Zaabarian Old boyz

School is back!!!

Reunion Photo uploaded!! Kepada yang nak upload dan nak lihat, sila ke ruang "new album"

    REUNION DI PORT DICKSON 2009

    Share

    zana
    Super Junior
    Super Junior

    Re: REUNION DI PORT DICKSON 2009

    Post  zana on 09/04/09, 09:11 pm

    bile ek agak2 confirm tarikh?
    aku nk apply coty awal2 nih cuz bln 5 schedule aku cm pack plak..
    tp klo nk amik time bday aku ke,ejah ke,ajid ke opel,suriawati ke n sape2 lg yg bln 5 aku x ksah..

    cheers

    OPEL
    Senior
    Senior

    Re: REUNION DI PORT DICKSON 2009

    Post  OPEL on 10/04/09, 12:09 am

    lily~ wrote:
    OPEL wrote:den br ingat..
    9 Mei tu..err..besday den..eii..malu ye Embarassed

    hahaha..buzday sndri pn leh lupo kaa??
    tp may b xjd wat la 9hb 2 pel..
    mlpas la ko...

    ujung bln 5 pn xdo hal..
    jnji ado reunion..
    nk tgk anak masing2.. Wink

    ejah
    Committee
    Committee

    Re: REUNION DI PORT DICKSON 2009

    Post  ejah on 10/04/09, 12:15 am

    OPEL wrote:
    lily~ wrote:
    OPEL wrote:den br ingat..
    9 Mei tu..err..besday den..eii..malu ye Embarassed

    hahaha..buzday sndri pn leh lupo kaa??
    tp may b xjd wat la 9hb 2 pel..
    mlpas la ko...

    ujung bln 5 pn xdo hal..
    jnji ado reunion..
    nk tgk anak masing2.. Wink

    huk3.. Sad
    xdptla ak join..
    abg aku kawin..
    mst korang akn ase sunyi tnpa ak time reunion nt.. Crying or Very sad

    ajid09
    Junior
    Junior

    Re: REUNION DI PORT DICKSON 2009

    Post  ajid09 on 10/04/09, 12:22 am

    OPEL wrote:
    lily~ wrote:
    OPEL wrote:den br ingat..
    9 Mei tu..err..besday den..eii..malu ye Embarassed

    hahaha..buzday sndri pn leh lupo kaa??
    tp may b xjd wat la 9hb 2 pel..
    mlpas la ko...

    ujung bln 5 pn xdo hal..
    jnji ado reunion..
    nk tgk anak masing2.. Wink
    den ngan pablo xde anak lai la/.. masing2 bawa 'adik' masing2 jer.. tapi xleh tgok.. Neutral Smile Very Happy Laughing affraid

    OPEL
    Senior
    Senior

    Re: REUNION DI PORT DICKSON 2009

    Post  OPEL on 10/04/09, 01:17 am

    ajid09 wrote:
    OPEL wrote:
    lily~ wrote:
    OPEL wrote:den br ingat..
    9 Mei tu..err..besday den..eii..malu ye Embarassed

    hahaha..buzday sndri pn leh lupo kaa??
    tp may b xjd wat la 9hb 2 pel..
    mlpas la ko...

    ujung bln 5 pn xdo hal..
    jnji ado reunion..
    nk tgk anak masing2.. Wink
    den ngan pablo xde anak lai la/.. masing2 bawa 'adik' masing2 jer.. tapi xleh tgok.. Neutral Smile Very Happy Laughing affraid

    ngeheheheheh Laughing Laughing Laughing Laughing
    xpo..kalu degil den jontik adik ekau tu..
    nk boghi tunjuk ajar ckit..asyik melilau ntah mano.. Laughing

    uCrack
    Admin
    Admin

    Re: REUNION DI PORT DICKSON 2009

    Post  uCrack on 10/04/09, 10:46 am

    aku update tarikh kang korang taknak..so, kena persetujuan korang gak..aku tarahal..

    kalo aku book 20hb/21hb june macam maner?


