Zaabarian Old boyz

School is back!!!

Reunion Photo uploaded!! Kepada yang nak upload dan nak lihat, sila ke ruang "new album"

    Regency - 23rd & 24th 2009 - latest update!!

    Share

    uCrack
    Admin
    Admin

    Regency - 23rd & 24th 2009 - latest update!!

    Post  uCrack on 16/04/09, 09:18 pm

    Latest update only!!! takley reply kt sini..guna thread lain tuk berbincang..



    dukacitanye t-shirt adalah limited..sebab aku dah tempah kurang dari yg sepatut nye.. disebabkan masalah teknikal..jadi keutamaan diberikan kepada yg hadir, dan letak nama awal, bayar awal..



    REUNION ZAABARIAN 2009

    Hasil undian arituh den buleh simpulkan bahawa reunion kali ini adalah seperti di bawah

    Location : Port Dickson
    Tarikh : 23hb/24hb May 2009
    Penginapan : Regency Tanjung Tuan*
    Masa : Lapor diri sebelum pukul 11 dekat seremban, atau, sebelum pukul 12 dekat PD hari sabtu.
    Bayaran : RM80**
    Souvenir : T-Shirt***
    Makan : mungkin ade (full meal)****


    * To be confirm - yg mana lebih murah aku akan pilih. Kalo murah, aku akan amik 2buah apartment/penthouse 3bilik. Kalo mahal, terpaksa sewa dua apartment 2 bilik jer. Kalo mahal sila baca TnC #1.
    ** To be confirm - Aku akan cuba sehabis baik tuk maintain harga nie. Sebab, aku tau ade kengkawan yg tengah belajar. Tapi kalo tak dapat gak aku akan batalkan event nie. Dan kalo lebih, aku akan refund balik.
    *** T-shirt akan di tempah sekiranya terdapat lebih dari 20 orang peserta dan kos penginapan tak terlalu tinggi. hehe..
    **** Aku akan cuba sebaik mungkin tuk sediakan makanan. Atleast makan malam..Tapi kalo takde, korang paham la, nak jimat course..

    Term and Condition
    1. Aku akan cuba maintain kan harga tue, sebab nak lebih ramai join. Kalo ade lebih aku akan pulang balik. Tapi kalo tak cukup, aku akan batalkan event nie..bagi mengelakkan perkara yg berlaku tahun lepas berulang.
    2. Kena register sebelum 15hb April 2009.
    3. Kena bayar sebelum 25hb April 2009. Dekat sape, aku akan confirmkan. Mungkin dekat ejah..mungkin. Dan, no refund.
    4. Last minute penyertaan, kena bayar jugak, kalo tido kt situ. Tapi kalo ade t-shirt, korang tak dapat..harga sama macam org yg register awal..
    5. Pengiraan kos berdasarkan sekurang2nya 20 orang..aku berhak membatalkan event nie kalo kurang dari 20 orang..
    6. Lain2 akan diberitahu kelak. Cool


    Last edited by uCrack on 24/05/09, 04:48 pm; edited 6 times in total


    _________________


    uCrack
    Admin
    Admin

    Re: Regency - 23rd & 24th 2009 - latest update!!

    Post  uCrack on 16/04/09, 09:19 pm

    Pembayaran


    Payment method : Maybank2u.com, Maybank
    Nama : Muhamad Azli Bin Maidin
    Akaun Number : 162348388181
    Amaun : RM80 (makan termasuk)
    Duedate : 5th May 2009 (except under certain circumstances)
    Method :


    Maybank2u method
    1. Dekat "description of transaction" letak nama korang.. "pablo" atau "pablo n partner".
    2. Dekat ruangan recipient e-mail, tolong letak email.. "uCrack01@gmail.com"
    3. SMS aku dekat no 017-6798449, bgtau nama, jumlah..
    4. Simpan bukti transaksi, just incase aku gelapkan duit korang.. pirat


    Bank-in
    1. Transfer duit dalam akaun aku cam biasa.
    2. SMS aku kt no 0176798449 bgtau jumlah, nama
    3. Simpan resit transaksi..just in case shit happen..haha


    Last edited by uCrack on 17/04/09, 01:00 pm; edited 1 time in total


    _________________


    uCrack
    Admin
    Admin

    Re: Regency - 23rd & 24th 2009 - latest update!!

    Post  uCrack on 16/04/09, 09:29 pm

    Payment RM80

    1. Azli -Paid-
    2. Mumtaz
    3. Lily -Paid-
    4. Munn -Paid-
    5. Opel -Paid-
    6. Mira -Paid-
    7 Pablo
    8. Ajid -Paid-
    9. Faizatulshima -Paid-
    10.Nuar
    11.Shida
    12.Yanti -Paid-
    13.Yanti partner -Paid-
    14.Aizul Izwani -Paid-
    15.Mec
    16.Mec partner TBC
    17.Romi -Paid-
    18.Salman -Paid-
    19.Farhana -Paid-
    20.Ejah -Paid-
    21.Zana -Paid-
    22.Zana partner -Paid-
    23.Hasmalina -Paid-
    24. Hasmalina husband -Paid-
    25.Pzah
    26.Tunang Pzah
    27.Nurul Afikin
    28.Raihana -Paid-
    30.dayah borhan
    31.niesa
    32.sofi -Paid-
    33.momoi -Paid-
    34.kupuk
    35.alan


    Last edited by uCrack on 04/05/09, 12:46 pm; edited 17 times in total


    _________________


    uCrack
    Admin
    Admin

    Re: Regency - 23rd & 24th 2009 - latest update!!

    Post  uCrack on 16/04/09, 09:31 pm

    DESIGN*



    *design semasa..akan bertukar jika ader design yg lebh menarik


    T-shirt Size

    1. Azli -L-
    2. Mumtaz -L-
    3. Lily -XL-
    4. Munn -XL-
    5. Opel -XXL-
    6. Mira -S-
    7 Pablo -XL-
    8. Ajid -M-
    9. Faizatulshima -M-
    10.Nuar -M-
    11.Shida -M-
    12.Yanti -M-
    13.Yanti partner -L-
    14.Aizul Izwani -4XL-
    15.Mec -M-
    16.XXXXXXXXXX
    17.Romi -L-
    18.Salman -M-
    19.Farhana -M-
    20.Ejah -XL-
    21.Zana -L-
    22.Zana partner -XXL-
    23.Hasmalina -XL-
    24. Hasmalina husband -M-
    25.Pzah -S-
    26.Tunang Pzah -L-
    27.Nurul Afikin -S-
    28.Rihana -S-
    29.dayah borhan -S-
    30.niesa -M-
    31.sofi -L-
    32.momoi -S-
    33.kupuk -L-
    34.alan -M-


    Mereka2 yg tak dapat hadir..tetapi igin kan baju (RM20)
    1.a-chot -M-
    1a. cancel
    2.Azli's boy friend -XL-
    3.Azli's bos -XXXL- paid
    4.Azli's bos -XXXL- paid
    5.Azli's future wife -S- paid
    6.Suriawatie -M-
    7.Suriawatie Partner -L-
    8.Diyana -XXL-


    Last edited by uCrack on 02/05/09, 01:41 am; edited 25 times in total


    _________________


    uCrack
    Admin
    Admin

    Re: Regency - 23rd & 24th 2009 - latest update!!

    Post  uCrack on 17/04/09, 12:56 pm

    sneak previews from Regency Tanjung Tuan..

















    _________________


    Sponsored content

    Re: Regency - 23rd & 24th 2009 - latest update!!

    Post  Sponsored content Today at 12:14 am


      Current date/time is 05/12/16, 12:14 am