Zaabarian Old boyz

School is back!!!

Reunion Photo uploaded!! Kepada yang nak upload dan nak lihat, sila ke ruang "new album"

    REUNION DI PORT DICKSON 2009

    Share

    lily~
    Senior
    Senior

    Re: REUNION DI PORT DICKSON 2009

    Post  lily~ on 16/04/09, 05:26 pm

    aku pn xksah camne2 pun..
    yg penting, canteqqq n npk up 2 date la..
    jgn la wat baju cam zaman dolu2 plak..
    erm, byran ni camne plak??
    aku konpius lg nih...

    nurul_hafizah85
    Super-Duper Junior
    Super-Duper Junior

    Re: REUNION DI PORT DICKSON 2009

    Post  nurul_hafizah85 on 16/04/09, 07:20 pm

    uCrack wrote:REUNION ZAABARIAN 2009

    Hasil undian arituh den buleh simpulkan bahawa reunion kali ini adalah seperti di bawah

    Location : Port Dickson
    Tarikh : 23hb/24hb May 2009
    Penginapan : Mayang Sari Resort* @ condominium milik TNB* @ Selesa Beach Resort*
    Masa : Lapor diri sebelum pukul 11 dekat seremban, atau, sebelum pukul 12 dekat PD hari sabtu.
    Bayaran : RM70 - RM80**
    Souvenir : T-Shirt***
    Makan : mungkin ade, mungkin takde****


    * To be confirm - yg mana lebih murah aku akan pilih. Kalo murah, aku akan amik 2buah apartment/penthouse 3bilik. Kalo mahal, terpaksa sewa dua apartment 2 bilik jer. Kalo mahal sila baca TnC #1.
    ** To be confirm - Aku akan cuba sehabis baik tuk maintain harga nie. Sebab, aku tau ade kengkawan yg tengah belajar. Tapi kalo tak dapat gak aku akan batalkan event nie. Dan kalo lebih, aku akan refund balik.
    *** T-shirt akan di tempah sekiranya terdapat lebih dari 20 orang peserta dan kos penginapan tak terlalu tinggi. hehe..
    **** Aku akan cuba sebaik mungkin tuk sediakan makanan. Atleast makan malam..Tapi kalo takde, korang paham la, nak jimat course..

    Term and Condition
    1. Aku akan cuba maintain kan harga tue, sebab nak lebih ramai join. Kalo ade lebih aku akan pulang balik. Tapi kalo tak cukup, aku akan batalkan event nie..bagi mengelakkan perkara yg berlaku tahun lepas berulang.
    2. Kena register sebelum 15hb April 2009.
    3. Kena bayar sebelum 25hb April 2009. Dekat sape, aku akan confirmkan. Mungkin dekat ejah..mungkin. Dan, no refund.
    4. Last minute penyertaan, kena bayar jugak, kalo tido kt situ. Tapi kalo ade t-shirt, korang tak dapat..harga sama macam org yg register awal..
    5. Pengiraan kos berdasarkan sekurang2nya 20 orang..aku berhak membatalkan event nie kalo kurang dari 20 orang..
    6. Lain2 akan diberitahu kelak. Cool

    tolong continue list dekat bawah..letak no phone sekali, senang nak call


    Senarai peserta:
    1. Azli 017-6798449
    2. Mumtaz 0126582827
    3. lily 0176325563
    4. munn 013-2227169
    5. OPEL 019-9326310
    6. zana 0172731192
    7. mira 0126508125
    8. pablo 013-21136xx
    9. Ajid 09 -0126653647
    10. Faizatulshima

    11.nuar
    12.shida
    13.yanti 019-6549611
    14.yanti partner
    15.Aizul Izwani 012-9774846
    16.mec(017-3031104)
    17.mec partner
    18.romi
    19.SALMAN
    20.farhana 0126216309
    21.ejah
    22.zana 0172731191
    23.zana partner
    24.hasmalina 0132419104

    25. hasmalina husband
    26.Pzah (017-6795727)
    28.Tunang Pzah

    Korang just update list jer, takyah nak quote pape..dan, aku nak no phone tue..kalo rasa phone no tue confidential, just pm aku..kalo tak, bg aku no orang yg boleh aku kontek korang..and jangan off-topic kt sini..thanks

    ombakjernih
    Moderator
    Moderator

    Re: REUNION DI PORT DICKSON 2009

    Post  ombakjernih on 16/04/09, 08:33 pm

    kalo bawak org lain macam maner kira????


    _________________

    uCrack
    Admin
    Admin

    Re: REUNION DI PORT DICKSON 2009

    Post  uCrack on 16/04/09, 09:09 pm

    hi..hi..hi..i m back..

    Pembayaran

    Emm, skrg aku nak collect awal sebab nk book bilik dulu..takut penuh, next month cuti sekolah..



