Zaabarian Old boyz

School is back!!!

Reunion Photo uploaded!! Kepada yang nak upload dan nak lihat, sila ke ruang "new album"

    REUNION DI PORT DICKSON 2009

    Share

    uCrack
    Admin
    Admin

    REUNION DI PORT DICKSON 2009

    Post  uCrack on 31/03/09, 09:02 pm

    REUNION ZAABARIAN 2009

    Hasil undian arituh den buleh simpulkan bahawa reunion kali ini adalah seperti di bawah

    Location : Port Dickson
    Tarikh : 23hb/24hb May 2009
    Penginapan : Mayang Sari Resort* @ condominium milik TNB* @ Selesa Beach Resort*
    Masa : Lapor diri sebelum pukul 11 dekat seremban, atau, sebelum pukul 12 dekat PD hari sabtu.
    Bayaran : RM70 - RM80**
    Souvenir : T-Shirt***
    Makan : mungkin ade, mungkin takde****


    * To be confirm - yg mana lebih murah aku akan pilih. Kalo murah, aku akan amik 2buah apartment/penthouse 3bilik. Kalo mahal, terpaksa sewa dua apartment 2 bilik jer. Kalo mahal sila baca TnC #1.
    ** To be confirm - Aku akan cuba sehabis baik tuk maintain harga nie. Sebab, aku tau ade kengkawan yg tengah belajar. Tapi kalo tak dapat gak aku akan batalkan event nie. Dan kalo lebih, aku akan refund balik.
    *** T-shirt akan di tempah sekiranya terdapat lebih dari 20 orang peserta dan kos penginapan tak terlalu tinggi. hehe..
    **** Aku akan cuba sebaik mungkin tuk sediakan makanan. Atleast makan malam..Tapi kalo takde, korang paham la, nak jimat course..

    Term and Condition
    1. Aku akan cuba maintain kan harga tue, sebab nak lebih ramai join. Kalo ade lebih aku akan pulang balik. Tapi kalo tak cukup, aku akan batalkan event nie..bagi mengelakkan perkara yg berlaku tahun lepas berulang.
    2. Kena register sebelum 15hb April 2009.
    3. Kena bayar sebelum 25hb April 2009. Dekat sape, aku akan confirmkan. Mungkin dekat ejah..mungkin. Dan, no refund.
    4. Last minute penyertaan, kena bayar jugak, kalo tido kt situ. Tapi kalo ade t-shirt, korang tak dapat..harga sama macam org yg register awal..
    5. Pengiraan kos berdasarkan sekurang2nya 20 orang..aku berhak membatalkan event nie kalo kurang dari 20 orang..
    6. Lain2 akan diberitahu kelak. Cool

    tolong continue list dekat bawah..letak no phone sekali, senang nak call


    Senarai peserta:
    1. Azli 017-6798449
    2. Mumtaz 0126582827
    3. lily 0176325563
    4. munn 013-2227169
    5. OPEL 019-9326310
    6. zana 0172731192
    7. mira 0126508125
    8. pablo 013-21136xx
    9. Ajid 09 -0126653647
    10. Faizatulshima

    11.nuar
    12.shida
    13.yanti 019-6549611
    14.yanti partner
    15.Aizul Izwani 012-9774846
    16.mec(017-3031104)
    17.mec partner
    18.romi
    19.SALMAN
    20.farhana 0126216309
    21.ejah
    22.zana 0172731191
    23.zana partner
    24.hasmalina 0132419104

    25. hasmalina husband

    Korang just update list jer, takyah nak quote pape..dan, aku nak no phone tue..kalo rasa phone no tue confidential, just pm aku..kalo tak, bg aku no orang yg boleh aku kontek korang..and jangan off-topic kt sini..thanks


    Last edited by uCrack on 24/05/09, 03:48 pm; edited 3 times in total


    _________________


    ajid09
    Junior
    Junior

    Re: REUNION DI PORT DICKSON 2009

    Post  ajid09 on 31/03/09, 11:55 pm

    count me in.. u got my hp no rite.. bounce bounce

    lily~
    Senior
    Senior

    nak g gak...

