Zaabarian Old boyz

School is back!!!

Reunion Photo uploaded!! Kepada yang nak upload dan nak lihat, sila ke ruang "new album"

    hanpon rosak???

    Share

    ombakjernih
    Moderator
    Moderator

    hanpon rosak???

    Post  ombakjernih on 03/04/09, 12:51 am

    saper boleh repair????atau recommend kedai yg boleh dipercayai....

    uCrack
    Admin
    Admin

    Re: hanpon rosak???

    Post  uCrack on 04/04/09, 02:24 am

    ombakjernih wrote:saper boleh repair????atau recommend kedai yg boleh dipercayai....

    wah, ko nie thread starter ker aper?

    *#7370# jer


    _________________


    opix_uyul
    Super-Duper Junior
    Super-Duper Junior

    Re: hanpon rosak???

    Post  opix_uyul on 05/04/09, 09:26 pm

    sape ada guna sony ericson w910i??
    aku dah jadi mangsa kezaliman sony ericson ni
    masuk ni 2 kali aku anta warranty sebab henset aku x leh onn
    hanta waranty
    kene format..
    hampeh siot henset tu..
    aku baru pakai sebulan..
    sape yang ada niat nak beli henset ni, den sarankan jgn beli..huhuhu

    anne
    Senior
    Senior

    Re: hanpon rosak???

    Post  anne on 05/04/09, 10:55 pm

    haha...sian ko...aku baru je mendapatkan c902..ponek den kumpul duit...harap2 jodoh aku ngan dia berpanjangan.... cheers cheers cheers

    uCrack
    Admin
    Admin

    Re: hanpon rosak???

    Post  uCrack on 06/04/09, 12:06 am

    eksperien aku ngn SE nie ok..tapi, tula, barang banyak kuar, mesti ader defectt..kecuali, sumer yg beli model tue, sumer hadapi masalah yg sama..contoh nyer aku..dekat tempat kerja aku ader 3 org pakai LG cookie KP500..sumer ade masalah yg sama..biler hp ko terpadam sebab bateri abis, byk data yg ko smpn dalam HP @ card ilang..


    _________________


    ombakjernih
    Moderator
    Moderator

    Re: hanpon rosak???

    Post  ombakjernih on 06/04/09, 02:47 pm

    smalam ada hanpon fair kat sacc mall...
    hp nokia 1200 bleh dpt rm35 ajer...
    duit takder plak...


    _________________

    uCrack
    Admin
    Admin

    Re: hanpon rosak???

    Post  uCrack on 06/04/09, 02:51 pm

    ombakjernih wrote:smalam ada hanpon fair kat sacc mall...
    hp nokia 1200 bleh dpt rm35 ajer...
    duit takder plak...

    giler, 35 scratch scratch scratch scratch


    _________________


    anne
    Senior
    Senior

    Re: hanpon rosak???

    Post  anne on 06/04/09, 04:45 pm

    uCrack wrote:
    ombakjernih wrote:smalam ada hanpon fair kat sacc mall...
    hp nokia 1200 bleh dpt rm35 ajer...
    duit takder plak...

    giler, 35 scratch scratch scratch scratch

    biar betul 35 Shocked Shocked Shocked


    unbelievable... affraid

    opix_uyul
    Super-Duper Junior
    Super-Duper Junior

    Re: hanpon rosak???

    Post  opix_uyul on 06/04/09, 06:47 pm

    anne wrote:
    uCrack wrote:
    ombakjernih wrote:smalam ada hanpon fair kat sacc mall...
    hp nokia 1200 bleh dpt rm35 ajer...
    duit takder plak...

    giler, 35 scratch scratch scratch scratch

    biar betul 35 Shocked Shocked Shocked


    unbelievable... affraid
    apasal ko x beli..
    beli la buat hadiah bg awek ko..
    ahahaha Laughing

    ombakjernih
    Moderator
    Moderator

    Re: hanpon rosak???

    Post  ombakjernih on 09/04/09, 02:14 pm

    beli banyak2 buat apa...
    member aku beli hp nokia apa ntah rm800 ajer...
    market rm1200...
    kebanyakan separuh harga...tak caya tak per...
    den tak rugi...


    _________________

    nur_shahida85
    Super-Duper Junior
    Super-Duper Junior

    Re: hanpon rosak???

