Zaabarian Old boyz

School is back!!!

Reunion Photo uploaded!! Kepada yang nak upload dan nak lihat, sila ke ruang "new album"

    10 ciri2 kita dah TUA

    Share

    ombakjernih
    Moderator
    Moderator

    10 ciri2 kita dah TUA

    Post  ombakjernih on 14/04/09, 11:21 pm

    1. Dulu, kalau nak membaca...dari jauh pun boleh baca. Sekarang dekat2 tak nampak....kena jauh-jauh sikit.

    2. Dulu kalau nak kencing, dari jauh...suuurrrrr! !!! masuk......! ! ! Sekarang, kalau nak kencing, kena dekat-dekat, pelan-pelan lepas....baru masuk...

    3. Dulu, masa tidur menhadap muka...rapat- rapat, sekarang berlaga punggung saja..... itu pun dah kira rapat sangat dah tu....

    4. Dulu, mana-mana pergi mesti bawa minyak wangi (dalam kereta ke, handbag ke...), sekarang, bawa juga... tapi minyak angin la...

    5. Dulu, pakai baju mesti sama...sama color, sama design, sama brand.....sedondon. .. Sekarang, "Asal kau ada baju nak pakai udah la...!"

    6. Dulu, kalau nak kemana-mana, sanggup tunggu bini sampai sejam iron tudung...pakai tudung....karang, "Alah...you pakai yg "wrinkle free" tu je la....!" (dlm hati....macam la ada orang nak tengok dia...hiyyyy! !! Malam tadi tak mau nak gosok... lembab!!)

    7. Dulu, sanggup jalan berbatu2 teman bini shopping, sekarang...tunggu dlm kereta je. Kejap-kejap SMS..."Lama lagi ke?" "Apa aje yg you cari ni...?"

    8. Dulu, hebat....!!! sebulan sampai 12 kali..., sekarang, kalau dapat 12 bulan sekali pun kira hebat juga...

    9. Dulu, menunggu pun dah keras.... sekarang, menunggu nak keras...

    10. Dulu, isteri nak tidur pakai shorts pun tak boleh, suruh buka..jgn pakai apa-apa. Sekarang, isteri nak tidur pakai kemban pun kena suruh buka juga... "Pakai baju yang senonoh sikit tak boleh ke...?"

    Grin Grin Grin


    _________________

    anne
    Senior
    Senior

    Re: 10 ciri2 kita dah TUA

    Post  anne on 14/04/09, 11:27 pm

    pelik kan..mcm mane ko tau ciri2 ni ek..mesti ko yg da tua kan..hahahha..

    ajid09
    Junior
    Junior

    Re: 10 ciri2 kita dah TUA

    Post  ajid09 on 15/04/09, 01:50 am

    ombakjernih jahat, ombakjernih jahat, (baling batu kat laut)

    p/s *dengan nada macam dalam iklan petronas tuh

    uCrack
    Admin
    Admin

    Re: 10 ciri2 kita dah TUA

    Post  uCrack on 15/04/09, 02:56 pm

    ombakjernih wrote:
    10. Dulu, isteri nak tidur pakai shorts pun tak boleh, suruh buka..jgn pakai apa-apa. Sekarang, isteri nak tidur pakai kemban pun kena suruh buka juga... "Pakai baju yang senonoh sikit tak boleh ke...?"

    mmber aku yg dah kawin sll cakap..tak suka bini dorang pakai baju rerama tue..aku tak tau pompuan pggl aper..tapi baju tue macam rerama la..jahit kt bwh lengan jer..


