Zaabarian Old boyz

School is back!!!

Reunion Photo uploaded!! Kepada yang nak upload dan nak lihat, sila ke ruang "new album"

    SomethinG 2 Remember...

    Share

    anne
    Senior
    Senior

    SomethinG 2 Remember...

    Post  anne on 05/04/09, 09:34 pm


    anne
    Senior
    Senior

    Re: SomethinG 2 Remember...

    Post  anne on 05/04/09, 09:36 pm



    korang ingat x???kite g mane mase ni?

    ni semua dak f3 pompuan je yg g..

    opix_uyul
    Super-Duper Junior
    Super-Duper Junior

    Re: SomethinG 2 Remember...

    Post  opix_uyul on 05/04/09, 09:48 pm

    anne wrote:

    korang ingat x???kite g mane mase ni?

    ni semua dak f3 pompuan je yg g..

    ni mesti rombongan cik senah dewan makan ni.. Twisted Evil

    anne
    Senior
    Senior

    Re: SomethinG 2 Remember...

    Post  anne on 05/04/09, 10:53 pm

    bile mase plak aku ada kena mengena ngan cik senah Question Question Question Question

    xpatut..xpatut....

    lily~
    Senior
    Senior

    Re: SomethinG 2 Remember...

    Post  lily~ on 07/04/09, 12:40 pm

    anne wrote:

    korang ingat x???kite g mane mase ni?

    ni semua dak f3 pompuan je yg g..

    eh..de la 2 org laki2..
    abe brahim ngn sape ek abe lg sore 2... Neutral Neutral

    mase 2 aku igt lg..gedot b'iye2 lyn brahim..mcm dio sorang je jejake lam dunie ni..
    nyampahhh!!! Wink Wink

    munn
    Junior
    Junior

    Re: SomethinG 2 Remember...

    Post  munn on 07/04/09, 12:55 pm

    owh p mane tu?
    mase F3 p ganu ek...

    anne
    Senior
    Senior

    Re: SomethinG 2 Remember...

    Post  anne on 07/04/09, 01:27 pm

    betul..betul..betul..abg ibrahim ngan abg aidil skali pegi..kite g ganu..rombongan ngn cikgu Matzain Abu..kite dok satu banglo ngan diorang kan..

    yg paling aku ingat mase semayang magrib kot..lantai bilik abes ngan pasir..budak2 ni semayang atas tilam..time sujud okay tapi bila nak bangun xlepas..hahahhaha

    ejah
    Committee
    Committee

    Re: SomethinG 2 Remember...

    Post  ejah on 07/04/09, 04:23 pm

    anne wrote:betul..betul..betul..abg ibrahim ngan abg aidil skali pegi..kite g ganu..rombongan ngn cikgu Matzain Abu..kite dok satu banglo ngan diorang kan..

    yg paling aku ingat mase semayang magrib kot..lantai bilik abes ngan pasir..budak2 ni semayang atas tilam..time sujud okay tapi bila nak bangun xlepas..hahahhaha

    time2 jugak r dompet ak ilang.. pale
    pas2 ustazah asmah ciap bg wit belanja lg.. tongue

    anne
    Senior
    Senior

    Re: SomethinG 2 Remember...

    Post  anne on 07/04/09, 10:10 pm

    ejah wrote:
    anne wrote:betul..betul..betul..abg ibrahim ngan abg aidil skali pegi..kite g ganu..rombongan ngn cikgu Matzain Abu..kite dok satu banglo ngan diorang kan..

    yg paling aku ingat mase semayang magrib kot..lantai bilik abes ngan pasir..budak2 ni semayang atas tilam..time sujud okay tapi bila nak bangun xlepas..hahahhaha

    time2 jugak r dompet ak ilang.. pale
    pas2 ustazah asmah ciap bg wit belanja lg.. tongue

    wei bukan ko ke yg semayang kat atas tilam tu???ko ke gedot ek???terbahak2 tergolak..da elok semayang nak bangun pulak xbuleh..hahahha

    ARIMZA
    Junior
    Junior

    Re: SomethinG 2 Remember...