    Post  nur_shahida85 on 16/04/09, 02:45 pm

    opix_uyul wrote:sape ada guna sony ericson w910i??
    aku dah jadi mangsa kezaliman sony ericson ni
    masuk ni 2 kali aku anta warranty sebab henset aku x leh onn
    hanta waranty
    kene format..
    hampeh siot henset tu..
    aku baru pakai sebulan..
    sape yang ada niat nak beli henset ni, den sarankan jgn beli..huhuhu

    taufiq,
    aku guna w910i jgk,tp so far ok je.
    tp yg aku perasan dia nyer speed akn jd slow bila kita x delete msg yg da agak bnyk..even memory card dia 2G
    anyway, SE mmg aku suka compare to others sbb audio dia.

    opix_uyul
    Super-Duper Junior
    Super-Duper Junior

    Re: hanpon rosak???

    Post  opix_uyul on 18/04/09, 11:21 pm

    nur_shahida85 wrote:
    opix_uyul wrote:sape ada guna sony ericson w910i??
    aku dah jadi mangsa kezaliman sony ericson ni
    masuk ni 2 kali aku anta warranty sebab henset aku x leh onn
    hanta waranty
    kene format..
    hampeh siot henset tu..
    aku baru pakai sebulan..
    sape yang ada niat nak beli henset ni, den sarankan jgn beli..huhuhu

    taufiq,
    aku guna w910i jgk,tp so far ok je.
    tp yg aku perasan dia nyer speed akn jd slow bila kita x delete msg yg da agak bnyk..even memory card dia 2G
    anyway, SE mmg aku suka compare to others sbb audio dia.

    hahaha..
    aku baru amik henset yang g anta warranty tu ari rabu lepas
    esoknye rosak balik..
    mangkuk ayun btol
    masuk ni dah 3 kali aku g anta warranty Evil or Very Mad
    nak menyirap aku..

    uCrack
    Admin
    Admin

    Re: hanpon rosak???

    Post  uCrack on 19/04/09, 12:03 am

    opix_uyul wrote:

    hahaha..
    aku baru amik henset yang g anta warranty tu ari rabu lepas
    esoknye rosak balik..
    mangkuk ayun btol
    masuk ni dah 3 kali aku g anta warranty Evil or Very Mad
    nak menyirap aku..

    jual jer..


    _________________


    opix_uyul
    Super-Duper Junior
    Super-Duper Junior

    Re: hanpon rosak???

    Post  opix_uyul on 19/04/09, 12:31 am

    uCrack wrote:
    opix_uyul wrote:

    hahaha..
    aku baru amik henset yang g anta warranty tu ari rabu lepas
    esoknye rosak balik..
    mangkuk ayun btol
    masuk ni dah 3 kali aku g anta warranty Evil or Very Mad
    nak menyirap aku..

    jual jer..

    tu la..
    aku baru akai 2 bulan..
    g kedai nak jual..
    kedai amik 2 ratus lebih je..
    mcm hampessss

    uCrack
    Admin
    Admin

    Re: hanpon rosak???

    Post  uCrack on 19/04/09, 01:02 am

    cuba try tanyer kt mr.mudah.com..hehe


    _________________


    has
    Senior
    Senior

    Re: hanpon rosak???

    Post  has on 19/04/09, 01:21 pm

    anne wrote:
    uCrack wrote:
    ombakjernih wrote:smalam ada hanpon fair kat sacc mall...
    hp nokia 1200 bleh dpt rm35 ajer...
    duit takder plak...

    giler, 35 scratch scratch scratch scratch

    biar betul 35 Shocked Shocked Shocked


    unbelievable... affraid

    35 dolar????

    ombakjernih
    Moderator
    Moderator

    Re: hanpon rosak???

    Post  ombakjernih on 19/04/09, 07:48 pm

    tu la...ckp ajer mesti korang tak caya....
    tanya dak2 uitm yg pegi...hehheheeee


    _________________

    ejah
    Committee
    Committee

    Re: hanpon rosak???

    Post  ejah on 21/04/09, 09:25 pm

    ombakjernih wrote:tu la...ckp ajer mesti korang tak caya....
    tanya dak2 uitm yg pegi...hehheheeee

    de lg x?
    hm..kt area mn ek nk dpt hp murah?
    abg ak kate kt mines..
    de tmpt ln x?

    ombakjernih
    Moderator
    Moderator

    Re: hanpon rosak???

    Post  ombakjernih on 23/04/09, 08:57 pm

    ko cari kat mudah.my........
    yang 2nd pun ok......


    _________________

    uCrack
    Admin
    Admin

    Re: hanpon rosak???

    Post  uCrack on 23/04/09, 11:57 pm

    s.alam..murah!!!..


    _________________


    Sponsored content

    Re: hanpon rosak???

    Post  Sponsored content Today at 08:26 pm


      Current date/time is 07/12/16, 08:26 pm