Zaabarian Old boyz

School is back!!!

Reunion Photo uploaded!! Kepada yang nak upload dan nak lihat, sila ke ruang "new album"

    My tUrN tO iNTrOdUSE mY sELF

    Share

    has
    Senior
    Senior

    Re: My tUrN tO iNTrOdUSE mY sELF

    Post  has on 29/04/09, 08:21 pm

    lily~ wrote:cite sapekh kakak@abg@adk angkt kamu d wk2 sek dlu?hehe rabbit
    xpun mari m'bongkar rasie sapekh yg ade affair gitu2 dolu2... lol! lol!

    siapakah adik, abang, dan kakak angkat kamu wahai lily....

    lily~
    Senior
    Senior

    Re: My tUrN tO iNTrOdUSE mY sELF

    Post  lily~ on 30/04/09, 10:55 am

    ha_yanti85 wrote:yelah..dia sem last skrg..
    aku minta tolong dia la amikan jubah konvo aku ari 2
    tp aku da blanje dia mkn tau..
    dia cari tempat praktikal ari 2
    xtau la dpt ker x g..

    ni dh kes buli dh ni..
    hahaha... Mad Mad
    xpe2..sib baik ko da banje die mkn..
    klu x, ngn aku2 sekali ko kne banje tau!! Wink Wink
    dpt dah rasenye..
    kt s.alam ni..drb hicom..

    lily~
    Senior
    Senior

    Re: My tUrN tO iNTrOdUSE mY sELF

    Post  lily~ on 30/04/09, 11:03 am

    has wrote:
    lily~ wrote:cite sapekh kakak@abg@adk angkt kamu d wk2 sek dlu?hehe rabbit
    xpun mari m'bongkar rasie sapekh yg ade affair gitu2 dolu2... lol! lol!

    siapakah adik, abang, dan kakak angkat kamu wahai lily....

    wah3..
    pndai ko nk korek kn.. Suspect
    aku de adk angkt nisa 2 je..
    yg lain2 xdola..
    xcam korang..
    mcm2 ada... cheers

    ha_yanti85
    Super Junior
    Super Junior

    Re: My tUrN tO iNTrOdUSE mY sELF

    Post  ha_yanti85 on 30/04/09, 04:19 pm

    lily~ wrote:
    has wrote:
    lily~ wrote:cite sapekh kakak@abg@adk angkt kamu d wk2 sek dlu?hehe rabbit
    xpun mari m'bongkar rasie sapekh yg ade affair gitu2 dolu2... lol! lol!

    siapakah adik, abang, dan kakak angkat kamu wahai lily....

    wah3..
    pndai ko nk korek kn.. Suspect
    aku de adk angkt nisa 2 je..
    yg lain2 xdola..
    xcam korang..
    mcm2 ada... cheers

    biasalah kan has..
    wat koleksi..selagi boleh

    has
    Senior
    Senior

    Re: My tUrN tO iNTrOdUSE mY sELF

    Post  has on 30/04/09, 04:55 pm

    ALALALALA LILY.... M_N_E_ TU SAPE YE.....

    ha_yanti85
    Super Junior
    Super Junior

    Re: My tUrN tO iNTrOdUSE mY sELF

    Post  ha_yanti85 on 30/04/09, 05:13 pm

    has wrote:ALALALALA LILY.... M_N_E_ TU SAPE YE.....

    nie mcm citer menarik jer has..
    (psstt! kongsi la ngan aku skali)

    lily~
    Senior
    Senior

    Re: My tUrN tO iNTrOdUSE mY sELF

    Post  lily~ on 30/04/09, 05:16 pm

    hape 2 has??
    aku kurang kepahaman la... tongue tongue

    has
    Senior
    Senior

    Re: My tUrN tO iNTrOdUSE mY sELF

    Post  has on 30/04/09, 05:18 pm

    la wat2 tak paham lak...
    tul ke ko de sorang je adik angkat, cam seingat aku de lg sorang la....
    huhuhu yanti tlg siasat kes ni....

    lily~
    Senior
    Senior

    Re: My tUrN tO iNTrOdUSE mY sELF

    Post  lily~ on 30/04/09, 05:43 pm

    has wrote:la wat2 tak paham lak...
    tul ke ko de sorang je adik angkat, cam seingat aku de lg sorang la....
    huhuhu yanti tlg siasat kes ni....

