Zaabarian Old boyz

School is back!!!

Reunion Photo uploaded!! Kepada yang nak upload dan nak lihat, sila ke ruang "new album"

    Peristiwa yang plg di ingati semasa sekolah

    Share

    nur_shahida85
    Super-Duper Junior
    Super-Duper Junior

    Re: Peristiwa yang plg di ingati semasa sekolah

    Post  nur_shahida85 on 16/04/09, 02:26 pm

    ye la... mmg mun..
    aku igt lg masa kejadian..
    selambe je dia sarung bj kt kaki pastu bole tdo blk

    mun..ko kn mun?
    ko kn? kn?

    has
    Senior
    Senior

    Re: Peristiwa yang plg di ingati semasa sekolah

    Post  has on 16/04/09, 08:51 pm

    lily~ wrote:
    has wrote:munn ingat agi tak kita fly, bungkus nasi kat bazar pastu minum air lupa baya air tu... harap2 makcik tu dah halal kan....

    aku igt 2..ko, munn n trah..
    ko pelawa aku ntok join ko..
    tp mlgnye aku xberwang time 2..
    aku pn jd la bdk baik dok je kt hostel.. Smile
    tp, aku igt lg, stiap kali sek kte nye team dkir brat masuk negeri, aku msti fly, xblik hostel lg..
    2 semate2 nk g tgk bdk dkir brat kt sbn..hahhahaha bounce
    mase f4, aku ngn aizul g tdo umah ko lg sbb nk p tgk dkir brat 2..
    ko igt x ko same b'subahat ngn aku has?? lol!

    ingat sangat, ko kalu bab dikir barat memang tak leh tahan kan meronta2 ko nak fly dr asrama kan, smp akak2 f6 masa kita f3 tu salu ngata kita kan, nyampah aku ngan akak tu

    p/s kepada sesapa yg de simpan gambar dikir barat tu tlg upload kan utk tatapan lily... huhuhu

    has
    Senior
    Senior

    Re: Peristiwa yang plg di ingati semasa sekolah

    Post  has on 16/04/09, 09:03 pm

    uCrack wrote:
    lily~ wrote:
    btol2..last aku fly sbb nk p tgk dkir barat time f4 la..
    f5 aku slalu fly blik lui..
    hehehe rabbit

    peh giler..fly balik lui..kitorang yg fly dekat2 nie kena buang asrama, ko fly jejauh tak kena paper..

    warden dak aspuri ok je tp akak2 senior yg suke dengki2 kan lily....
    aku kalu jmp senior yg dengki kat aku dulu tu siap la diorang, dulu aku kecik tunduk je kalau kene marah... skarang ni dah jadi mak org dah... huhuhu

    p/s kepada senior kat sini jadi la senior yg understanding, sian kat adik f1 ni...

    lily~
    Senior
    Senior

    Re: Peristiwa yang plg di ingati semasa sekolah

    Post  lily~ on 17/04/09, 12:40 pm

    has wrote:
    lily~ wrote:
    has wrote:munn ingat agi tak kita fly, bungkus nasi kat bazar pastu minum air lupa baya air tu... harap2 makcik tu dah halal kan....

    aku igt 2..ko, munn n trah..
    ko pelawa aku ntok join ko..
    tp mlgnye aku xberwang time 2..
    aku pn jd la bdk baik dok je kt hostel.. Smile
    tp, aku igt lg, stiap kali sek kte nye team dkir brat masuk negeri, aku msti fly, xblik hostel lg..
    2 semate2 nk g tgk bdk dkir brat kt sbn..hahhahaha bounce
    mase f4, aku ngn aizul g tdo umah ko lg sbb nk p tgk dkir brat 2..
    ko igt x ko same b'subahat ngn aku has?? lol!

    ingat sangat, ko kalu bab dikir barat memang tak leh tahan kan meronta2 ko nak fly dr asrama kan, smp akak2 f6 masa kita f3 tu salu ngata kita kan, nyampah aku ngan akak tu

    p/s kepada sesapa yg de simpan gambar dikir barat tu tlg upload kan utk tatapan lily... huhuhu

    huhu..xyahla sush2 weh..
    sogan la den..
    zman suko dkir lame belalu da... silent silent

    has
    Senior
    Senior

    Re: Peristiwa yang plg di ingati semasa sekolah

    Post  has on 17/04/09, 01:03 pm

    lily~ wrote:
    has wrote:
    lily~ wrote:
    has wrote:munn ingat agi tak kita fly, bungkus nasi kat bazar pastu minum air lupa baya air tu... harap2 makcik tu dah halal kan....

    aku igt 2..ko, munn n trah..
    ko pelawa aku ntok join ko..
    tp mlgnye aku xberwang time 2..
    aku pn jd la bdk baik dok je kt hostel.. Smile
    tp, aku igt lg, stiap kali sek kte nye team dkir brat masuk negeri, aku msti fly, xblik hostel lg..
    2 semate2 nk g tgk bdk dkir brat kt sbn..hahhahaha bounce
    mase f4, aku ngn aizul g tdo umah ko lg sbb nk p tgk dkir brat 2..
    ko igt x ko same b'subahat ngn aku has?? lol!

    ingat sangat, ko kalu bab dikir barat memang tak leh tahan kan meronta2 ko nak fly dr asrama kan, smp akak2 f6 masa kita f3 tu salu ngata kita kan, nyampah aku ngan akak tu

    p/s kepada sesapa yg de simpan gambar dikir barat tu tlg upload kan utk tatapan lily... huhuhu

    huhu..xyahla sush2 weh..
    sogan la den..
    zman suko dkir lame belalu da... silent silent



    hihihihi bounce bounce bounce bounce

    Sponsored content

    Re: Peristiwa yang plg di ingati semasa sekolah

    Post  Sponsored content Today at 10:56 am


      Current date/time is 06/12/16, 10:56 am