    _________________


    ejah
    Committee
    Committee

    Re: 10 ciri2 kita dah TUA

    Post  ejah on 15/04/09, 03:21 pm

    uCrack wrote:
    ombakjernih wrote:
    10. Dulu, isteri nak tidur pakai shorts pun tak boleh, suruh buka..jgn pakai apa-apa. Sekarang, isteri nak tidur pakai kemban pun kena suruh buka juga... "Pakai baju yang senonoh sikit tak boleh ke...?"

    mmber aku yg dah kawin sll cakap..tak suka bini dorang pakai baju rerama tue..aku tak tau pompuan pggl aper..tapi baju tue macam rerama la..jahit kt bwh lengan jer..

    owh..bju kelawar..
    np dia xsuke?
    leh bgtau.. Question

    munn
    Junior
    Junior

    Re: 10 ciri2 kita dah TUA

    Post  munn on 15/04/09, 04:42 pm

    bkn takat baju rerama / kelawar/ keluang...etc..
    tp aku dgr suami x suker bini pki kain batik..ade betui ka???

    ha_yanti85
    Super Junior
    Super Junior

    Re: 10 ciri2 kita dah TUA

    Post  ha_yanti85 on 15/04/09, 04:46 pm

    munn wrote:bkn takat baju rerama / kelawar/ keluang...etc..
    tp aku dgr suami x suker bini pki kain batik..ade betui ka???

    suami org mane ko jumper nie munn
    ko ht2 cikit..t jd kes

    ajid09
    Junior
    Junior

    Re: 10 ciri2 kita dah TUA

    Post  ajid09 on 15/04/09, 08:13 pm

    ejah wrote:
    uCrack wrote:
    ombakjernih wrote:
    10. Dulu, isteri nak tidur pakai shorts pun tak boleh, suruh buka..jgn pakai apa-apa. Sekarang, isteri nak tidur pakai kemban pun kena suruh buka juga... "Pakai baju yang senonoh sikit tak boleh ke...?"

    mmber aku yg dah kawin sll cakap..tak suka bini dorang pakai baju rerama tue..aku tak tau pompuan pggl aper..tapi baju tue macam rerama la..jahit kt bwh lengan jer..

    owh..bju kelawar..
    np dia xsuke?
    leh bgtau.. Question
    nanti tak suprise la plak.hehe... ada betul ka bounce bounce

    ombakjernih
    Moderator
    Moderator

    Re: 10 ciri2 kita dah TUA

    Post  ombakjernih on 15/04/09, 10:02 pm

    yang ni aku dapat dari org yang veteren dari kite...


    _________________

    ombakjernih
    Moderator
    Moderator

    Re: 10 ciri2 kita dah TUA

    Post  ombakjernih on 15/04/09, 10:06 pm

    pakai seksi depan laki sendiri apa salah nyer...
    masa muda2 bleh lak tunjuk dpn org ramai.... bounce bounce bounce


    _________________

    ARIMZA
    Junior
    Junior

    Re: 10 ciri2 kita dah TUA

    Post  ARIMZA on 16/04/09, 10:44 pm

    so nnti da kawen,bgtau kat bini korg ape yg korg suke n x suke k...huhu..
    pas 2, rerajin la beli baju2 yg korg suke bini korg pakai...

    uCrack
    Admin
    Admin

    Re: 10 ciri2 kita dah TUA

    Post  uCrack on 16/04/09, 11:57 pm

    ARIMZA wrote:so nnti da kawen,bgtau kat bini korg ape yg korg suke n x suke k...huhu..
    pas 2, rerajin la beli baju2 yg korg suke bini korg pakai...

    haah..kang ade plak pablo mengadu yg bini dier tak pakai baju yg dier belikan..sebab den tau pablo suko pompuan pakai baju apo..tak gitu ajid.. Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil


    _________________


    ARIMZA
    Junior
    Junior

    Re: 10 ciri2 kita dah TUA

    Post  ARIMZA on 17/04/09, 12:06 am

    uCrack wrote:
    ARIMZA wrote:so nnti da kawen,bgtau kat bini korg ape yg korg suke n x suke k...huhu..
    pas 2, rerajin la beli baju2 yg korg suke bini korg pakai...

    haah..kang ade plak pablo mengadu yg bini dier tak pakai baju yg dier belikan..sebab den tau pablo suko pompuan pakai baju apo..tak gitu ajid.. Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

    adoyai uncle...ko x pyah la pening2 pasal bini pablo...huhu

    ombakjernih
    Moderator
    Moderator

    Re: 10 ciri2 kita dah TUA

    Post  ombakjernih on 30/04/09, 07:29 am

    nak pakai baju ker tak pakai baju ker terpulang kat dia......
    dah kawin apo salah eh...kalo kat bilik tido den suko la...hahahahaa Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil


    _________________

    uCrack
    Admin
    Admin

    Re: 10 ciri2 kita dah TUA

    Post  uCrack on 30/04/09, 08:19 am

    lelaki nie 4 bulan jer best..pastu dah macam biasa jer..


