Zaabarian Old boyz

School is back!!!

Reunion Photo uploaded!! Kepada yang nak upload dan nak lihat, sila ke ruang "new album"

    aku nak cari proton pesona

    Share

    has
    Senior
    Senior

    aku nak cari proton pesona

    Post  has on 17/04/09, 05:21 pm

    dear all

    sape yg ada nak tolak kereta proton pesona(kawan2 korang ke)
    boleh call aku 013-2419104
    janji tak pernah accident,

    ombakjernih
    Moderator
    Moderator

    Re: aku nak cari proton pesona

    Post  ombakjernih on 18/04/09, 04:25 am

    kalo proton bleh refer pada tn pengetua's....
    kalo toyota saya bleh tolong...
    tapi kete lama2 la...hehehehee


    _________________

    OPEL
    Senior
    Senior

    Re: aku nak cari proton pesona

    Post  OPEL on 18/04/09, 10:12 am

    yer btul, azli pkai gen2 turbo..
    aku jer persona R3...bodykit What a Face

    uCrack
    Admin
    Admin

    Re: aku nak cari proton pesona

    Post  uCrack on 18/04/09, 03:31 pm

    erkkk!!!...saper nak jual persona? baru sgt kuar..sebab bunga loan pon tak abis bayar lagi...tapi aku rmai dak personna, t aku try tnyer...

    pel, bkn turbo la..NA jer..minyak itam pon pki brand marsoil jer..


    _________________


    ha_yanti85
    Super Junior
    Super Junior

    Re: aku nak cari proton pesona

    Post  ha_yanti85 on 18/04/09, 09:01 pm

    aku ada member kat proton..beli jer yg baru..
    bole dpt harga dia..klu btl nak aku try tanya dia.
    tp bulan 8 baru der offer dia g tau..sempena Merdeka..so kena tunggu ckit ler..

    uCrack
    Admin
    Admin

    Re: aku nak cari proton pesona

    Post  uCrack on 19/04/09, 12:05 am

    ha_yanti85 wrote:aku ada member kat proton..beli jer yg baru..
    bole dpt harga dia..klu btl nak aku try tanya dia.
    tp bulan 8 baru der offer dia g tau..sempena Merdeka..so kena tunggu ckit ler..

    tak silap aku, proton staff dapat up to 6k off tuk keta baru kan?

    has, exora lerr..


    _________________


    has
    Senior
    Senior

    Re: aku nak cari proton pesona

    Post  has on 19/04/09, 10:46 am

    uCrack wrote:
    ha_yanti85 wrote:aku ada member kat proton..beli jer yg baru..
    bole dpt harga dia..klu btl nak aku try tanya dia.
    tp bulan 8 baru der offer dia g tau..sempena Merdeka..so kena tunggu ckit ler..

    tak silap aku, proton staff dapat up to 6k off tuk keta baru kan?

    has, exora lerr..

    tak cukup bajet lorrrr bajet rm600/month je....

    uCrack
    Admin
    Admin

    Re: aku nak cari proton pesona

    Post  uCrack on 19/04/09, 01:05 pm

    has wrote:
    tak cukup bajet lorrrr bajet rm600/month je....

    rm600 sebulan amik persona baru ler..dah2..g proton edar..cari baru..


    _________________


    has
    Senior
    Senior

    Re: aku nak cari proton pesona

    Post  has on 19/04/09, 01:24 pm

    uCrack wrote:
    has wrote:
    tak cukup bajet lorrrr bajet rm600/month je....

    rm600 sebulan amik persona baru ler..dah2..g proton edar..cari baru..

    kalu boleh cari 2nd hand dulu, kalu tak pat baru ambik yg baru...
    jimat, skarang kene berjimat seket dah ade anak nie.... huhuhu

    ombakjernih
    Moderator
    Moderator

    Re: aku nak cari proton pesona

    Post  ombakjernih on 19/04/09, 02:17 pm

    kalo ko nak murah,aku ada jumpa sebijik kereta LE wagon...
    bleh wat family car....kaler pun cantik...auto lagi...
    tiptop la...ajak laki ko tgk...hehehehee
    harga RM7.5k....


    _________________

    ombakjernih
    Moderator
    Moderator

    Re: aku nak cari proton pesona

    Post  ombakjernih on 31/05/09, 04:46 am

    amik kete mcm ni la...smart gak....

    http://www.mudah.my/vi/3076042.htm?ca=8_s&last=1


    _________________

    uCrack
    Admin
    Admin

    Re: aku nak cari proton pesona

    Post  uCrack on 31/05/09, 09:24 am

    smart bagi ko..tapi tak semua orang pk rm39k tue berbaloi tuk kereta camtuh..


    _________________


    ombakjernih
    Moderator
    Moderator

    Re: aku nak cari proton pesona

    Post  ombakjernih on 01/06/09, 02:27 pm

    uCrack wrote:smart bagi ko..tapi tak semua orang pk rm39k tue berbaloi tuk kereta camtuh..

    yela...den tau la GEN ko smart...
    amik la monang....


    _________________

    ombakjernih
    Moderator
    Moderator

    Re: aku nak cari proton pesona

    Post  ombakjernih on 01/06/09, 02:31 pm

    kereta asal mcm ni....
    harga murah jer...

    http://www.mudah.my/vi/3159415.htm?ca=8_s

    kalo dah buat jadi mcm ni....
    pastu harga pun naik...
    lu pikir la sendiri....

    http://www.mudah.my/vi/3076042.htm?ca=8_s&last=1

    just my 20 sen.... cheers cheers cheers


    _________________

    uCrack
    Admin
    Admin

    Re: aku nak cari proton pesona

    Post  uCrack on 01/06/09, 02:33 pm

    emm.. ye la..aku mmg tau value keta yg dah buat cam tue..dan aku tau berbaloi..tapi, orang lain yg tak tau?


    _________________


    ombakjernih
    Moderator
    Moderator

    Re: aku nak cari proton pesona

    Post  ombakjernih on 01/06/09, 02:36 pm

    uCrack wrote:emm.. ye la..aku mmg tau value keta yg dah buat cam tue..dan aku tau berbaloi..tapi, orang lain yg tak tau?

    yang tak tau kne bgtau....
    sebab tu knapa forum diwujudkan...
    kite kne kongsi info sama2...
    jgn kedekut ilmu....tak rugi papepun...


    _________________

    uCrack
    Admin
    Admin

    Re: aku nak cari proton pesona

    Post  uCrack on 01/06/09, 02:54 pm

    yola2..amik lah monang


    _________________


    ombakjernih
    Moderator
    Moderator

    Re: aku nak cari proton pesona

    Post  ombakjernih on 02/06/09, 04:15 am

    YES!!!!!!!! cheers cheers cheers cheers


    _________________

    Sponsored content

    Re: aku nak cari proton pesona

    Post  Sponsored content Today at 10:57 am


      Current date/time is 06/12/16, 10:57 am