    Payment method : Maybank2u.com, Maybank
    Nama : Muhamad Azli Bin Maidin
    Akaun Number : 162348388181
    Amaun : RM80 (termasuk makan)
    Method :


    Maybank2u method
    1. Dekat "description of transaction" letak nama korang.. "pablo" atau "pablo n partner".
    2. Dekat ruangan recipient e-mail, tolong letak email.. "uCrack01@gmail.com"
    3. SMS aku dekat no 017-6798449, bgtau nama, jumlah..
    4. Simpan bukti transaksi, just incase aku gelapkan duit korang.. pirat


    Bank-in
    1. Transfer duit dalam akaun aku cam biasa.
    2. SMS aku kt no 0176798449 bgtau jumlah, nama
    3. Simpan resit transaksi..just in case shit happen..haha


    p/s: kalo ader volunteer nak collect duit, sila inform aku awal2..sempat lagi korang nak menyumbang kepada family day nie..


    Last edited by uCrack on 16/04/09, 09:16 pm; edited 1 time in total


    _________________


    uCrack
    Admin
    Admin

    Re: REUNION DI PORT DICKSON 2009

    Post  uCrack on 16/04/09, 09:12 pm

    ombakjernih wrote:kalo bawak org lain macam maner kira????

    bawak partner? kalo ko bawak awek ko sorang, bayar la double..kalo ko nak bawak awek 2orang, bayar triple..

    p/s: melainkan ko bawak awek tuk aku sorang, aku bayarkan awek tue nye skli.. Twisted Evil ko den belanjo makan..


    _________________


    uCrack
    Admin
    Admin

    Re: REUNION DI PORT DICKSON 2009

    Post  uCrack on 16/04/09, 09:24 pm

    Latest list

    Senarai peserta:
    1. Azli 017-6798449
    2. Mumtaz 0126582827
    3. lily 0176325563
    4. munn 013-2227169
    5. OPEL 019-9326310
    6. XXXXXXXXXXXXXXX
    7. mira 0126508125
    8. pablo 013-21136xx
    9. Ajid 09 -0126653647
    10. Faizatulshima
    11.nuar
    12.shida
    13.yanti 019-6549611
    14.yanti partner
    15.Aizul Izwani 012-9774846
    16.mec(017-3031104)
    17.mec partner
    18.romi
    19.SALMAN
    20.farhana 0126216309
    21.ejah
    22.zana 0172731191
    23.zana partner
    24.hasmalina 0132419104
    25. hasmalina husband
    26.Pzah (017-6795727)
    28.Tunang Pzah

    p/s : pablo, ajid, maner geng dak2 jahat nyer?


    Last edited by uCrack on 17/04/09, 10:35 am; edited 1 time in total


    _________________


    ajid09
    Junior
    Junior

    Re: REUNION DI PORT DICKSON 2009

    Post  ajid09 on 16/04/09, 09:49 pm

    hurmm.. i will polow up polow through

    ejah
    Committee
    Committee

    Re: REUNION DI PORT DICKSON 2009

    Post  ejah on 16/04/09, 10:12 pm

    ajid09 wrote:hurmm.. i will polow up polow through

    yup..bdak laki y maghin join..
    cm cimok,kupuk,pet..
    pggl sume join reunion..

    ARIMZA
    Junior
    Junior

    Re: REUNION DI PORT DICKSON 2009

    Post  ARIMZA on 16/04/09, 10:28 pm

    waktong jgn lupe...huhu
    hidup waktong!!

    ejah
    Committee
    Committee

    Re: REUNION DI PORT DICKSON 2009

    Post  ejah on 16/04/09, 10:39 pm

    boto2..wak tong..
    ajak r zahar,poih ke..
    ala senang bebudak laki ln..
    manjang pompuan je nie..

    uCrack
    Admin
    Admin

    Re: REUNION DI PORT DICKSON 2009

    Post  uCrack on 16/04/09, 11:44 pm

    jgn lupa letak saiz baju..k


    _________________


    ARIMZA
    Junior
    Junior

    Re: REUNION DI PORT DICKSON 2009

    Post  ARIMZA on 17/04/09, 02:10 am

    list name 2 kena update balik..
    no6 nama zana,no22 pun zana gak..

    uncle..
    bila last date nak kena konfom?
    if pnyertaan last minute,juz xdpt tshirt je kan?
    i need ur answers...

    uCrack
    Admin
    Admin

    Re: REUNION DI PORT DICKSON 2009

    Post  uCrack on 17/04/09, 10:31 am

    aku akan cuba tempah extra 2-3 helai..kalo ade lebih dapat la..kalo takde, tak dapat..

    cuma, kalo sume org pilih nk play safe dengan bayar last minit, kita berkhemah jer la dekat tepi pantai..tkt tak dapat bilik jer..awal bulan depan aku nak book bilik..


    _________________


    uCrack
    Admin
    Admin

    Re: REUNION DI PORT DICKSON 2009

    Post  uCrack on 17/04/09, 10:34 am

    ARIMZA wrote:list name 2 kena update balik..
    no6 nama zana,no22 pun zana gak..

    thanks..dak2 nie mmg camtu..gatal..

    ARIMZA wrote:
    uncle..
    bila last date nak kena konfom?
    if pnyertaan last minute,juz xdpt tshirt je kan?
    i need ur answers...

    yup..bergantung kepada jumlah t-shirt, kalo cukup, dapat la..