    Post  lily~ on 01/04/09, 10:33 am

    aku nk g gak..tp wt mase ni xleh nk decide lg..
    kne mtk cuti, baru leh kompem kn... Smile

    nwar
    Super-Duper Junior
    Super-Duper Junior

    Re: REUNION DI PORT DICKSON 2009

    Post  nwar on 01/04/09, 10:44 am

    aku nak join skali....
    tan sri azli,add aku
    tq

    has
    Senior
    Senior

    Re: REUNION DI PORT DICKSON 2009

    Post  has on 01/04/09, 12:32 pm

    boleh bwk partner tak.. my hubby la huhuhu bayaran cam ner?

    munn
    Junior
    Junior

    Re: REUNION DI PORT DICKSON 2009

    Post  munn on 01/04/09, 03:43 pm

    ade swimming pool dok? Laughing

    has
    Senior
    Senior

    Re: REUNION DI PORT DICKSON 2009

    Post  has on 01/04/09, 03:48 pm

    munn laut luas la, wat pe ko cari swimming poll....

    opix_uyul
    Super-Duper Junior
    Super-Duper Junior

    Re: REUNION DI PORT DICKSON 2009

    Post  opix_uyul on 01/04/09, 07:27 pm

    hehehheee.... go0d idea... lagipun wife aku keje TNB..... heheh kondo TNB kat situ mmg menarik r..... ade pool, etc..... dak2 laki suko r lepak pool mlm2... Razz setakat ni bley r count me in n my wife... bley ke ? contact aku : 0137030582... tp aku blom apply cuti.... hahahaha... ape2 aku dabel kompom lik.... cheers

    anne
    Senior
    Senior

    Re: REUNION DI PORT DICKSON 2009

    Post  anne on 01/04/09, 07:42 pm

    insyaallah aku akan pegi sebab aku kena g kursus 16-30 april ni..yea...yea..beshnya dpt jmpe korang...

    aku akan bagi jawapan later..15hb dateline kan..

    anne
    Senior
    Senior

    Re: REUNION DI PORT DICKSON 2009

    Post  anne on 01/04/09, 07:46 pm

    Tn Pengetua,

    pasal makanan tu..aku akan try tanya kat member aku yg dok kat PD..if dia bleh tlg msk utk kiter..kiter just bayar pada dia je lah..nanti aku try tau..then i'll let u all know kay..

    ajid09
    Junior
    Junior

    Re: REUNION DI PORT DICKSON 2009

    Post  ajid09 on 01/04/09, 08:57 pm

    munn wrote:ade swimming pool dok? Laughing
    ado tapi kono pakai swimming trunk ajo... affraid affraid

    ejah
    Committee
    Committee

    Re: REUNION DI PORT DICKSON 2009

    Post  ejah on 02/04/09, 03:20 pm

    hm...bl trikh y betul2?
    rmai nk ujung bulan 5 kn?
    if cm2,ak xdpt nk join...
    time2 my bro kawin...
    so sori....
    if tn pengetua nk ubah tarikh,blhla join...
    tp if pyah nk ubah lg,its ok...
    tp mmg xleh nk join... Sad Sad

    zana
    Super Junior
    Super Junior

    Re: REUNION DI PORT DICKSON 2009

    Post  zana on 02/04/09, 07:21 pm

    ejah wrote:hm...bl trikh y betul2?
    rmai nk ujung bulan 5 kn?
    if cm2,ak xdpt nk join...
    time2 my bro kawin...
    so sori....
    if tn pengetua nk ubah tarikh,blhla join...
    tp if pyah nk ubah lg,its ok...
    tp mmg xleh nk join... Sad Sad

    eh wat ujung bln plak ke jah?
    tak jdik plak ke 9hb tu?
    adeh..

    Mad

    ombakjernih
    Moderator
    Moderator

    Re: REUNION DI PORT DICKSON 2009

    Post  ombakjernih on 02/04/09, 11:56 pm

    kalo takder aral melintang aku gi la......

    munn
    Junior
    Junior

    Re: REUNION DI PORT DICKSON 2009

    Post  munn on 03/04/09, 09:35 am

    apo2 ar...asalkan time tu aku x keje udah...aku xnk apply cuti sey...bolum kompem lg wey....urm tp biorlah kito consider kwn2 lain2 spaya dorg yg interested bebenor dpt join skali...so if 9hb aku ley join...ujung bln pon bley...mggu dopan pun ok gak haha...insyaallah...

      Current date/time is 02/08/14, 02:32 pm