Zaabarian Old boyz

School is back!!!

Reunion Photo uploaded!! Kepada yang nak upload dan nak lihat, sila ke ruang "new album"

    Percutian Idaman...

    Share

    Romizaidi
    Super-Duper Junior
    Super-Duper Junior

    Percutian Idaman...

    Post  Romizaidi on 30/04/09, 04:29 pm

    Kat mana lokasi percutian idaman anda?
    Mengapa anda ingin bercuti di sana?
    Tak kira dalam atau luar negara....

    lily~
    Senior
    Senior

    Re: Percutian Idaman...

    Post  lily~ on 30/04/09, 05:12 pm

    aku nk cuti2 malaysia kt slh 1 pulau kt sabah..
    aku nk g honeymun kt sane..
    xde org kcu..hehehe Twisted Evil Twisted Evil
    lg 1, sbb aku nk naik flight..
    sepanjg umo idup aku ni, xpnah lg aku naik flight tau.. Neutral

    ARIMZA
    Junior
    Junior

    Re: Percutian Idaman...

    Post  ARIMZA on 30/04/09, 05:15 pm

    aku nak g pulau yg ade pantai n laut tercantik di dunia...
    sbb... SAYA SANGAT SUKAKAN LAUT N PANTAI!

    ARIMZA
    Junior
    Junior

    Re: Percutian Idaman...

    Post  ARIMZA on 30/04/09, 05:16 pm

    lily..
    aku pun nak g honeymun kat sane..
    jumpa kat sane k...hehehe
    (saje kaco privasi lily)

    lily~
    Senior
    Senior

    Re: Percutian Idaman...

    Post  lily~ on 30/04/09, 05:42 pm

    ko saje je nk kcu daun terup aku kn mira.. Sad
    xpe2..
    ko g la pulau sebelah pulau aku g ehh..
    hehehe Laughing Laughing

    OPEL
    Senior
    Senior

    Re: Percutian Idaman...

    Post  OPEL on 01/05/09, 01:08 am

    kalu aku nk cuti kt pulau gak..pulau pinang?? xsdap.. Suspect
    aku nk g pulau Carribean..ala dlm citer pirate tuh.. pirat pirat

    ajid09
    Junior
    Junior

    Re: Percutian Idaman...

    Post  ajid09 on 01/05/09, 03:54 pm

    Karabunai.. #1 resort in asia.. best of the best.. Nak pi honey-honey moon kat sane...Nak jer xsemestinyer kene pergi kan.. cpon g naik starcruise jer

    anne
    Senior
    Senior

    Re: Percutian Idaman...

    Post  anne on 03/05/09, 05:45 pm

    aku pun nak g tempat yang ada laut n pantai yg indah..suka sangat dengar bunyi ombak yg memecah pantai..xkesah kat memane pun..

    hmmm...ni yg xsbr nak g PD lagi ni..rindu betul time g kursus aritu..selama 2 minggu, tiap2 pagi lps iron baju mesti aku g tgk laut, dgr ombak...very peaceful..ni bila da blik kg, buka sliding door xde bunyi ombak pun.. Crying or Very sad

    Sponsored content

    Re: Percutian Idaman...

    Post  Sponsored content Today at 08:24 pm


      Current date/time is 07/12/16, 08:24 pm