Zaabarian Old boyz

School is back!!!

Reunion Photo uploaded!! Kepada yang nak upload dan nak lihat, sila ke ruang "new album"

    Sambung citer...

    Share

    OPEL
    Senior
    Senior

    Re: Sambung citer...

    Post  OPEL on 11/06/09, 04:31 pm

    Hanya tinggal atap jer..ibarat idup segan mati xmahu..biar masa yg tentukn utk menyembah bumi..Teepah mmg xleh nk control lg..huiiik!!! tercirit pn dh bape kali..

    cimok
    Super-Duper Junior
    Super-Duper Junior

    Re: Sambung citer...

    Post  cimok on 11/06/09, 05:19 pm

    ingatan nye da x brape btl da..teepah da x mcm dulu lg(hehe,aku xpndai sgt men mende ni)

    lily~
    Senior
    Senior

    Re: Sambung citer...

    Post  lily~ on 12/06/09, 10:31 am

    Jgn2 teepah ni salah mkn ubat x..
    konon2 nk makan pil chi kie tek aun..
    sekali temakan julab da..
    xsangke sguh julab ni power gle sehingge menyebabkn teepah......

    OPEL
    Senior
    Senior

    Re: Sambung citer...

    Post  OPEL on 12/06/09, 12:49 pm

    Ketegangan urat kentut..hissshh!! muke Teepah jd merah pdam seakan2 menanggung sesuatu yg perit..pilu..syahdu..walaupn lagu wonderpets terngia2 di telinga Teepah..selama ni lagu tu lh wat beliau layan time buang kumbahan.Tiba2..

    munn
    Junior
    Junior

    Re: Sambung citer...

    Post  munn on 12/06/09, 04:14 pm

    Lily yg mmg berada berdekatan terbau ar kentut teepah yg super dasattt tu...pehhh...power beb!!!!!maka lily pon pengsan selama stengah hari. Teepah pula...

    OPEL
    Senior
    Senior

    Re: Sambung citer...

    Post  OPEL on 12/06/09, 06:54 pm

    Menafi kn sume tu..beliau menjerit
    "bkn aku yg buat..bukaaaaan!!..selama ni aku kentut xda la drastik cam ginih."
    kasihan sungguh si Teepah..Lily gak jd mangsa angin Teepah..smpai skang berbuih mulut Lily akibat pengsan..kalu xcaya pepagi bngn tgk..air liur basi meleret kt pipi..akibat nyer..

    lily~
    Senior
    Senior

    Re: Sambung citer...

    Post  lily~ on 15/06/09, 05:15 pm

    NOOR MUNIRA SAARI...xpasal2 name aku tebabit lm cite teepah tetipu ni kn...hampagas sguh..!!
    ok adik2..kte kembali ke cite asal teepah ni ye..
    teepah rase teepah nk behijrah laa..
    teepah xsesuai nk dok kt kg 2 lg..name teepah dah tecemar da nihh...lalu....

    ha_yanti85
    Super Junior
    Super Junior

    Re: Sambung citer...

    Post  ha_yanti85 on 15/06/09, 05:34 pm

    Opel bercadang untuk mengambil alih teepah untuk di bawa ke tempatnya...jd org gaji pun boleh laaa.maka teepah pun.....

    anne
    Senior
    Senior

    Re: Sambung citer...

    Post  anne on 15/06/09, 05:53 pm

    Percaya dgn janji manis yang ditaburkan oleh encik Opel..Kini Teepah suda sebulan berada di rumah encik Opel..Rutin hariannya menyapu, mengemas dan bermacam2 lagi..Namun ianya tidak seindah biasa..suatu hari, Encik Opel memberikan satu tugasan yang amat luar biasa, iaitu mengajar anak2 kucing Encik Opel menyebut perkataan daripada huruf...

    OPEL
    Senior
    Senior

    Re: Sambung citer...

    Post  OPEL on 16/06/09, 11:46 am

    Q for queen!! sebut ramai2..haaa gitu.tiba2 tergerak naluri Teepah utk ngajar ank2 kucing tu g anta surat..byar bil letrik ke..astro ke...Dengan idea beliau yg xbape bijak tu,teepah trus wt tusyen.sambil nyanyi.."Ada haiwan dlm bahaya..ada haiwan dlm bahaya disana..wonderpets2 telah brjya, membantu ank kucing dlm kesusahan.." dlm keriangan ati Teepah, beliau...

    ha_yanti85
    Super Junior
    Super Junior

    Re: Sambung citer...

    Post  ha_yanti85 on 16/06/09, 03:12 pm

    Rasa nak cari side income plak dengan wat part time menyanyikan lagu tema wonderpets 2...ape yang penting "KERJASAMA"....maka teepah pun mengambil kesempatan ini untuk.........

    lily~
    Senior
    Senior

    Re: Sambung citer...

    Post  lily~ on 16/06/09, 04:46 pm

    Seiring dan sejalan ngn kucing2 belaan En opel yg sebnyk 101 ekor 2 nk + duit simpanan mereke..teepah igt pesan ibunye 1 ketike dulu..
    "simpan duit..cket2 lame2 jd bukit"..maka, tanpe belengah lg,
    teepah mule m'ajar dr basic iaitu dr peringkt sijil...seterusnye....

    OPEL
    Senior
    Senior

    Re: Sambung citer...

