Zaabarian Old boyz

School is back!!!

Reunion Photo uploaded!! Kepada yang nak upload dan nak lihat, sila ke ruang "new album"

    REUNION DI PORT DICKSON 2009

    Share

    lily~
    Senior
    Senior

    Re: REUNION DI PORT DICKSON 2009

    Post  lily~ on 29/04/09, 05:34 pm

    ok..
    t aku folow up mumtaz eh..

    nurul_hafizah85
    Super-Duper Junior
    Super-Duper Junior

    Re: REUNION DI PORT DICKSON 2009

    Post  nurul_hafizah85 on 29/04/09, 07:26 pm

    uCrack wrote:Geng, leh tak tolong ajak kengkawan yg lain..yg tak online..terutama pasal t-shirt..ramai yg tak kompom t-shirt lagi..tolong ehh..den nie dah la wat kerja charity..nak suh orang pon, yg den mintak tolong tue pon senyap jer( saper la mamat tue)..tolong ehh

    Rolling Eyes aq rase ko kena upload gak dlm fs kot..
    sebab mybe de bdk slalo lyn fs je kan..
    kureng layan page nie..
    manela tau kan...kan...kan...

    ajid09
    Junior
    Junior

    Re: REUNION DI PORT DICKSON 2009

    Post  ajid09 on 30/04/09, 12:05 am

    haha.. ado org mengato belakang nih... cilako boto, ponek yo den bersusah payah, kono gak umpat Sad Sad Sad ..hampeh..so far kupuk,momoi,sofi nak join.. yg mangkuk tandas yg lain xkompem lagi.. Laughing Laughing

    uCrack
    Admin
    Admin

    Re: REUNION DI PORT DICKSON 2009

    Post  uCrack on 30/04/09, 12:39 am

    ajid09 wrote:haha.. ado org mengato belakang nih... cilako boto, ponek yo den bersusah payah, kono gak umpat Sad Sad Sad ..hampeh..so far kupuk,momoi,sofi nak join.. yg mangkuk tandas yg lain xkompem lagi.. Laughing Laughing

    den tak kutuk ko pon, den tengah sedih jer..tension lagi..at the end of the day, den gak yg kono kutuk kalo tak jadi

    oo thanks jid..and so far den tak dapat ape2 info pun pasal kupuk sofi, momoi, waktong nk join..ker ko rasa aku dapat firasat yg dorang nak join? firasat pasal saiz baju? jid, ko nk aku topupkan ker?


    _________________


    ombakjernih
    Moderator
    Moderator

    Re: REUNION DI PORT DICKSON 2009

    Post  ombakjernih on 30/04/09, 07:20 am

    sori geng.......skang bz skit......lagi 2 paper jer lagi...
    doa2kan aku berjaya....pasni aku follow up......


    _________________

    uCrack
    Admin
    Admin

    Re: REUNION DI PORT DICKSON 2009

    Post  uCrack on 30/04/09, 08:13 am

    yes!!! dah gaji..den pon leh bayar


    _________________


    ajid09
    Junior
    Junior

    Re: REUNION DI PORT DICKSON 2009

    Post  ajid09 on 30/04/09, 08:41 am

    masukkan name kupuk,sopi,momoi..

    lily~
    Senior
    Senior

    Re: REUNION DI PORT DICKSON 2009

    Post  lily~ on 30/04/09, 10:52 am

    uncle..
    ko da kire name hidayah borhan ngn khairunnisa sekali x??

    so, skg ni bape org sume eh yg join??

    uCrack
    Admin
    Admin

    Re: REUNION DI PORT DICKSON 2009

    Post  uCrack on 30/04/09, 10:56 am

    ajid09 wrote:masukkan name kupuk,sopi,momoi..

    saiz baju? den nk g tempah nie


    _________________


    uCrack
    Admin
    Admin

    Re: REUNION DI PORT DICKSON 2009

    Post  uCrack on 30/04/09, 10:57 am

    lily~ wrote:uncle..
    ko da kire name hidayah borhan ngn khairunnisa sekali x??

    so, skg ni bape org sume eh yg join??

    dah..aku dah masukkan..ramai yg join..


