing
    saje je nk tunjuk2 skema kt cni.. Razz
    tp aku xsangke la pel, prangai ko dlu time sek ngn yg aku knal lm web ni..
    lain laa..dolu aku igt ko ni geng2 skema cm jijoi 2..
    hehehe
    aku enjoy je bace pape yg ko post kn kt cni..
    enjoyyyyy... cheers cheers

    jijoi tu sepupu aku la..ank buah cikgu mdzin

    has
    Senior
    Senior

    Re: hasmalina binti ahmad

    Post  has on 30/04/09, 12:19 am

    OPEL wrote:ok2 has..ko baek..ank ko pn baek..k dah puji Smile

    cheers cheers cheers Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

    lily~
    Senior
    Senior

    Re: hasmalina binti ahmad

    Post  lily~ on 30/04/09, 11:41 am

    has wrote:
    lily~ wrote:
    OPEL wrote:aku numpang ceria kn thread ni jer lily..gitu kn?? Wink

    ala pell..
    aku xksah pn sbnrnye.. Laughing
    saje je nk tunjuk2 skema kt cni.. Razz
    tp aku xsangke la pel, prangai ko dlu time sek ngn yg aku knal lm web ni..
    lain laa..dolu aku igt ko ni geng2 skema cm jijoi 2..
    hehehe
    aku enjoy je bace pape yg ko post kn kt cni..
    enjoyyyyy... cheers cheers

    lily, nak puji, puji la aku.... aku nye forum niiiiii Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

    yola2..aku puji ko la ni..
    has yg baik, pemurah, lemah lembut,lemah gemalai...hahaha Twisted Evil Twisted Evil
    ape habuan nye?? rabbit

    lily~
    Senior
    Senior

    Re: hasmalina binti ahmad

    Post  lily~ on 30/04/09, 11:50 am

    OPEL wrote:
    lily~ wrote:
    OPEL wrote:aku numpang ceria kn thread ni jer lily..gitu kn?? Wink

    ala pell..
    aku xksah pn sbnrnye.. Laughing
    saje je nk tunjuk2 skema kt cni.. Razz
    tp aku xsangke la pel, prangai ko dlu time sek ngn yg aku knal lm web ni..
    lain laa..dolu aku igt ko ni geng2 skema cm jijoi 2..
    hehehe
    aku enjoy je bace pape yg ko post kn kt cni..
    enjoyyyyy... cheers cheers

    jijoi tu sepupu aku la..ank buah cikgu mdzin

    yeke ke pel??
    opsss..sori.. affraid
    t'mengate dpn2 ko plak...
    hehehe silent silent

    Sponsored content

    Re: hasmalina binti ahmad

    Post  Sponsored content Today at 12:14 am


      Current date/time is 05/12/16, 12:14 am