    _________________


    iema
    Super-Duper Junior
    Super-Duper Junior

    wei

    Post  iema on 10/04/09, 11:44 am

    nak bwk peneman bly ker Very Happy ngeeeeeeeeeee

    lily~
    Senior
    Senior

    Re: REUNION DI PORT DICKSON 2009

    Post  lily~ on 10/04/09, 12:50 pm

    OPEL wrote:
    ajid09 wrote:
    OPEL wrote:
    lily~ wrote:
    OPEL wrote:den br ingat..
    9 Mei tu..err..besday den..eii..malu ye Embarassed

    hahaha..buzday sndri pn leh lupo kaa??
    tp may b xjd wat la 9hb 2 pel..
    mlpas la ko...

    ujung bln 5 pn xdo hal..
    jnji ado reunion..
    nk tgk anak masing2.. Wink
    den ngan pablo xde anak lai la/.. masing2 bawa 'adik' masing2 jer.. tapi xleh tgok.. Neutral Smile Very Happy Laughing affraid

    ngeheheheheh Laughing Laughing Laughing Laughing
    xpo..kalu degil den jontik adik ekau tu..
    nk boghi tunjuk ajar ckit..asyik melilau ntah mano.. Laughing

    xsenonoh sguh la hangpa nih.... silent silent

    lily~
    Senior
    Senior

    Re: REUNION DI PORT DICKSON 2009

    Post  lily~ on 10/04/09, 12:53 pm

    uCrack wrote:aku update tarikh kang korang taknak..so, kena persetujuan korang gak..aku tarahal..

    kalo aku book 20hb/21hb june macam maner?

    ok..klu tarikh ni..
    aku setuju..
    aku on uncle..
    cheers cheers

    uCrack
    Admin
    Admin

    Re: REUNION DI PORT DICKSON 2009

    Post  uCrack on 10/04/09, 01:26 pm

    iema wrote:nak bwk peneman bly ker Very Happy ngeeeeeeeeeee

    boleh..bayar jer la..


    _________________


    uCrack
    Admin
    Admin

    Re: REUNION DI PORT DICKSON 2009

    Post  uCrack on 10/04/09, 01:57 pm

    REUNION ZAABARIAN 2009

    Hasil undian arituh den buleh simpulkan bahawa reunion kali ini adalah seperti di bawah

    Location : Port Dickson
    Tarikh : 23hb/24hb May 2009
    Penginapan : Mayang Sari Resort* @ condominium milik TNB* @ Selesa Beach Resort*
    Masa : Lapor diri sebelum pukul 11 dekat seremban, atau, sebelum pukul 12 dekat PD hari sabtu.
    Bayaran : RM70 - RM80**
    Souvenir : T-Shirt***
    Makan : mungkin ade, mungkin takde****


    * To be confirm - yg mana lebih murah aku akan pilih. Kalo murah, aku akan amik 2buah apartment/penthouse 3bilik. Kalo mahal, terpaksa sewa dua apartment 2 bilik jer. Kalo mahal sila baca TnC #1.
    ** To be confirm - Aku akan cuba sehabis baik tuk maintain harga nie. Sebab, aku tau ade kengkawan yg tengah belajar. Tapi kalo tak dapat gak aku akan batalkan event nie. Dan kalo lebih, aku akan refund balik.
    *** T-shirt akan di tempah sekiranya terdapat lebih dari 20 orang peserta dan kos penginapan tak terlalu tinggi. hehe..
    **** Aku akan cuba sebaik mungkin tuk sediakan makanan. Atleast makan malam..Tapi kalo takde, korang paham la, nak jimat course..


    Term and Condition
    1. Aku akan cuba maintain kan harga tue, sebab nak lebih ramai join. Kalo ade lebih aku akan pulang balik. Tapi kalo tak cukup, aku akan batalkan event nie..bagi mengelakkan perkara yg berlaku tahun lepas berulang.
    2. Kena register sebelum 15hb April 2009.
    3. Kena bayar sebelum 25hb April 2009. Dekat sape, aku akan confirmkan. Mungkin dekat ejah..mungkin. Dan, no refund.
    4. Last minute penyertaan, kena bayar jugak, kalo tido kt situ. Tapi kalo ade t-shirt, korang tak dapat..harga sama macam org yg register awal..
    5. Pengiraan kos berdasarkan sekurang2nya 20 orang..aku berhak membatalkan event nie kalo kurang dari 20 orang..
    6. Lain2 akan diberitahu kelak. Cool

    tolong continue list dekat bawah..letak no phone sekali, senang nak call


    Senarai peserta:
    1. Azli 017-6798449
    2.
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.
    9.