    _________________


    lily~
    Senior
    Senior

    Re: 10 ciri2 kita dah TUA

    Post  lily~ on 30/04/09, 01:31 pm

    yeke cm2 cle?
    cm pnah test je..
    hakhakhak... Laughing
    erm, konon2 nk open minded la ni ye..
    jgn pk bkn2..
    ke sbb org laki ni cpat jemu ek?
    nk berumahtangge ni..
    kne byk blaja meh... Embarassed

    ombakjernih
    Moderator
    Moderator

    Re: 10 ciri2 kita dah TUA

    Post  ombakjernih on 01/05/09, 09:25 am

    uCrack wrote:lelaki nie 4 bulan jer best..pastu dah macam biasa jer..

    so,saper nak kawin ngn uncle ada 4 bulan jer best....
    pastu dah tak best....hahahaha


    _________________

    Mumtaz
    Super Junior
    Super Junior

    Re: 10 ciri2 kita dah TUA

    Post  Mumtaz on 25/05/09, 03:59 pm

    ejah wrote:
    uCrack wrote:
    ombakjernih wrote:
    10. Dulu, isteri nak tidur pakai shorts pun tak boleh, suruh buka..jgn pakai apa-apa. Sekarang, isteri nak tidur pakai kemban pun kena suruh buka juga... "Pakai baju yang senonoh sikit tak boleh ke...?"

    mmber aku yg dah kawin sll cakap..tak suka bini dorang pakai baju rerama tue..aku tak tau pompuan pggl aper..tapi baju tue macam rerama la..jahit kt bwh lengan jer..

    owh..bju kelawar..
    np dia xsuke?
    leh bgtau.. Question

    aku taw Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

    Mumtaz
    Super Junior
    Super Junior

    Re: 10 ciri2 kita dah TUA

    Post  Mumtaz on 25/05/09, 04:02 pm

    uCrack wrote:lelaki nie 4 bulan jer best..pastu dah macam biasa jer..

    sian bini uncle hehe

    4 bulan tuh, aku masih honeymoon lg hakhkahakhak

    anne
    Senior
    Senior

    Re: 10 ciri2 kita dah TUA

    Post  anne on 27/05/09, 05:44 pm

    nape 4 bulan je best??risau plak aku...
    abes cmne ngn org yg da kawen berpuluh2 tahun tu...xkan 4 bulan je best...hmm..mst laki or pompuan tu yg something wrong somewhere kan...

    Mumtaz
    Super Junior
    Super Junior

    Re: 10 ciri2 kita dah TUA

    Post  Mumtaz on 28/05/09, 04:53 pm

    anne wrote:nape 4 bulan je best??risau plak aku...
    abes cmne ngn org yg da kawen berpuluh2 tahun tu...xkan 4 bulan je best...hmm..mst laki or pompuan tu yg something wrong somewhere kan...

    tanye uncle.. Question Question Question
    die punye statement tuh... bounce bounce

    anne
    Senior
    Senior

    Re: 10 ciri2 kita dah TUA

    Post  anne on 28/05/09, 07:35 pm

    ombakjernih wrote:
    uCrack wrote:lelaki nie 4 bulan jer best..pastu dah macam biasa jer..

    so,saper nak kawin ngn uncle ada 4 bulan jer best....
    pastu dah tak best....hahahaha

    uncle...sila jelaskan statement kamu tu???
    arahan puan mumtaz... Shocked Shocked

    Sponsored content

    Re: 10 ciri2 kita dah TUA

    Post  Sponsored content Today at 12:18 am


      Current date/time is 05/12/16, 12:18 am