    Post  ARIMZA on 08/04/09, 02:33 am

    anne wrote:
    ejah wrote:
    anne wrote:betul..betul..betul..abg ibrahim ngan abg aidil skali pegi..kite g ganu..rombongan ngn cikgu Matzain Abu..kite dok satu banglo ngan diorang kan..

    yg paling aku ingat mase semayang magrib kot..lantai bilik abes ngan pasir..budak2 ni semayang atas tilam..time sujud okay tapi bila nak bangun xlepas..hahahhaha

    time2 jugak r dompet ak ilang.. pale
    pas2 ustazah asmah ciap bg wit belanja lg.. tongue

    wei bukan ko ke yg semayang kat atas tilam tu???ko ke gedot ek???terbahak2 tergolak..da elok semayang nak bangun pulak xbuleh..hahahha

    haha...apsal aku x ingat ek...
    msti klaka kan...
    yg aku ingat,mase kat tepi pntai bebudak ni beriya amik gmba ngan brahim n aidil..huhu..cam glemer sgt dorg..
    tp aku x amik pun..x teruja n x teringin lgsung.. rabbit

    ARIMZA
    Junior
    Junior

    Re: SomethinG 2 Remember...

    Post  ARIMZA on 08/04/09, 02:36 am

    anne wrote:

    korang ingat x???kite g mane mase ni?

    ni semua dak f3 pompuan je yg g..

    gmba aku xde dlm ni coz aku de di blkg anna...
    puas lompat2 nak interfrem..haha..

    munn
    Junior
    Junior

    Re: SomethinG 2 Remember...

    Post  munn on 08/04/09, 02:05 pm

    ARIMZA wrote:
    anne wrote:

    korang ingat x???kite g mane mase ni?

    ni semua dak f3 pompuan je yg g..

    gmba aku xde dlm ni coz aku de di blkg anna...
    puas lompat2 nak interfrem..haha..

    ala...kalo ade pon..aku bley imagine camner... Laughing

    ARIMZA
    Junior
    Junior

    Re: SomethinG 2 Remember...

    Post  ARIMZA on 08/04/09, 06:24 pm

    thankz mun....
    sgt jujur ko ni...
    jmpa time reunion nnt, akan aku buktikan sgalanya...

    munn
    Junior
    Junior

    Re: SomethinG 2 Remember...

    Post  munn on 08/04/09, 06:28 pm

    samer2 mira

    anne
    Senior
    Senior

    Re: SomethinG 2 Remember...

    Post  anne on 08/04/09, 07:18 pm

    ARIMZA wrote:
    anne wrote:

    korang ingat x???kite g mane mase ni?

    ni semua dak f3 pompuan je yg g..

    gmba aku xde dlm ni coz aku de di blkg anna...
    puas lompat2 nak interfrem..haha..

    dulu lain mira..skrg lain..hehe..

    anne
    Senior
    Senior

    Re: SomethinG 2 Remember...

    Post  anne on 08/04/09, 07:33 pm

    utk ko mira..aku sertakan gmbr kenangan kite bersama di Pantai Batu Burok, Terengganu..22 April 2000...

    ARIMZA
    Junior
    Junior

    Re: SomethinG 2 Remember...

    Post  ARIMZA on 09/04/09, 12:01 am

    ala comeynye...huhu
    aku konfom pas ni mesti mun akan kutuk2 gmba aku...tggu je la...
    em thankz anna coz upload gmbo ni...
    aku ingat lg mase kat tepi laut ni aku de amik gmba sorg2...gmba 2 aku ltk dlm file,tp ilang mase aku form 5..
    aku ingatkan aishah or momoi sorokkan...rupenye mmg ilang.syg btul...puas aku cari..

    uCrack
    Admin
    Admin

    Re: SomethinG 2 Remember...

