Zaabarian Old boyz

School is back!!!

Reunion Photo uploaded!! Kepada yang nak upload dan nak lihat, sila ke ruang "new album"

    Saya Yang Menurut Perintah

    Share

    ejah
    Committee
    Committee

    Re: Saya Yang Menurut Perintah

    Post  ejah on 12/04/09, 09:02 pm

    ombakjernih wrote:
    lily~ wrote:
    ombakjernih wrote:ok...tapi kalo boleh paste kat page 1st....

    ala..en p'kritik..
    perlu ke?? Laughing
    ckgu nk bg markah bape ek utk hasil keje sy ni?? Cool

    jgn melawan...kang den tempeleng kang....

    ko tempeleng yo..
    cikgu bg green lite.. Twisted Evil

    munn
    Junior
    Junior

    Re: Saya Yang Menurut Perintah

    Post  munn on 13/04/09, 01:07 pm

    busuk..busuk..busuk...1800x..alah den x takot pon!!!nak menyepam lagi..dan lagi..dan lagi!!!!!!

    ejah
    Committee
    Committee

    Re: Saya Yang Menurut Perintah

    Post  ejah on 13/04/09, 04:41 pm

    munn wrote:busuk..busuk..busuk...1800x..alah den x takot pon!!!nak menyepam lagi..dan lagi..dan lagi!!!!!!
    ntah eh..
    da makin busuk da ni..
    tmbh pulak cik artis ni ado..
    lgla BUSUK...!!!! Rolling Eyes

    ARIMZA
    Junior
    Junior

    Re: Saya Yang Menurut Perintah

    Post  ARIMZA on 13/04/09, 05:26 pm

    cian lily...
    xpe,ahad ni aku conduct gotong royong khas utk bersihkan thread ko..
    sape x turun,DENDA..

    ejah
    Committee
    Committee

    Re: Saya Yang Menurut Perintah

    Post  ejah on 13/04/09, 05:44 pm

    ARIMZA wrote:cian lily...
    xpe,ahad ni aku conduct gotong royong khas utk bersihkan thread ko..
    sape x turun,DENDA..

    y mano bleh lelong2,ko lelongla..
    solai limo posen..

    ARIMZA
    Junior
    Junior

    Re: Saya Yang Menurut Perintah

    Post  ARIMZA on 13/04/09, 05:48 pm

    ejah wrote:
    ARIMZA wrote:cian lily...
    xpe,ahad ni aku conduct gotong royong khas utk bersihkan thread ko..
    sape x turun,DENDA..

    y mano bleh lelong2,ko lelongla..
    solai limo posen..

    hehe..beress!!!
    ado sbakul dlm stor 2

    ejah
    Committee
    Committee

    Re: Saya Yang Menurut Perintah

    Post  ejah on 13/04/09, 05:51 pm

    ARIMZA wrote:
    ejah wrote:
    ARIMZA wrote:cian lily...
    xpe,ahad ni aku conduct gotong royong khas utk bersihkan thread ko..
    sape x turun,DENDA..

    y mano bleh lelong2,ko lelongla..
    solai limo posen..

    hehe..beress!!!
    ado sbakul dlm stor 2
    psst..kain basahan ado? Wink

    ombakjernih
    Moderator
    Moderator

    Re: Saya Yang Menurut Perintah

    Post  ombakjernih on 13/04/09, 06:48 pm

    kain basahan tak per...jgn benda lain...hahahaaa


    _________________

    anne
    Senior
    Senior

    Re: Saya Yang Menurut Perintah

    Post  anne on 13/04/09, 11:20 pm

    ombakjernih wrote:kain basahan tak per...jgn benda lain...hahahaaa

    bukan setakat kain basahan yo..banyak khazanah lain laie yg dilelong..aku rasa dok kat zaba asyik jadi AJK kebersihan je..time nak senja aku la dok terbongkok2 kutip pakaian yg xdiangkat..ari ahad...lelong time..dari yg besar sampai la yg kecik..semua xngaku..