    opsss.. Razz
    aku rase ko dah slh org ni has..
    main tembak je nih..
    xkene sasaran lgsung..
    hakhakhak..
    ke ko nk cite sape abg angkt tesayang ko dolu 2 has~~~ Laughing Laughing

    has
    Senior
    Senior

    Re: My tUrN tO iNTrOdUSE mY sELF

    Post  has on 30/04/09, 05:49 pm

    opsss.. Razz
    aku rase ko dah slh org ni has..
    main tembak je nih..
    xkene sasaran lgsung..
    hakhakhak..
    ke ko nk cite sape abg angkt tesayang ko dolu 2 has~~~ Laughing Laughing[/quote]


    hey, ko jgn tak ngaku ko pun ada la adik angkat laki... tp aku tak ingat sape... nama di aku mcm di atas la....

    ha_yanti85
    Super Junior
    Super Junior

    Re: My tUrN tO iNTrOdUSE mY sELF

    Post  ha_yanti85 on 30/04/09, 06:01 pm

    has wrote:la wat2 tak paham lak...
    tul ke ko de sorang je adik angkat, cam seingat aku de lg sorang la....
    huhuhu yanti tlg siasat kes ni....

    aku pun rasa mcm tau jer..
    tp aku kurang daya ingatan la has nak siasat kes ini..
    tolong aku bagi petunjuk ckit..

    has
    Senior
    Senior

    Re: My tUrN tO iNTrOdUSE mY sELF

    Post  has on 30/04/09, 06:04 pm

    tuan punya badan tak nak ngaku la yanti... aku pun tak bape ingat adik tu.. tp dia comel2 dan montel2 huhuhu sape la dak tu ye....

    ha_yanti85
    Super Junior
    Super Junior

    Re: My tUrN tO iNTrOdUSE mY sELF

    Post  ha_yanti85 on 30/04/09, 06:07 pm

    has wrote:tuan punya badan tak nak ngaku la yanti... aku pun tak bape ingat adik tu.. tp dia comel2 dan montel2 huhuhu sape la dak tu ye....

    bdk yang putih2 cmel 2 ker..
    aku ingat da..tapi name dia x pasti.takut silap org.
    habis la lily..sape soh bukak citer nie..kan da kena menjawab.

    has
    Senior
    Senior

    Re: My tUrN tO iNTrOdUSE mY sELF

    Post  has on 30/04/09, 06:19 pm

    ini bukan gosip...
    tp sila buat pengakuan... huhuhu
    Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

    lily~
    Senior
    Senior

    Re: My tUrN tO iNTrOdUSE mY sELF

    Post  lily~ on 04/05/09, 05:38 pm

    xsangke korang begitu take care kt aku ek..
    tp ade ke wehh?? Wink
    aku pun xingat laaa...lalalala~~~~ Rolling Eyes Rolling Eyes

    has
    Senior
    Senior

    Re: My tUrN tO iNTrOdUSE mY sELF

    Post  has on 04/05/09, 05:49 pm

    lily~ wrote:xsangke korang begitu take care kt aku ek..
    tp ade ke wehh?? Wink
    aku pun xingat laaa...lalalala~~~~ Rolling Eyes Rolling Eyes

    ada la lily... weh ko tak ingat ke... aku lg la tak ingat

    ha_yanti85
    Super Junior
    Super Junior

    Re: My tUrN tO iNTrOdUSE mY sELF

    Post  ha_yanti85 on 04/05/09, 06:06 pm

    lily~ wrote:xsangke korang begitu take care kt aku ek..
    tp ade ke wehh?? Wink
    aku pun xingat laaa...lalalala~~~~ Rolling Eyes Rolling Eyes

    seingat aku ada la
    tp klu x silap bukan secara rasmi.
    aku lupa name dia jer..
    muka dia aku still ingat g la.

    has
    Senior
    Senior

    Re: My tUrN tO iNTrOdUSE mY sELF

    Post  has on 04/05/09, 11:17 pm

    lily kalau la bdk tu baca forum ni mesti sedah dia ka... sampai hati kak lily wat dia cam ni

    lily~
    Senior
    Senior

    Re: My tUrN tO iNTrOdUSE mY sELF

    Post  lily~ on 05/05/09, 01:53 pm

    huhu..
    korang ni..
    udah2 le gosip nih..
    cbuk korek2 rasie aku..
    kmu 2 pe cite plak??
    affair dolu2..ala gitu2 lg...
    cpatla cite..hehehe Laughing Laughing

    Sponsored content

    Re: My tUrN tO iNTrOdUSE mY sELF

    Post  Sponsored content Today at 12:17 am


      Current date/time is 05/12/16, 12:17 am