    Post  uCrack on 09/04/09, 12:57 am

    ARIMZA wrote:ala comeynye...huhu
    aku konfom pas ni mesti mun akan kutuk2 gmba aku...tggu je la...
    em thankz anna coz upload gmbo ni...
    aku ingat lg mase kat tepi laut ni aku de amik gmba sorg2...gmba 2 aku ltk dlm file,tp ilang mase aku form 5..
    aku ingatkan aishah or momoi sorokkan...rupenye mmg ilang.syg btul...puas aku cari..

    ko nak aku kutuk tak? hehe


    _________________


    ajid09
    Junior
    Junior

    Re: SomethinG 2 Remember...

    Post  ajid09 on 09/04/09, 01:05 am

    nape den xigt langsung eak.. tongue tongue .. papepon, buruk benor lak miraterlompat2 kat belakang.. dah tau kecik nak duk blakang plak amik gmbr.. aper da.. lol! lol!

    ARIMZA
    Junior
    Junior

    Re: SomethinG 2 Remember...

    Post  ARIMZA on 09/04/09, 02:01 am

    uCrack wrote:
    ARIMZA wrote:ala comeynye...huhu
    aku konfom pas ni mesti mun akan kutuk2 gmba aku...tggu je la...
    em thankz anna coz upload gmbo ni...
    aku ingat lg mase kat tepi laut ni aku de amik gmba sorg2...gmba 2 aku ltk dlm file,tp ilang mase aku form 5..
    aku ingatkan aishah or momoi sorokkan...rupenye mmg ilang.syg btul...puas aku cari..

    ko nak aku kutuk tak? hehe

    kutuk la tuan pengetua...silakan...
    aku dah bese...
    sape lg nak kutuk,meh la...

    munn
    Junior
    Junior

    Re: SomethinG 2 Remember...

    Post  munn on 09/04/09, 10:17 am

    p/s to mira: "dr ko fitnah aku nak kutuk2 ko...baik ar ko bunuh aje aku"

    lily~
    Senior
    Senior

    Re: SomethinG 2 Remember...

    Post  lily~ on 09/04/09, 10:28 am

    ARIMZA wrote:
    anne wrote:
    ejah wrote:
    anne wrote:betul..betul..betul..abg ibrahim ngan abg aidil skali pegi..kite g ganu..rombongan ngn cikgu Matzain Abu..kite dok satu banglo ngan diorang kan..

    yg paling aku ingat mase semayang magrib kot..lantai bilik abes ngan pasir..budak2 ni semayang atas tilam..time sujud okay tapi bila nak bangun xlepas..hahahhaha

    time2 jugak r dompet ak ilang.. pale
    pas2 ustazah asmah ciap bg wit belanja lg.. tongue

    wei bukan ko ke yg semayang kat atas tilam tu???ko ke gedot ek???terbahak2 tergolak..da elok semayang nak bangun pulak xbuleh..hahahha

    haha...apsal aku x ingat ek...
    msti klaka kan...
    yg aku ingat,mase kat tepi pntai bebudak ni beriya amik gmba ngan brahim n aidil..huhu..cam glemer sgt dorg..
    tp aku x amik pun..x teruja n x teringin lgsung.. rabbit

    aku igt 2 kte semyang ats katil..
    yg tegolek 2 gedot xsalah aku..
    ngn ustzh asmah sekali semayang ats katil..
    nk bgn je xstabil jdnye..
    a'ah mira..
    cm artis bdk2 ni wat si brahim ngn aidil 2..
    eboh nk mik gmbr ngn dorg...
    pas2 sume dok ngendeng2 ngn dorg..
    yg aku plg igt la..
    psstttt...(gedot ngn lela) drunken drunken

    ARIMZA
    Junior
    Junior

    Re: SomethinG 2 Remember...

    Post  ARIMZA on 09/04/09, 09:40 pm

    munn wrote:p/s to mira: "dr ko fitnah aku nak kutuk2 ko...baik ar ko bunuh aje aku"

    eleh mun...baik plak ko...
    aku ckp cam 2 coz b4 ni smua gmba aku ko kritik...huhu...
    jgn mare ye kakak senior....

    ejah
    Committee
    Committee

    Re: SomethinG 2 Remember...