    anne
    Senior
    Senior

    Re: Saya Yang Menurut Perintah

    Post  anne on 13/04/09, 11:24 pm

    lily, ko ingat tak mase kiter form 3..kiter satu dorm kan..aku da lupa kat seorang sis ni...mase tu dia baru je masuk dorm kite..ada satu pagi tu, aku ni nak bersiap2 la lepas mandi..aku tgk akak ni punye sedap tido..padahal da pukul 6.45pg...yg xbeshnya..tido pakai kain batik..tapi yang aku herannya...mase nak kejut dia..kain batik dia da ntah kat mane2 ntah..terkezut aku..aku kejut pastu wat2 xnampak je..hehhe..moral of the story da tau xpandai pakai kain batik, jgn gatal2 pakai..

    ejah
    Committee
    Committee

    Re: Saya Yang Menurut Perintah

    Post  ejah on 13/04/09, 11:25 pm

    ombakjernih wrote:kain basahan tak per...jgn benda lain...hahahaaa

    ish..kt aspuri,kain basahan y paling laku..
    smpi kono robut nk boli..lobih2 lgi yg byk corak tahi lalat.. Razz

    OPEL
    Senior
    Senior

    Re: Saya Yang Menurut Perintah

    Post  OPEL on 14/04/09, 12:32 am

    ejah wrote:
    ombakjernih wrote:kain basahan tak per...jgn benda lain...hahahaaa

    ish..kt aspuri,kain basahan y paling laku..
    smpi kono robut nk boli..lobih2 lgi yg byk corak tahi lalat.. Razz

    kalu tahi kumbang laku x??

    ejah
    Committee
    Committee

    Re: Saya Yang Menurut Perintah

    Post  ejah on 14/04/09, 03:56 pm

    OPEL wrote:
    ejah wrote:
    ombakjernih wrote:kain basahan tak per...jgn benda lain...hahahaaa

    ish..kt aspuri,kain basahan y paling laku..
    smpi kono robut nk boli..lobih2 lgi yg byk corak tahi lalat.. Razz

    kalu tahi kumbang laku x??
    nt ak wat survey ek?
    napo ko de stock ke? Wink

    munn
    Junior
    Junior

    Re: Saya Yang Menurut Perintah

    Post  munn on 14/04/09, 05:00 pm

    eden (munn..bkn jessica Elba..) raso pelik ar...kek mano2 pon..korg totap menyepam ar...
    ish ish...insaf ar beb...dah poie ar kek tompek yg sepatutnyer...sian kt page kengkawan kito nih haaa...

    cis cis n cis....memang busuk!!! (kalo den yg spam xpo)

    ejah
    Committee
    Committee

    Re: Saya Yang Menurut Perintah

    Post  ejah on 14/04/09, 05:18 pm

    munn wrote:eden (munn..bkn jessica Elba..) raso pelik ar...kek mano2 pon..korg totap menyepam ar...
    ish ish...insaf ar beb...dah poie ar kek tompek yg sepatutnyer...sian kt page kengkawan kito nih haaa...

    cis cis n cis....memang busuk!!! (kalo den yg spam xpo)

    page ak je wangi lg..
    hahaha..xdo sapo berani nk spam.. cheers

    lily~
    Senior
    Senior

    Re: Saya Yang Menurut Perintah

    Post  lily~ on 15/04/09, 10:13 am

    munn wrote:eden (munn..bkn jessica Elba..) raso pelik ar...kek mano2 pon..korg totap menyepam ar...
    ish ish...insaf ar beb...dah poie ar kek tompek yg sepatutnyer...sian kt page kengkawan kito nih haaa...