    Korang just update list jer, takyah nak quote pape..dan, aku nak no phone tue..kalo rasa phone no tue confidential, just pm aku..kalo tak, bg aku no orang yg boleh aku kontek korang..and jangan off-topic kt sini..thanks


    _________________


    suriawati
    Super-Duper Junior
    Super-Duper Junior

    Re: REUNION DI PORT DICKSON 2009

    Post  suriawati on 10/04/09, 03:58 pm

    lily~ wrote:
    uCrack wrote:aku update tarikh kang korang taknak..so, kena persetujuan korang gak..aku tarahal..

    kalo aku book 20hb/21hb june macam maner?

    ok..klu tarikh ni..
    aku setuju..
    aku on uncle..
    cheers cheers

    alamak tuan pengetua.tarikh tu saya berada di jakarta.klu cmtu, x pat joinlah reunion ni. Sad

    Mumtaz
    Super Junior
    Super Junior

    Re: REUNION DI PORT DICKSON 2009

    Post  Mumtaz on 10/04/09, 04:32 pm

    uCrack wrote:REUNION ZAABARIAN 2009

    Hasil undian arituh den buleh simpulkan bahawa reunion kali ini adalah seperti di bawah

    Location : Port Dickson
    Tarikh : 23hb/24hb May 2009
    Penginapan : Mayang Sari Resort* @ condominium milik TNB* @ Selesa Beach Resort*
    Masa : Lapor diri sebelum pukul 11 dekat seremban, atau, sebelum pukul 12 dekat PD hari sabtu.
    Bayaran : RM70 - RM80**
    Souvenir : T-Shirt***
    Makan : mungkin ade, mungkin takde****


    * To be confirm - yg mana lebih murah aku akan pilih. Kalo murah, aku akan amik 2buah apartment/penthouse 3bilik. Kalo mahal, terpaksa sewa dua apartment 2 bilik jer. Kalo mahal sila baca TnC #1.
    ** To be confirm - Aku akan cuba sehabis baik tuk maintain harga nie. Sebab, aku tau ade kengkawan yg tengah belajar. Tapi kalo tak dapat gak aku akan batalkan event nie. Dan kalo lebih, aku akan refund balik.
    *** T-shirt akan di tempah sekiranya terdapat lebih dari 20 orang peserta dan kos penginapan tak terlalu tinggi. hehe..
    **** Aku akan cuba sebaik mungkin tuk sediakan makanan. Atleast makan malam..Tapi kalo takde, korang paham la, nak jimat course..


    Term and Condition
    1. Aku akan cuba maintain kan harga tue, sebab nak lebih ramai join. Kalo ade lebih aku akan pulang balik. Tapi kalo tak cukup, aku akan batalkan event nie..bagi mengelakkan perkara yg berlaku tahun lepas berulang.
    2. Kena register sebelum 15hb April 2009.
    3. Kena bayar sebelum 25hb April 2009. Dekat sape, aku akan confirmkan. Mungkin dekat ejah..mungkin. Dan, no refund.
    4. Last minute penyertaan, kena bayar jugak, kalo tido kt situ. Tapi kalo ade t-shirt, korang tak dapat..harga sama macam org yg register awal..
    5. Pengiraan kos berdasarkan sekurang2nya 20 orang..aku berhak membatalkan event nie kalo kurang dari 20 orang..
    6. Lain2 akan diberitahu kelak. Cool

    tolong continue list dekat bawah..letak no phone sekali, senang nak call


    Senarai peserta:
    1. Azli 017-6798449
    2. Mumtaz 0126582827 ( hubby xpasti lg,if outstation, aku bujang)
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.
    9.



    Korang just update list jer, takyah nak quote pape..dan, aku nak no phone tue..kalo rasa phone no tue confidential, just pm aku..kalo tak, bg aku no orang yg boleh aku kontek korang..and jangan off-topic kt sini..thanks

    lily~
    Senior
    Senior

    Re: REUNION DI PORT DICKSON 2009

    Post  lily~ on 10/04/09, 05:04 pm

    tolong continue list dekat bawah..letak no phone sekali, senang nak call[/i]
    aku xleh nk edit..so, t'pkse quote gak la ye tn pngtue...
    Senarai peserta:
    1. Azli 017-6798449
    2. Mumtaz 0126582827 ( hubby xpasti lg,if outstation, aku bujang)
    3. lily 0176325563
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.
    9.

    munn
    Junior
    Junior

    Re: REUNION DI PORT DICKSON 2009

    Post  munn on 10/04/09, 07:25 pm

    tolong continue list dekat bawah..letak no phone sekali, senang nak call[/i]
    aku xleh nk edit..so, t'pkse quote gak la ye tn pngtue...
    Senarai peserta:
    1. Azli 017-6798449
    2. Mumtaz 0126582827 ( hubby xpasti lg,if outstation, aku bujang)
    3. lily 0176325563
    4. munn a.k.a jessica Elba 013-2227169
    5.
    6.
    7.
    8.
    9.