    _________________


    lily~
    Senior
    Senior

    Re: REUNION DI PORT DICKSON 2009

    Post  lily~ on 30/04/09, 11:24 am

    uCrack wrote:
    lily~ wrote:uncle..
    ko da kire name hidayah borhan ngn khairunnisa sekali x??

    so, skg ni bape org sume eh yg join??

    dah..aku dah masukkan..ramai yg join..

    bgus2..
    msti meriah reunion kali ni..

    has
    Senior
    Senior

    Re: REUNION DI PORT DICKSON 2009

    Post  has on 30/04/09, 02:36 pm

    aku dah bayar...

    uCrack
    Admin
    Admin

    Re: REUNION DI PORT DICKSON 2009

    Post  uCrack on 30/04/09, 03:42 pm

    has wrote:aku dah bayar...

    ok thanks


    _________________


    lily~
    Senior
    Senior

    Re: REUNION DI PORT DICKSON 2009

    Post  lily~ on 30/04/09, 06:01 pm

    uncle..td mumtaz trut m'britahu aku..
    suria daud de gtau die nk join reunion..
    tp agk2 keseganan katenye..
    ntah segan sbb pe ntah..
    erm, pe kate ko rojer taqeem.. Very Happy
    bleh dorg join t...

    uCrack
    Admin
    Admin

    Re: REUNION DI PORT DICKSON 2009

    Post  uCrack on 30/04/09, 06:51 pm

    lily~ wrote:uncle..td mumtaz trut m'britahu aku..
    suria daud de gtau die nk join reunion..
    tp agk2 keseganan katenye..
    ntah segan sbb pe ntah..
    erm, pe kate ko rojer taqeem.. Very Happy
    bleh dorg join t...

    err, aku prefer orang lain yg roger taqeem..hehe..pe kate ko jer yg roger..lily, tolong cepat sket, sbb aku nk order t-shirt on saturday..plz


    _________________


    uCrack
    Admin
    Admin

    Re: REUNION DI PORT DICKSON 2009

    Post  uCrack on 01/05/09, 12:50 am

    bagi mengelakkan kejadian tahun lepas dari berulang, di mana kerugian ditanggung pihak penganjur, so den mengambil kata putus untuk tidak memeningkan kepala den sendiri. Dengan ini den memutuskan bahawa collection yg ade nie sekarang (sekitar RM1k) akan diutamakan untuk tempahan baju dahulu. Sebab mungkin takut tak sempat siap.

    Dan hotel akan dibook selepas 5hb May. Sekiranya collection tak cukup, den akan tunggu sampai cukup baru den gie book. Ini juga bergantung kepada kekosongan bilik2 dan hotel2 yg ade dekat PD. Untuk berlaku adil dengan rakan2 yg sangat excited dengan membayar awal, maka den akan cuba jugak menjalankan event yg tak seberapa meriah ini dengan cuba seberapa upaya termasuk menangguhkan sehingga semua orang ade duit tuk membayarnye. Andaikata keadaan ini berlaku dengan lebih dasyatnyer, dan memungkinkan kemustahilan program ini untuk berlangsung, den dengan rasa duka citanye membatalkan event ini dan pemulangan duit akan dijalankan.


    yang tension,
    AZLI


    _________________


    zana
    Super Junior
    Super Junior

    Re: REUNION DI PORT DICKSON 2009

    Post  zana on 01/05/09, 02:25 am

    uCrack wrote:bagi mengelakkan kejadian tahun lepas dari berulang, di mana kerugian ditanggung pihak penganjur, so den mengambil kata putus untuk tidak memeningkan kepala den sendiri. Dengan ini den memutuskan bahawa collection yg ade nie sekarang (sekitar RM1k) akan diutamakan untuk tempahan baju dahulu. Sebab mungkin takut tak sempat siap.