    cis cis n cis....memang busuk!!! (kalo den yg spam xpo)

    ko la leader yg m'busukkn thread aku ni munn!!
    ampeh sguh kmu2 ini...
    xpe2..nsib la aku ni mmg sorg yg baik ati kn... tongue tongue

    lily~
    Senior
    Senior

    Re: Saya Yang Menurut Perintah

    Post  lily~ on 15/04/09, 10:18 am

    anne wrote:lily, ko ingat tak mase kiter form 3..kiter satu dorm kan..aku da lupa kat seorang sis ni...mase tu dia baru je masuk dorm kite..ada satu pagi tu, aku ni nak bersiap2 la lepas mandi..aku tgk akak ni punye sedap tido..padahal da pukul 6.45pg...yg xbeshnya..tido pakai kain batik..tapi yang aku herannya...mase nak kejut dia..kain batik dia da ntah kat mane2 ntah..terkezut aku..aku kejut pastu wat2 xnampak je..hehhe..moral of the story da tau xpandai pakai kain batik, jgn gatal2 pakai..

    a'ah na..kte 1 dorm..
    nan farah haniza n rumi..
    sape ek name akk 2..ala, ank cik dewan mkn yg mlut laser 2..name mk eh sapo ontah..
    rambut eh karat2 2 kn..
    sesat aqidah cket die 2..
    hahaha Razz Razz

    lily~
    Senior
    Senior

    Re: Saya Yang Menurut Perintah

    Post  lily~ on 17/04/09, 10:19 am

    akhrnye..munn da xbrani menyepam d cni lg..
    alhamdulillah.. Very Happy Very Happy

    has
    Senior
    Senior

    Re: Saya Yang Menurut Perintah

    Post  has on 19/04/09, 06:16 pm

    lily~ wrote:
    anne wrote:lily, ko ingat tak mase kiter form 3..kiter satu dorm kan..aku da lupa kat seorang sis ni...mase tu dia baru je masuk dorm kite..ada satu pagi tu, aku ni nak bersiap2 la lepas mandi..aku tgk akak ni punye sedap tido..padahal da pukul 6.45pg...yg xbeshnya..tido pakai kain batik..tapi yang aku herannya...mase nak kejut dia..kain batik dia da ntah kat mane2 ntah..terkezut aku..aku kejut pastu wat2 xnampak je..hehhe..moral of the story da tau xpandai pakai kain batik, jgn gatal2 pakai..

    a'ah na..kte 1 dorm..
    nan farah haniza n rumi..
    sape ek name akk 2..ala, ank cik dewan mkn yg mlut laser 2..name mk eh sapo ontah..
    rambut eh karat2 2 kn..
    sesat aqidah cket die 2..
    hahaha Razz Razz

    BERGOSIP YE

    OPEL
    Senior
    Senior

    Re: Saya Yang Menurut Perintah

    Post  OPEL on 19/04/09, 06:25 pm

    lily~ wrote:
    anne wrote:lily, ko ingat tak mase kiter form 3..kiter satu dorm kan..aku da lupa kat seorang sis ni...mase tu dia baru je masuk dorm kite..ada satu pagi tu, aku ni nak bersiap2 la lepas mandi..aku tgk akak ni punye sedap tido..padahal da pukul 6.45pg...yg xbeshnya..tido pakai kain batik..tapi yang aku herannya...mase nak kejut dia..kain batik dia da ntah kat mane2 ntah..terkezut aku..aku kejut pastu wat2 xnampak je..hehhe..moral of the story da tau xpandai pakai kain batik, jgn gatal2 pakai..

    a'ah na..kte 1 dorm..
    nan farah haniza n rumi..
    sape ek name akk 2..ala, ank cik dewan mkn yg mlut laser 2..name mk eh sapo ontah..
    rambut eh karat2 2 kn..
    sesat aqidah cket die 2..
    hahaha Razz Razz

    patut r pagi2 aku bgn tdo, nmpk trus dr aspura.. Twisted Evil
    puas aku jerit2..feeewiit!! cheers
    xde yg pduli pn..kimslam kt gadis tu eh..

