Zaabarian Old boyz

School is back!!!

Reunion Photo uploaded!! Kepada yang nak upload dan nak lihat, sila ke ruang "new album"

    ajid in da house

    Share

    has
    Senior
    Senior

    Re: ajid in da house

    Post  has on 22/04/09, 10:22 pm

    ajid09 wrote:
    OPEL wrote:
    ajid09 wrote:
    uCrack wrote:ko mmg dah jahat pon sblm nie..
    'kerana pulut santan binasa,
    kerana santan pulut sedap'

    a'ah boto jid..
    'kerna santan org kono sakit jantung'
    kerna sakit jntung org mkn santan'
    kerana org sakit jantung la doktor ade kojo.. kalo x dah kono buang kojo dah doctor2 tuh...hehehe...

    makin ghamai doktor, makin ghamai org sakit.... tak caya ckp aku tanya salman...

    ejah
    Committee
    Committee

    Re: ajid in da house

    Post  ejah on 22/04/09, 11:31 pm

    ajid09 wrote:xleh2.. den xrestu ko downgrade.. uncle, dont take her word ok..
    huhuhu.. Sad
    ajid dengki.. Mad
    mr principal...
    pliz.. No

    ajid09
    Junior
    Junior

    Re: ajid in da house

    Post  ajid09 on 22/04/09, 11:44 pm

    weh mane ade dalam sejarah peradaban dunia yg diajar oleh cikgu citra dewi menceritakan 'cikgu berubah menjadi pelajar dalam sekolah yang same..' pengawas mmg ade la yg kono pecat.. Razz Razz

    has
    Senior
    Senior

    Re: ajid in da house

    Post  has on 22/04/09, 11:48 pm

    ajid09 wrote:weh mane ade dalam sejarah peradaban dunia yg diajar oleh cikgu citra dewi menceritakan 'cikgu berubah menjadi pelajar dalam sekolah yang same..' pengawas mmg ade la yg kono pecat.. Razz Razz

    adala, cikgu sandaran..... habis f5
    huhuhu

    ajid09
    Junior
    Junior

    Re: ajid in da house

    Post  ajid09 on 23/04/09, 12:13 am

    has wrote:
    ajid09 wrote:weh mane ade dalam sejarah peradaban dunia yg diajar oleh cikgu citra dewi menceritakan 'cikgu berubah menjadi pelajar dalam sekolah yang same..' pengawas mmg ade la yg kono pecat.. Razz Razz

    adala, cikgu sandaran..... habis f5
    huhuhu
    cikgu citra xponah bg tau pon tongue tongue

    has
    Senior
    Senior

    Re: ajid in da house

    Post  has on 23/04/09, 12:49 am

    ajid09 wrote:
    has wrote:
    ajid09 wrote:weh mane ade dalam sejarah peradaban dunia yg diajar oleh cikgu citra dewi menceritakan 'cikgu berubah menjadi pelajar dalam sekolah yang same..' pengawas mmg ade la yg kono pecat.. Razz Razz

    adala, cikgu sandaran..... habis f5
    huhuhu
    cikgu citra xponah bg tau pon tongue tongue
    ni skarang cito aku, bukan cikgu citra

    ejah
    Committee
    Committee

    Re: ajid in da house

    Post  ejah on 23/04/09, 03:31 pm

    ajid09 wrote:
    has wrote:
    ajid09 wrote:weh mane ade dalam sejarah peradaban dunia yg diajar oleh cikgu citra dewi menceritakan 'cikgu berubah menjadi pelajar dalam sekolah yang same..' pengawas mmg ade la yg kono pecat.. Razz Razz

    adala, cikgu sandaran..... habis f5
    huhuhu
    cikgu citra xponah bg tau pon tongue tongue

    sbb time dio bgtau ko,ko tgh ukur mejo.. Laughing
    mr principal..tulun.. No No

    ajid09
    Junior
    Junior

    Re: ajid in da house

    Post  ajid09 on 23/04/09, 11:28 pm

    yoko??haha.. paper jer la.. yg penting ko trus menjadi cekgu yg silent silent silent silent pale

    lily~
    Senior
    Senior

    Re: ajid in da house

    Post  lily~ on 29/04/09, 12:16 pm

    napo plak sumeowg nk resign nih??
    ari2 kemain laie msg2 gk...(gile kuase)heehhehe rabbit rabbit

    has
    Senior
    Senior

    Re: ajid in da house

    Post  has on 29/04/09, 08:46 pm

    lily~ wrote:napo plak sumeowg nk resign nih??
    ari2 kemain laie msg2 gk...(gile kuase)heehhehe rabbit rabbit

    ko tak tau ke lily, de udang sebalik batu....
    kan de budak baru lapur diri.... nama ni rrrrrrr, tak ingat lak... Rolling Eyes Rolling Eyes

    ajid09
    Junior
    Junior

    Re: ajid in da house

    Post  ajid09 on 30/04/09, 12:58 am

    den xleh online slaloo, sobaik bagi kat sesape yg leh online slalu.. leh ler b elaiu tlong handle forum nih nnt...

    ombakjernih
    Moderator
    Moderator

    Re: ajid in da house

    Post  ombakjernih on 30/04/09, 07:42 am

    online tak selalu coz selalu dating....huhuhuuuuu


    _________________

    ajid09
    Junior
    Junior

    Re: ajid in da house

    Post  ajid09 on 30/04/09, 08:43 am

    haah, dating dalam tpon jola... Arrow

    zaha
    Super Junior
    Super Junior

    Re: ajid in da house

    Post  zaha on 20/05/09, 12:27 am

    aloooo....
    ajid..lamo x dgr cito..

    Sponsored content

    Re: ajid in da house

    Post  Sponsored content Today at 10:52 am


      Current date/time is 06/12/16, 10:52 am