    Post  ejah on 10/04/09, 12:29 am

    lily~ wrote:
    ARIMZA wrote:
    anne wrote:
    ejah wrote:
    anne wrote:betul..betul..betul..abg ibrahim ngan abg aidil skali pegi..kite g ganu..rombongan ngn cikgu Matzain Abu..kite dok satu banglo ngan diorang kan..

    yg paling aku ingat mase semayang magrib kot..lantai bilik abes ngan pasir..budak2 ni semayang atas tilam..time sujud okay tapi bila nak bangun xlepas..hahahhaha

    time2 jugak r dompet ak ilang.. pale
    pas2 ustazah asmah ciap bg wit belanja lg.. tongue

    wei bukan ko ke yg semayang kat atas tilam tu???ko ke gedot ek???terbahak2 tergolak..da elok semayang nak bangun pulak xbuleh..hahahha

    haha...apsal aku x ingat ek...
    msti klaka kan...
    yg aku ingat,mase kat tepi pntai bebudak ni beriya amik gmba ngan brahim n aidil..huhu..cam glemer sgt dorg..
    tp aku x amik pun..x teruja n x teringin lgsung.. rabbit

    aku igt 2 kte semyang ats katil..
    yg tegolek 2 gedot xsalah aku..
    ngn ustzh asmah sekali semayang ats katil..
    nk bgn je xstabil jdnye..
    a'ah mira..
    cm artis bdk2 ni wat si brahim ngn aidil 2..
    eboh nk mik gmbr ngn dorg...
    pas2 sume dok ngendeng2 ngn dorg..
    yg aku plg igt la..
    psstttt...(gedot ngn lela) drunken drunken

    GEDOT...???!!!
    akan ku kenang smpai bl2...haha..

    lily~
    Senior
    Senior

    Re: SomethinG 2 Remember...

    Post  lily~ on 10/04/09, 12:56 pm

    ejah wrote:
    lily~ wrote:
    ARIMZA wrote:
    anne wrote:
    ejah wrote:
    anne wrote:betul..betul..betul..abg ibrahim ngan abg aidil skali pegi..kite g ganu..rombongan ngn cikgu Matzain Abu..kite dok satu banglo ngan diorang kan..

    yg paling aku ingat mase semayang magrib kot..lantai bilik abes ngan pasir..budak2 ni semayang atas tilam..time sujud okay tapi bila nak bangun xlepas..hahahhaha

    time2 jugak r dompet ak ilang.. pale
    pas2 ustazah asmah ciap bg wit belanja lg.. tongue

    wei bukan ko ke yg semayang kat atas tilam tu???ko ke gedot ek???terbahak2 tergolak..da elok semayang nak bangun pulak xbuleh..hahahha

    haha...apsal aku x ingat ek...
    msti klaka kan...
    yg aku ingat,mase kat tepi pntai bebudak ni beriya amik gmba ngan brahim n aidil..huhu..cam glemer sgt dorg..
    tp aku x amik pun..x teruja n x teringin lgsung.. rabbit

    aku igt 2 kte semyang ats katil..
    yg tegolek 2 gedot xsalah aku..
    ngn ustzh asmah sekali semayang ats katil..
    nk bgn je xstabil jdnye..
    a'ah mira..
    cm artis bdk2 ni wat si brahim ngn aidil 2..
    eboh nk mik gmbr ngn dorg...
    pas2 sume dok ngendeng2 ngn dorg..
    yg aku plg igt la..
    psstttt...(gedot ngn lela) drunken drunken

    GEDOT...???!!!
    akan ku kenang smpai bl2...haha..

    heheee,,
    aku ta nape ko akn kenang gedot smpai ble2 jah.. Razz Razz
    xpe..skg ni gedot da aman d dunie die sndri.. Laughing

    Sponsored content

    Re: SomethinG 2 Remember...

    Post  Sponsored content Today at 10:57 am


      Current date/time is 06/12/16, 10:57 am