Zaabarian Old boyz

School is back!!!

Reunion Photo uploaded!! Kepada yang nak upload dan nak lihat, sila ke ruang "new album"

    TEKA-tekuk [solved]

    Share

    munn
    Junior
    Junior

    TEKA-tekuk [solved]

    Post  munn on 13/04/09, 06:10 pm

    Uncle sorry x follow ur procedure...banyak nak post nih...

    1) Lubang ape yang rasanye hangat,nikmat dan nyaman?

    2) Minyak ape yang disukai oleh lelaki?

    3) Kuih ape yang bungkusnya di dalam, isinya di luar?

    4) Binatang ape yang power dlm bab berKarate?

    5) Siape yang menemukan dompet kulit?

    6) Pintu ape yang walaupun dengan 10 org pun tak leh nak tolak?

    7) Saya ade 3 kepala,4 tangan dan 5 kaki...siapakah saya?

    Cool Apa dia 'Jauh di mata, dekat di hati'?

    9) Binatang ape yang seluruh anggota tubuhnya kat kepala?

    10) Nenek sape jalannya meloncat-loncat?

    11) Kenape lelaki jarang kene penyakit anjing gila?

    12) Ape beza sekretari baik ngan sekretari kurang baik?

    13) Ape persamaan Michael Jordan ngan Michael Jackson?

    14) Tukang ape yang kalau dipanggil, die menjenguk ke atas?

    15) Nak mencari sikit punye susah, bile dah dapat buang, ape bendanya?

    16) Ape persamaan kain jemuran ngan telefon?

    17) Knape pokok kelapa kat depan rumah harus ditebang?

    18) Gajah terbang dengan ape?

    Penyertaan akan di tutup pada 17 April 2009

    ARIMZA
    Junior
    Junior

    Re: TEKA-tekuk [solved]

    Post  ARIMZA on 13/04/09, 06:17 pm

    Cool Apa dia 'Jauh di mata, dekat di hati'?--TV9

    9) Binatang ape yang seluruh anggota tubuhnya kat kepala?--KUTU KAT KPALA MUNN

    14) Tukang ape yang kalau dipanggil, die menjenguk ke atas?--TUKANG GALI KUBUR

    16) Ape persamaan kain jemuran ngan telefon?--DUA2 BILA KERING,KITA ANGKAT

    uCrack
    Admin
    Admin

    Re: TEKA-tekuk [solved]

    Post  uCrack on 13/04/09, 08:00 pm

    1) Lubang ape yang rasanye hangat,nikmat dan nyaman?
    LU-BANGun pagi2, lu tarik selimut, lu tido balik.

    2) Minyak ape yang disukai oleh lelaki?
    MINYAKsikan bola sepak

    3) Kuih ape yang bungkusnya di dalam, isinya di luar?
    kuih salah buat

    4) Binatang ape yang power dlm bab berKarate?
    Kuda belang, sebab ade byk black belt

    5) Siape yang menemukan dompet kulit?
    Yg menemukan dompet kulit tersebut, sila pulangkan kepada saya dengan serta merta..tq

    6) Pintu ape yang walaupun dengan 10 org pun tak leh nak tolak?
    pintu yg ade tulis "tarik"

    7) Saya ade 3 kepala,4 tangan dan 5 kaki...siapakah saya?
    Penipu

    8) Apa dia 'Jauh di mata, dekat di hati'?
    mane2 antara di bawah nie
    1.Usus
    2.hempedu
    3.buah pinggang
    4.jantung
    dan organ2 sekita hati..hehe


    9) Binatang ape yang seluruh anggota tubuhnya kat kepala?
    kutu

    10) Nenek sape jalannya meloncat-loncat?
    nenek katak..haha..ko igt lagi tak munn..katak, waktu kita sekolah rendah dulu..

    11) Kenape lelaki jarang kene penyakit anjing gila?
    sebab lelaki nie kan buaya

    12) Ape beza sekretari baik ngan sekretari kurang baik?
    sekretari baik - "selamat pagi boss"
    sekretari kurang baik - "dah pagi nie boss"


    13) Ape persamaan Michael Jordan ngan Michael Jackson?
    ntah?, tapi dua-dua tak kenal korang

    14) Tukang ape yang kalau dipanggil, die menjenguk ke atas?
    tukang gali kubur

    15) Nak mencari sikit punye susah, bile dah dapat buang, ape bendanya?
    tahi idung

    16) Ape persamaan kain jemuran ngan telefon?
    bile dier kering(korang kena sebut kringggggg) jer korang angkat

    17) Knape pokok kelapa kat depan rumah harus ditebang?
    habis tue nak cabut?tebang la..

    18) Gajah terbang dengan ape?
    dengan susah payah

    dah jawab dah..nak aku tolong lock kan ker? hehehehe


    _________________


    munn
    Junior
    Junior

    Re: TEKA-tekuk [solved]

    Post  munn on 14/04/09, 12:37 pm

    tahniah sbb uncle dah bg sumer jwpn dgn betuiii... Sleep
    urm tu training aje..nnt aku bg kuiz lg yer drunken

    munn
    Junior
    Junior

    Re: TEKA-tekuk [solved]

    Post  munn on 14/04/09, 12:38 pm

    tolong lock

    uCrack
    Admin
    Admin

    Re: TEKA-tekuk [solved]

    Post  uCrack on 14/04/09, 04:37 pm

    dengan kuasa yg ade pada aku, aku lock topik nie



    _________________


    Sponsored content

    Re: TEKA-tekuk [solved]

    Post  Sponsored content Today at 10:51 am


      Current date/time is 06/12/16, 10:51 am