Zaabarian Old boyz

School is back!!!

Reunion Photo uploaded!! Kepada yang nak upload dan nak lihat, sila ke ruang "new album"

    BBQ team..

    Share

    uCrack
    Admin
    Admin

    BBQ team..

    Post  uCrack on 05/05/09, 10:19 pm

    so, sebagaimane yg korang idam2kan..skrg, aku nk buat gak BBQ..walau camne pun, boleh ker tak boleh, kita buat gak BBQ..kalo kena marah kt situ, kita g teluk kemang..ok? first aku nak voluunteer tuk jadi incharge BBQ!!! sape maun? pastuh incharge nie akan pk, cmner nk sediakan, bbq set, bakar..pastuh cari dalam 5 orang kerja dier bakar jer..for sure yg lain tue akan tolong..tp yg 5 orang nie kompom membakar jer kerja dier..dan incharge nie kena tau bajek la..


    _________________


    ajid09
    Junior
    Junior

    Re: BBQ team..

    Post  ajid09 on 06/05/09, 12:43 am

    bab bekoje den leh jer.. tapi koje la bukan incharge yer..

    uCrack
    Admin
    Admin

    Re: BBQ team..

    Post  uCrack on 06/05/09, 10:10 am

    nie lah masanye nk asah bakat..


    _________________


    ajid09
    Junior
    Junior

    Re: BBQ team..

    Post  ajid09 on 07/05/09, 12:23 am

    haha.. den berbakat kat conduct and comand.. bukan arrangement..anyway den skan support sesape yg incharge..

    soul85
    Super-Duper Junior
    Super-Duper Junior

    Re: BBQ team..

    Post  soul85 on 07/05/09, 02:25 am

    smkum smua...nk makan otak2 jb x?kalu pengusaha 2 sempat wat den bwk ke reunion nti..insyaALLAH...mkn reramai...den sponsor...cne pun den x janji..sb bln 5 cti skolah..tkut org rmi dah booking...doa2 lah kito dapek..

    uCrack
    Admin
    Admin

    Re: BBQ team..

    Post  uCrack on 07/05/09, 10:18 am

    soul85 wrote:smkum smua...nk makan otak2 jb x?kalu pengusaha 2 sempat wat den bwk ke reunion nti..insyaALLAH...mkn reramai...den sponsor...cne pun den x janji..sb bln 5 cti skolah..tkut org rmi dah booking...doa2 lah kito dapek..

    kalo ko sponser, orait gak..dalam 200ratus batng kira ok la.. Very Happy Very Happy


    _________________


    miza02
    Super-Duper Junior
    Super-Duper Junior

    Re: BBQ team..

    Post  miza02 on 07/05/09, 03:32 pm

    cukup ker??berapa orang dah yang confirm datang nnt??anggaran dlm berapa??

    uCrack
    Admin
    Admin

    Re: BBQ team..

    Post  uCrack on 07/05/09, 08:11 pm

    erkk..betul ker nak sponser nie? bajek tuk extra2 nie dah takde tau..emm, sumer sekali ade 35orang..so, kalo bajek dalam 40 orang yg datang pon orait gak..

    key, back to the topik..sape pandai marinate ayam angkat tangan!!!


    _________________


    ombakjernih
    Moderator
    Moderator

    Re: BBQ team..

    Post  ombakjernih on 13/05/09, 03:50 am

    cle,den nak buat apa???


    _________________

    uCrack
    Admin
    Admin

    Re: BBQ team..

    Post  uCrack on 13/05/09, 10:02 pm

    ombakjernih wrote:cle,den nak buat apa???

    emm, lo ko den dah sedia kan kerja..ko jadi tukang urut malam tue..dah lama tak urut nie..hehe

    UGPM!!


    _________________


    soul85
    Super-Duper Junior
    Super-Duper Junior

    Re: BBQ team..

    Post  soul85 on 14/05/09, 09:35 am

    Dlm minggu ni aku try tanya tokey otak2 tu nnt..hari tu aku x sempat..aku sibuk keje...klu ader rezki kiter semua,dapatla kiter mkn ramai2 otak2 JB..tp masalah aku sekarg tempat bakar otak2 tu, aku x der la..yang lama aku dah jual..klu pakai yang BBQ set tu boleh jugak la..ermMmm...

    uCrack
    Admin
    Admin

    Re: BBQ team..

    Post  uCrack on 19/05/09, 03:59 pm

    emm..bawak yg dah siap la..sebab mlm tue mesti byk nk bakar..kut tak terbakar kang..kang BBQ team yg terbakar nnti


    _________________


    OPEL
    Senior
    Senior

    Re: BBQ team..

    Post  OPEL on 19/05/09, 04:41 pm

    aku rela ati bkar bbq..brg2 kne ready..
    pas2 ape yg kite nk bkar nt?? xkn bunga api.. tongue

    anne
    Senior
    Senior

    Re: BBQ team..

    Post  anne on 20/05/09, 09:44 pm

    big boss..jadi ke wat bbq ni???aku leh je bwk bbq set tu..kalau kompem gtau ASAP ek...aku kena gerak g rumah momoi ari jumaat..kalau jadi, senang aku angkut bbq set dari rumah ari jumaat tu..

    Sponsored content

    Re: BBQ team..

    Post  Sponsored content Today at 10:55 am


      Current date/time is 06/12/16, 10:55 am