Zaabarian Old boyz

School is back!!!

Reunion Photo uploaded!! Kepada yang nak upload dan nak lihat, sila ke ruang "new album"

    peristiwa sepanjang bergelar aspuri@aspura..

    Share

    has
    Senior
    Senior

    Re: peristiwa sepanjang bergelar aspuri@aspura..

    Post  has on 17/04/09, 02:22 pm

    ARIMZA wrote:bkn lily ngan mun je...
    aku pun bdk baik gak...
    tenet2 ni xde dlm kamus hdup aku kat zaba dlu...hehe

    aku pun baek gak.. cuma mengimbas utk ejah dll je...
    huhuhuhu

    to lily: jgn ko lupa ko pun slalu join aku kan... Twisted Evil Evil or Very Mad Evil or Very Mad

    ejah
    Committee
    Committee

    Re: peristiwa sepanjang bergelar aspuri@aspura..

    Post  ejah on 17/04/09, 07:46 pm

    has wrote:
    ARIMZA wrote:bkn lily ngan mun je...
    aku pun bdk baik gak...
    tenet2 ni xde dlm kamus hdup aku kat zaba dlu...hehe

    aku pun baek gak.. cuma mengimbas utk ejah dll je...
    huhuhuhu

    to lily: jgn ko lupa ko pun slalu join aku kan... Twisted Evil Evil or Very Mad Evil or Very Mad

    np ak sowg je y kene?
    nmpk sgt ak y paling baikkn.. Rolling Eyes

    ARIMZA
    Junior
    Junior

    Re: peristiwa sepanjang bergelar aspuri@aspura..

    Post  ARIMZA on 17/04/09, 09:58 pm

    ejah wrote:
    has wrote:
    ARIMZA wrote:bkn lily ngan mun je...
    aku pun bdk baik gak...
    tenet2 ni xde dlm kamus hdup aku kat zaba dlu...hehe

    aku pun baek gak.. cuma mengimbas utk ejah dll je...
    huhuhuhu

    to lily: jgn ko lupa ko pun slalu join aku kan... Twisted Evil Evil or Very Mad Evil or Very Mad

    np ak sowg je y kene?
    nmpk sgt ak y paling baikkn.. Rolling Eyes

    yeke jah?? Suspect
    em..kitorg ni ckp brdasarkan bukti tau..
    x caye, ko g tnye dinding kat blkg dwn mkn baru 2, prnah ke nmpk aku berdua2an dgn lelaki kat c2??
    hehe... Very Happy Very Happy

    has
    Senior
    Senior

    Re: peristiwa sepanjang bergelar aspuri@aspura..

    Post  has on 18/04/09, 12:04 am

    ARIMZA wrote:
    ejah wrote:
    has wrote:
    ARIMZA wrote:bkn lily ngan mun je...
    aku pun bdk baik gak...
    tenet2 ni xde dlm kamus hdup aku kat zaba dlu...hehe

    aku pun baek gak.. cuma mengimbas utk ejah dll je...
    huhuhuhu

    to lily: jgn ko lupa ko pun slalu join aku kan... Twisted Evil Evil or Very Mad Evil or Very Mad

    np ak sowg je y kene?
    nmpk sgt ak y paling baikkn.. Rolling Eyes

    yeke jah?? Suspect
    em..kitorg ni ckp brdasarkan bukti tau..
    x caye, ko g tnye dinding kat blkg dwn mkn baru 2, prnah ke nmpk aku berdua2an dgn lelaki kat c2??
    hehe... Very Happy Very Happy

    Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad skali ngan cik sonah pun bolih jadi saksi
    huhuhuhu

    uCrack
    Admin
    Admin

    Re: peristiwa sepanjang bergelar aspuri@aspura..

    Post  uCrack on 18/04/09, 12:33 am

    Suspect Suspect Suspect korang wat aper kat dewan makan??? aku takde buat2 aper2 pon?


    _________________


    munn
    Junior
    Junior

    Re: peristiwa sepanjang bergelar aspuri@aspura..

    Post  munn on 23/04/09, 11:38 pm

    uCrack wrote:Suspect Suspect Suspect korang wat aper kat dewan makan??? aku takde buat2 aper2 pon?

    tipu!!!!!!ko x makan ke kat sana???!

    Mumtaz
    Super Junior
    Super Junior

    Re: peristiwa sepanjang bergelar aspuri@aspura..

    Post  Mumtaz on 30/04/09, 06:02 pm

    ejah wrote:tau xpe..
    masalahnye kite sume leh terpikir nk pi panjat pokok2..
    lg 1 y aku ingt..ak,munn ngn mumtaz g amik tanpa izin@dlm bahasa kasarnye curi buah kt dewan makn wak2 malam..
    hek3.. Laughing

    malu aku weh.. laki aku bacer nih... kantoi ler kisah2 silam aku hehehe Embarassed
    itu trick jer sume tuh...
    sebenarnya aku n mun da mintak da kat Mak Tih siang tuh hehehe Laughing

    lily~
    Senior
    Senior

    Re: peristiwa sepanjang bergelar aspuri@aspura..

    Post  lily~ on 06/05/09, 04:43 pm

    2 has...
    aku slalu 2 bkn join ko la..
    aku muhrim ko..
    aku kene jd org yg sah utk korang supaya korang x berdua2an..
    betape mulie aku kn dolu..
    hakhakhak Laughing Laughing

    2 mumtaz...
    agak2nye laki ko 2 xckup m'nali ko dolu kn..
    slap pilih dio 2..hahaha Razz Razz

    Sponsored content

    Re: peristiwa sepanjang bergelar aspuri@aspura..

    Post  Sponsored content Today at 10:50 am


      Current date/time is 06/12/16, 10:50 am