    OPEL
    Senior
    Senior

    Re: REUNION DI PORT DICKSON 2009

    Post  OPEL on 11/04/09, 01:18 am

    tolong continue list dekat bawah..letak no phone sekali, senang nak call[/i]
    aku xleh nk edit..so, t'pkse quote gak la ye tn pngtue...
    Senarai peserta:
    1. Azli 017-6798449
    2. Mumtaz 0126582827 ( hubby xpasti lg,if outstation, aku bujang)
    3. lily 0176325563
    4. munn a.k.a jessica Elba 013-2227169
    5. OPEL gaban 019-9326310
    6.
    7.
    8.
    9.

    zana
    Super Junior
    Super Junior

    Re: REUNION DI PORT DICKSON 2009

    Post  zana on 11/04/09, 03:13 am

    OPEL wrote:tolong continue list dekat bawah..letak no phone sekali, senang nak call[/i]
    aku xleh nk edit..so, t'pkse quote gak la ye tn pngtue...
    Senarai peserta:
    1. Azli 017-6798449
    2. Mumtaz 0126582827 ( hubby xpasti lg,if outstation, aku bujang)
    3. lily 0176325563
    4. munn a.k.a jessica Elba 013-2227169
    5. OPEL gaban 019-9326310
    6. zana 0172731192
    7.
    8.
    9.

    ajid09
    Junior
    Junior

    Re: REUNION DI PORT DICKSON 2009

    Post  ajid09 on 11/04/09, 08:46 am

    list update..pls check ur name at the 1st post @ 1st page...

    ARIMZA
    Junior
    Junior

    nak join!

    Post  ARIMZA on 11/04/09, 04:40 pm

    Senarai peserta:

    1. Azli 017-6798449
    2. Mumtaz 0126582827 ( hubby xpasti lg,if outstation, aku bujang)
    3. lily 0176325563
    4. munn a.k.a jessica Elba 013-2227169
    5. OPEL gaban 019-9326310
    6. zana 0172731192
    7. mira 0126508125
    8.
    9.

    uCrack
    Admin
    Admin

    Re: REUNION DI PORT DICKSON 2009

    Post  uCrack on 12/04/09, 03:38 pm

    err, baru ade lebih kurang seploh orang..cepat..den nak book bulik nie..masa dah time..


    _________________


    ajid09
    Junior
    Junior

    Re: REUNION DI PORT DICKSON 2009

    Post  ajid09 on 12/04/09, 11:35 pm

    den dah msg 3suku dari penduduk zaba yg ado dalam list no tpon den.. den akan msg dorg stage by stage..

    ARIMZA
    Junior
    Junior

    Re: REUNION DI PORT DICKSON 2009

    Post  ARIMZA on 13/04/09, 03:45 am

    konfom ke nak wat 23 n 24 may?
    kalo konfem,aku nak msg kat bdk2 yg x online

    ombakjernih
    Moderator
    Moderator

    Re: REUNION DI PORT DICKSON 2009

    Post  ombakjernih on 13/04/09, 06:54 am

    1. Azli 017-6798449
    2. Mumtaz 0126582827 ( hubby xpasti lg,if outstation, aku bujang)
    3. lily 0176325563
    4. munn a.k.a jessica Elba 013-2227169
    5. OPEL gaban 019-9326310
    6. zana 0172731192
    7. mira 0126508125
    8. pablo 013-21136xx
    9.
    10.
    11.
    12.
    13.
    14.
    15.
    16.
    17.
    18.
    19.
    20.


    _________________

    uCrack
    Admin
    Admin

    Re: REUNION DI PORT DICKSON 2009

    Post  uCrack on 13/04/09, 08:03 pm

    ARIMZA wrote:konfom ke nak wat 23 n 24 may?
    kalo konfem,aku nak msg kat bdk2 yg x online

    thanks for your effort..hehe..sms kan lerr

    important - kalo korang pergi couple, sila nyatakn kt list tue..senang aku nak kira..


    _________________


    zana
    Super Junior
    Super Junior

    Re: REUNION DI PORT DICKSON 2009

    Post  zana on 13/04/09, 10:04 pm

    uCrack wrote:
    ARIMZA wrote:konfom ke nak wat 23 n 24 may?
    kalo konfem,aku nak msg kat bdk2 yg x online

    thanks for your effort..hehe..sms kan lerr

    important - kalo korang pergi couple, sila nyatakn kt list tue..senang aku nak kira..

    aku bru nk tnye soalan nih..
    ha aku chop lg 1 tmpt ar klo cmtu eyh..

    Sponsored content

    Re: REUNION DI PORT DICKSON 2009

    Post  Sponsored content Today at 10:58 am


      Current date/time is 06/12/16, 10:58 am