Zaabarian Old boyz

School is back!!!

Reunion Photo uploaded!! Kepada yang nak upload dan nak lihat, sila ke ruang "new album"

    Ruangan Motor

    Share

    ombakjernih
    Moderator
    Moderator

    Ruangan Motor

    Post  ombakjernih on 03/04/09, 12:38 am

    sesaper pakai motor besar bleh la post gambar ket sini.....huhuhuuuu

    uCrack
    Admin
    Admin

    Re: Ruangan Motor

    Post  uCrack on 04/04/09, 02:23 am

    motor RXZ aku dah kena curik 2-3 taun lepas..


    _________________


    ombakjernih
    Moderator
    Moderator

    Re: Ruangan Motor

    Post  ombakjernih on 04/04/09, 02:42 pm

    motor RGV ada la...

    uCrack
    Admin
    Admin

    Re: Ruangan Motor

    Post  uCrack on 04/04/09, 02:53 pm

    moto tue bg aku pinjam la..


    _________________


    opix_uyul
    Super-Duper Junior
    Super-Duper Junior

    Re: Ruangan Motor

    Post  opix_uyul on 04/04/09, 09:59 pm

    moto bot aku ada..
    nak aku upload x ?? tongue

    uCrack
    Admin
    Admin

    Re: Ruangan Motor

    Post  uCrack on 06/04/09, 12:03 am

    opix_uyul wrote:moto bot aku ada..
    nak aku upload x ?? tongue

    start la upload gmbo wei..pemaleh tol la..


    _________________


    Mumtaz
    Super Junior
    Super Junior

    moto besau...

    Post  Mumtaz on 28/06/09, 09:21 pm

    hehehhe oleh kerana gambar mototbesar kat sini ader yg nk upload aku pun saje gatal nk tayang motot laki akus hehehhe....

    anne
    Senior
    Senior

    Re: Ruangan Motor

    Post  anne on 29/06/09, 09:28 pm

    mak oi besaunya..kompem tonggek bila naek ni... Laughing Laughing

    uCrack
    Admin
    Admin

    Re: Ruangan Motor

    Post  uCrack on 29/06/09, 11:11 pm

    fuhhhSSS!!!


    _________________


    Mumtaz
    Super Junior
    Super Junior

    Re: Ruangan Motor

    Post  Mumtaz on 30/06/09, 11:53 am

    hikhikhik ader la skit...

    dah mmg hobi die, aku kne ikut ler...
    krg hobi ke lain kg susah plak aku hikikhikhik

    impian aku: nk bawak motor nih hahaha... Laughing Laughing Laughing

    OPEL
    Senior
    Senior

    Re: Ruangan Motor

    Post  OPEL on 03/07/09, 05:58 pm

    ni haa...huhuhuuuuu Razz

    Sponsored content

    Re: Ruangan Motor

    Post  Sponsored content Today at 08:25 pm


      Current date/time is 07/12/16, 08:25 pm