    Dan hotel akan dibook selepas 5hb May. Sekiranya collection tak cukup, den akan tunggu sampai cukup baru den gie book. Ini juga bergantung kepada kekosongan bilik2 dan hotel2 yg ade dekat PD. Untuk berlaku adil dengan rakan2 yg sangat excited dengan membayar awal, maka den akan cuba jugak menjalankan event yg tak seberapa meriah ini dengan cuba seberapa upaya termasuk menangguhkan sehingga semua orang ade duit tuk membayarnye. Andaikata keadaan ini berlaku dengan lebih dasyatnyer, dan memungkinkan kemustahilan program ini untuk berlangsung, den dengan rasa duka citanye membatalkan event ini dan pemulangan duit akan dijalankan.


    yang tension,
    AZLI

    cle,aku phm
    rilek oke

    silent

    uCrack
    Admin
    Admin

    Re: REUNION DI PORT DICKSON 2009

    Post  uCrack on 02/05/09, 03:49 pm

    T-shirt dah tempah..dah bayar deposit RM400..balance bayar waktu amik..selai dapat RM19 average..XXL, XXXL dan 4XL kena tambah sket, tp bahagi same rata je la <--mahal ker? nie the best aku dapat sebab nk cepat..


    Last edited by uCrack on 02/05/09, 03:54 pm; edited 1 time in total (Reason for editing : salah taip daa..aku tengah pening nie..)


    _________________


    lily~
    Senior
    Senior

    Re: REUNION DI PORT DICKSON 2009

    Post  lily~ on 04/05/09, 01:14 pm

    ok la 2 19 rgt..
    kire murah la 2...
    uncle, aku da byr kn..
    ko jgn r mrh2.. Laughing

    uCrack
    Admin
    Admin

    Re: REUNION DI PORT DICKSON 2009

    Post  uCrack on 04/05/09, 06:22 pm

    hotel dah book..latest list aku ade 35 orang nak join..so, terpaksa amik lebih..huhu 3 unit apartment 3bilik..so, makan tak ley lah mewah sgt..ini bg menjamin keselesaan kengkawan..t-shirt aku kena ubah balik..sebab ramai yg msg mntk tkr saiz, pastuh ade g br join..huhu.. Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep


    _________________


    has
    Senior
    Senior

    Re: REUNION DI PORT DICKSON 2009

    Post  has on 04/05/09, 08:56 pm

    uCrack wrote:hotel dah book..latest list aku ade 35 orang nak join..so, terpaksa amik lebih..huhu 3 unit apartment 3bilik..so, makan tak ley lah mewah sgt..ini bg menjamin keselesaan kengkawan..t-shirt aku kena ubah balik..sebab ramai yg msg mntk tkr saiz, pastuh ade g br join..huhu.. Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep

    aturcaranya ape?

    uCrack
    Admin
    Admin

    Re: REUNION DI PORT DICKSON 2009

    Post  uCrack on 04/05/09, 10:10 pm

    emm..2pm check-in, borak2..makan..tido..mandi laut..borak2..balik..haha..

    err, aku tak plan lg..nie br nk planing la nie..ejah maner? senyap jer..err, aku rasa kt sana boleh BBQ..tapi pantai gelap wei memalam..camner nak BBQ? ade idea?


    _________________


    has
    Senior
    Senior

    Re: REUNION DI PORT DICKSON 2009

    Post  has on 04/05/09, 10:55 pm

    ko book kat mana??
    hari tu ckp tak leh bbq...

    lily~
    Senior
    Senior

    Re: REUNION DI PORT DICKSON 2009

    Post  lily~ on 05/05/09, 12:33 pm

    ejah rasenye dah pulang ke n9..
    ari2 die de ckap..
    erm, kite wat unggun api?
    hehehe...

    uCrack
    Admin
    Admin

    Re: REUNION DI PORT DICKSON 2009

    Post  uCrack on 05/05/09, 01:03 pm

    emm..aku cuba pk..emm, skrg sape ade bbq set?


    _________________


    Sponsored content

    Re: REUNION DI PORT DICKSON 2009

    Post  Sponsored content Today at 08:25 pm


      Current date/time is 07/12/16, 08:25 pm