    lily~
    Senior
    Senior

    Re: Saya Yang Menurut Perintah

    Post  lily~ on 21/04/09, 01:56 pm

    OPEL wrote:
    lily~ wrote:
    anne wrote:lily, ko ingat tak mase kiter form 3..kiter satu dorm kan..aku da lupa kat seorang sis ni...mase tu dia baru je masuk dorm kite..ada satu pagi tu, aku ni nak bersiap2 la lepas mandi..aku tgk akak ni punye sedap tido..padahal da pukul 6.45pg...yg xbeshnya..tido pakai kain batik..tapi yang aku herannya...mase nak kejut dia..kain batik dia da ntah kat mane2 ntah..terkezut aku..aku kejut pastu wat2 xnampak je..hehhe..moral of the story da tau xpandai pakai kain batik, jgn gatal2 pakai..

    a'ah na..kte 1 dorm..
    nan farah haniza n rumi..
    sape ek name akk 2..ala, ank cik dewan mkn yg mlut laser 2..name mk eh sapo ontah..
    rambut eh karat2 2 kn..
    sesat aqidah cket die 2..
    hahaha Razz Razz

    patut r pagi2 aku bgn tdo, nmpk trus dr aspura.. Twisted Evil
    puas aku jerit2..feeewiit!! cheers
    xde yg pduli pn..kimslam kt gadis tu eh..

    hak3..
    gosip cket2 je..
    bleh kn has?? silent silent

    ko de pgil ke pel?
    akk 2 lupo sevis tinge ea 2..
    2 yg die xdgr 2..
    ntah2 dio da de ank 3 gak ea skg ni pel.. affraid

    lelawati
    Super Junior
    Super Junior

    Re: Saya Yang Menurut Perintah

    Post  lelawati on 21/04/09, 02:07 pm

    weh...sape nama akak 2...?
    aku kenal ke?
    mcm ne ciri2 die?

    lily~
    Senior
    Senior

    Re: Saya Yang Menurut Perintah

    Post  lily~ on 21/04/09, 05:03 pm

    lelawati wrote:weh...sape nama akak 2...?
    aku kenal ke?
    mcm ne ciri2 die?

    2la..namo eh xigt la..
    ko pun knal kot lela..
    lupo sementar plak ko pun 1 dorm ngn aku, ana, farah haniza ngan rumi mase f3..
    ala, kakak 2 ank cik eton kot name cik dewan mkn 2..
    die dlu sek tks..
    kne buang kot..
    msuk zaba..
    dok hostel pun jap je..
    igt x??

    ejah
    Committee
    Committee

    Re: Saya Yang Menurut Perintah

    Post  ejah on 21/04/09, 09:07 pm

    lily~ wrote:
    lelawati wrote:weh...sape nama akak 2...?
    aku kenal ke?
    mcm ne ciri2 die?

    2la..namo eh xigt la..
    ko pun knal kot lela..
    lupo sementar plak ko pun 1 dorm ngn aku, ana, farah haniza ngan rumi mase f3..
    ala, kakak 2 ank cik eton kot name cik dewan mkn 2..
    die dlu sek tks..
    kne buang kot..
    msuk zaba..
    dok hostel pun jap je..
    igt x??

    diakn y wat kes buang p** merato2kn?
    y mlm2 kite kn rocall2?
    if xsilapla.. Neutral

    has
    Senior
    Senior

    Re: Saya Yang Menurut Perintah

    Post  has on 21/04/09, 09:45 pm

    ejah wrote:
    lily~ wrote:
    lelawati wrote:weh...sape nama akak 2...?
    aku kenal ke?
    mcm ne ciri2 die?

    2la..namo eh xigt la..
    ko pun knal kot lela..
    lupo sementar plak ko pun 1 dorm ngn aku, ana, farah haniza ngan rumi mase f3..
    ala, kakak 2 ank cik eton kot name cik dewan mkn 2..
    die dlu sek tks..
    kne buang kot..
    msuk zaba..
    dok hostel pun jap je..
    igt x??

    diakn y wat kes buang p** merato2kn?
    y mlm2 kite kn rocall2?
    if xsilapla.. Neutral

    Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

    Sponsored content

    Re: Saya Yang Menurut Perintah

    Post  Sponsored content Today at 08:26 pm


      Current date/time is 07/12/16, 08:26 pm