    Post  OPEL on 16/06/09, 06:11 pm

    Tingkatan 6 rendah pastu 6 atas..kat Skolah Men Keb Za'ba..masa kat sane Teepah duk kt kelas atas bukit..huhu..stakat sijil PMR ngn SPM mmg xbleh blah..kne amik STPM gak..ikut kn ati nk je kje kt cendol Pilah.."adik manisss..mau mnum cendol ka??"
    tp pkirkn msa dpn ank kucing ,terbantut trus..lalu..

    anne
    Senior
    Senior

    Re: Sambung citer...

    Post  anne on 16/06/09, 07:31 pm

    Untung sabut timbul..untung batu tenggelam..itulah kata2 seorg tua yang teepah jumpe mase tunggu bas kat depan kedai cendol KP..tetibe je org tu ckp ngan teepah padahal teepah xckp ngan dia je..teepah senyum dan blah..

    Then, selepas pekena cendol Pilah yang dikacau pakai selipar tu..teepah pun naek bas..teepah tak tau hala tujunya..sedang teepah tersengguk2 sbb ngantuk..

    lily~
    Senior
    Senior

    Re: Sambung citer...

    Post  lily~ on 17/06/09, 10:07 am

    "Vanakkam"...tegor sorang laki2 india yg punye la ensem cam shah rukh khan pujaan hati ct hajar kuni kuya 2 kt teepah yg sdg t'angguk2 seolah2 b'zikir n b'tahmid 2...
    teepah terase malu sgt2 bile mane......

    anne
    Senior
    Senior

    Re: Sambung citer...

    Post  anne on 19/06/09, 02:43 pm

    Warna muka lelaki tadi berubah menjadi merah...mata lelaki tadi merenung ke dada teepah..teepah terkejut lalu memandang ke arah dadanya..Ya Tuhan, air liur teepah tadi dah membasahi bahagian baju di dada teepah..malunya..lelaki tadi tersnyum..teepah pura2 meletakkan beg tangannya menutupi bahagian dadanya..

    has
    Senior
    Senior

    Re: Sambung citer...

    Post  has on 23/06/09, 12:55 am

    x-tray rokok yg kat atas meja melayang tepat kat muka lelaki tu... teepah pun cepat2 blah sampai lupa nak bayar cendol yg sodap gila tu...

    ha_yanti85
    Super Junior
    Super Junior

    Re: Sambung citer...

    Post  ha_yanti85 on 23/06/09, 10:48 am

    Yang sebenarnya aku ada kat mane nie fikir teepah..sat ada kat dlm bas,sat ada kat kedai cendol..emm rupanya teepah bermimpi yang dia nek bas td..rupanyer dia masih ada kat kedai cendol...setelah blah dari c 2 teepah pun mencarilah arah tujunyer yang baru..maka.......

    munn
    Junior
    Junior

    Re: Sambung citer...

    Post  munn on 23/06/09, 11:30 am

    zazzz....splasttt...gedebuk...aiseh...teepah terjatuh macam nangka busuk akibat terpijak kulit pisang pula..
    nasib baiklah pasangan bangla laki bini yg ade berdekatan menolong teepah yg telah jatuh tu...

    ha_yanti85
    Super Junior
    Super Junior

    Re: Sambung citer...

    Post  ha_yanti85 on 23/06/09, 05:41 pm

    Adik Manis naper jalan tarak tengok bawah..kan sudah jatuh kata laki bangla 2...mau pegi mane? tanya laki bangla 2..jom ikut saya la..jadi bini no 2 saya..bile bangla 2 kata mcm 2 muka bini dia da mcm singa nak membaham teepah..teepah pun.......

    has
    Senior
    Senior

    Re: Sambung citer...

    Post  has on 23/06/09, 09:56 pm

    bedebum, singgah penumbuk teepah kat muka bangla tu...

    ha_yanti85
    Super Junior
    Super Junior

    Re: Sambung citer...

    Post  ha_yanti85 on 24/06/09, 11:48 am

    Cilakak punya bangla..ada hati nak wat aku jadi bini..bini dia pun mcm x terurus jer...teepah pun cepat2 lari untuk selamatkan diri sebelum bangla 2 belasah dia balik......

    lily~
    Senior
    Senior

    Re: Sambung citer...

    Post  lily~ on 24/06/09, 01:24 pm

    Dengan semangat bekobar2 teepah teruskan larian die selaju larian yanti mase time sek dlu...entah kenape tibe2 teepah rase....

    ha_yanti85
    Super Junior
    Super Junior

    Re: Sambung citer...

    Post  ha_yanti85 on 24/06/09, 04:15 pm

    Em mcner plak nama aku bole ada dlm citer teepah nie..wat ever la..tp walau bagaimanapun teepah rase dia tidak boleh mengalahkan Yanti..maka teepah pun...............

    anne
    Senior
    Senior

    Re: Sambung citer...

    Post  anne on 24/06/09, 08:06 pm

    "Farhana"..dia teringatkan nama tu..baik..teepah xleh kalahkan yanti..tapi mungkin dgn mencari Farhana..dia boleh menyelamatkan dirinya..Teepah mendail no telefon kwnnya itu..

    Sponsored content

    Re: Sambung citer...

    Post  Sponsored content Today at 10:53 am


      Current date/time is 06/12/16, 10:53 am