    _________________


    lily~
    Senior
    Senior

    Re: REUNION DI PORT DICKSON 2009

    Post  lily~ on 17/04/09, 11:29 am

    Senarai peserta:
    1. Azli 017-6798449
    2. Mumtaz 0126582827
    3. lily 0176325563
    4. munn 013-2227169
    5. OPEL 019-9326310
    6. zana 0172731192
    7. mira 0126508125
    8. pablo 013-21136xx
    9. Ajid 09 -0126653647
    10. Faizatulshima

    11.nuar
    12.shida
    13.yanti 019-6549611
    14.yanti partner
    15.Aizul Izwani 012-9774846
    16.mec(017-3031104)
    17.mec partner
    18.romi
    19.SALMAN
    20.farhana 0126216309
    21.ejah
    22.zana 0172731191
    23.zana partner
    24.hasmalina 0132419104

    25. hasmalina husband
    26.Pzah (017-6795727)
    28.Tunang Pzah
    29.Nurul Afikin - insyaallah (0123960775)


    Korang just update list jer, takyah nak quote pape..dan, aku nak no phone tue..kalo rasa phone no tue confidential, just pm aku..kalo tak, bg aku no orang yg boleh aku kontek korang..and jangan off-topic kt sini..thanks
    [/color][/quote][/quote]

    lily~
    Senior
    Senior

    Re: REUNION DI PORT DICKSON 2009

    Post  lily~ on 17/04/09, 11:31 am

    uncle..
    last payment ble ek?
    tgu gaji la eh..hehehe Laughing Laughing

    uCrack
    Admin
    Admin

    Re: REUNION DI PORT DICKSON 2009

    Post  uCrack on 17/04/09, 11:36 am

    lily~ wrote:uncle..
    last payment ble ek?
    tgu gaji la eh..hehehe Laughing Laughing

    ok..aku paham..aku pon tengah kering nie..br 17hb..gaji 30hb..


    _________________


    lily~
    Senior
    Senior

    Re: REUNION DI PORT DICKSON 2009

    Post  lily~ on 17/04/09, 12:33 pm

    uCrack wrote:
    lily~ wrote:uncle..
    last payment ble ek?
    tgu gaji la eh..hehehe Laughing Laughing

    ok..aku paham..aku pon tengah kering nie..br 17hb..gaji 30hb..

    ok..canteqq..
    so due date p'byran 2 ble?

    uCrack
    Admin
    Admin

    Re: REUNION DI PORT DICKSON 2009

    Post  uCrack on 17/04/09, 12:42 pm

    ntah la..talde due date..aku just nak duit awal2 tuk book bilik ngn deposit baju jer..


    _________________


    lily~
    Senior
    Senior

    Re: REUNION DI PORT DICKSON 2009

    Post  lily~ on 17/04/09, 12:48 pm

    uCrack wrote:ntah la..talde due date..aku just nak duit awal2 tuk book bilik ngn deposit baju jer..

    tp kn cle..aku rase ko ltak je la 1 tarikh yg agk2 je..
    tkut plak t de yg liat nk byr plak t klu ko ckp xde due date...

    uCrack
    Admin
    Admin

    Re: REUNION DI PORT DICKSON 2009

    Post  uCrack on 17/04/09, 12:57 pm

    ok..5th May 2009..tarikh updated..


    _________________


    lily~
    Senior
    Senior

    Re: REUNION DI PORT DICKSON 2009

    Post  lily~ on 17/04/09, 01:12 pm

    uCrack wrote:ok..5th May 2009..tarikh updated..

    ok..baguzz... sunny

    ombakjernih
    Moderator
    Moderator

    Re: REUNION DI PORT DICKSON 2009

    Post  ombakjernih on 18/04/09, 04:38 am

    uCrack wrote:
    ombakjernih wrote:kalo bawak org lain macam maner kira????

    bawak partner? kalo ko bawak awek ko sorang, bayar la double..kalo ko nak bawak awek 2orang, bayar triple..

    p/s: melainkan ko bawak awek tuk aku sorang, aku bayarkan awek tue nye skli.. Twisted Evil ko den belanjo makan..

    ummm...boleh dipertimbangkan...hahahhaaaa


    _________________

    ombakjernih
    Moderator
    Moderator

    Re: REUNION DI PORT DICKSON 2009

    Post  ombakjernih on 18/04/09, 04:39 am

    uCrack wrote:
    lily~ wrote:uncle..
    last payment ble ek?
    tgu gaji la eh..hehehe Laughing Laughing

    ok..aku paham..aku pon tengah kering nie..br 17hb..gaji 30hb..

    kalo sentiasa kering macam maner...brg halfcut slow.... Arrow Arrow Arrow


    _________________

    uCrack
    Admin
    Admin

    Re: REUNION DI PORT DICKSON 2009

    Post  uCrack on 18/04/09, 09:28 am

    bawak 3 orang awek tuk aku..ko nyer free..awek ko nyer pon free...tapi pastikan 3 orang tue............ Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil


    _________________


    Sponsored content

    Re: REUNION DI PORT DICKSON 2009

    Post  Sponsored content Today at 10:54 am


      Current date/time is 06/12/16, 10:54 am