Zaabarian Old boyz

School is back!!!

Reunion Photo uploaded!! Kepada yang nak upload dan nak lihat, sila ke ruang "new album"

    saper budak perempun duk sg buluh....

    Share

    ombakjernih
    Moderator
    Moderator

    saper budak perempun duk sg buluh....

    Post  ombakjernih on 03/06/09, 04:38 am

    aku ada kawan kepada kawan aku punya kawan...
    girlfriend dia duk sunway skang ni...tapi keje kat sg buluh....
    kalo ada saper dak perempuan yg duk sungai buluh bgtau aku...
    bdk tu nak cari tempat tinggal yg berdekatan...
    papehal sila roger aku...tq... Very Happy Very Happy Very Happy


    _________________

    Mumtaz
    Super Junior
    Super Junior

    Re: saper budak perempun duk sg buluh....

    Post  Mumtaz on 03/06/09, 10:22 am

    ombakjernih wrote:aku ada kawan kepada kawan aku punya kawan...
    girlfriend dia duk sunway skang ni...tapi keje kat sg buluh....
    kalo ada saper dak perempuan yg duk sungai buluh bgtau aku...
    bdk tu nak cari tempat tinggal yg berdekatan...
    papehal sila roger aku...tq... Very Happy Very Happy Very Happy

    boleh lar mencari rumah sewa di sekitarnye...spt
    1.Paya jaras...bole ler tanye kat Pn Lela Razz Razz nak poie jln kaki ke sg buluh pon bole
    2. Apartment dpan dgn sek sg buluh
    3.Subang Suria...dlm 10 min bole smpai sg buluh..jln blkg ke kg melayu subang..apartment melambak kat area nih.. tp aku xtaw sewa bape.
    4. Merbau Sempah - kene survey sdri...xtersenarai dlm internet hehehe
    5. Kuang - rumah kt sini murah... tp if die bwk moto..agak berbahaya lar..sbb byk lori antu.. ptg2 bole joging kat tasik biru hehehe atau main kuda ker berenang2 ke tepian ker hehe aritu waktu aku survey...rumah teres 3 bilik..dpt RM 250 jer.. cuma umah saiz agak kecik lar... if bujang xder hal lar sumer tuh...
    6. Saujana Utama - byk iklan dlm tenet. if survey sdri pon ok gak sbb ble dpt lg murah.. ade kwn kepada KWN aku dpt umah teres 2 tingkat ade econ RM 450 jer sebulan... flat pon ader area nih.. kedai byk..Ace Mart pon ade...xpyh susah2 nak bershopping...
    7. Desa Coalfield - dpn penjara. saiz umah besar so selesa r...4 bilik, 3 bilik air. bole r duduk 10 org hehe yg paling murah rate aku pnah survey if RM 550. itupon puas merayu2 kat mcik tuh.kalo kwn ko berminat, aku rasa aku simpan lg no mcik tuh...nanti aku kasi ko (kalo ko nak ler) kt blkg die ade tmn baru siap. tuh aku xsurvey aritu sbb jauh dr umah driver aku hehe kedai agak limited edition... petrol pump yg terdekat ialah saujana utama...
    8. last but not least hehehe tmpat paling famous...puncak alam hehehe rate sewa murah lg... kalo aprtment tuh 300- 350 jerp. rumah teres plak 400 keatas..tp bilik 3 jer...2 bilik air...samo la bosa dgn umah den yg ko dtg rayo tuh... kalo nak murah...survey sdri ..deal dgn tuan umah terus.. jarak ke sg buluh...dlm 45 min.. bus ke kl dan klang ader.. hanya jem untuk ke shah alam.. ke klang 15 min... kedai mlambak..petronas pon ader... sewa murah lg sbb jauh jer...if ader keta/mtor..xder msalah lar... aku time xder lesen motor ritu...slamber jer merempit kat situ..smpi ler ke Hosp SG Buloh tuh...

    setakat ini ulasan saya hehe Smile Smile Smile

    ombakjernih
    Moderator
    Moderator

    Re: saper budak perempun duk sg buluh....

    Post  ombakjernih on 08/06/09, 03:25 am

    rajin ko taip...nanti den forward kat kwn den...
    den pun malas nak baca....tq


    _________________

    Mumtaz
    Super Junior
    Super Junior

    Re: saper budak perempun duk sg buluh....

    Post  Mumtaz on 08/06/09, 02:30 pm

    aku ader berita terkini...

    ader satu apartment kat puncak alam nih, tingkat 2, xder lift, sewa RM 350. tuan umah nak kuar sbb anak die yg 2nd kecil tuh nak asik main kat luar jer...lgpon untuk family ber anak 6, lebih selesa die pindah ke umah bawah. die kata die hanya bwk brgan elektrik dan dapur jer. yg lain die tinggal. so furniture sume dah ader r. kalo bole die nak sewakan kepada yg bujang trang tang tang atawpon yg baru kawin. die hanya akan berpindah setelah confirm ade org nak masuk. sape2 berminat nak tgok umah ke ape, bole contact aku.

    anne
    Senior
    Senior

    Re: saper budak perempun duk sg buluh....

    Post  anne on 08/06/09, 03:34 pm

    mak oii mumtaz...macam Internet Bergerak la info ko ni...hehehe

    Sponsored content

    Re: saper budak perempun duk sg buluh....

    Post  Sponsored content Today at 08:26 pm


      Current date/time is 07/12/16, 08:26 pm