Zaabarian Old boyz

School is back!!!

Reunion Photo uploaded!! Kepada yang nak upload dan nak lihat, sila ke ruang "new album"

    Peristiwa yang plg di ingati semasa sekolah

    Share

    ejah
    Committee
    Committee

    Re: Peristiwa yang plg di ingati semasa sekolah

    Post  ejah on 07/04/09, 10:21 pm

    uCrack wrote:
    lily~ wrote:
    btol2..last aku fly sbb nk p tgk dkir barat time f4 la..
    f5 aku slalu fly blik lui..
    hehehe rabbit

    peh giler..fly balik lui..kitorang yg fly dekat2 nie kena buang asrama, ko fly jejauh tak kena paper..
    2la namanye 'KUASA WANITA'.. Twisted Evil

    anne
    Senior
    Senior

    Re: Peristiwa yang plg di ingati semasa sekolah

    Post  anne on 07/04/09, 10:56 pm

    mesti guna ayat power ni..xpun mase tu korang minum SUPER POWER..hahaha

    ARIMZA
    Junior
    Junior

    Re: Peristiwa yang plg di ingati semasa sekolah

    Post  ARIMZA on 08/04/09, 02:20 am

    girls kalo fly pun siang2 je...juz g mkn@shoping@balik umah...
    mlm2 duk diam2 je kat hostel...

    uCrack
    Admin
    Admin

    Re: Peristiwa yang plg di ingati semasa sekolah

    Post  uCrack on 08/04/09, 11:30 am

    ARIMZA wrote:girls kalo fly pun siang2 je...juz g mkn@shoping@balik umah...
    mlm2 duk diam2 je kat hostel...

    sebab mlm2, turn lelaki plak..korang t da kawin, sensiang msti nk shoping, jenjalan kt jusco ker..malm2 laki korang lak nak melepak ngn kengkawan nyer..bf and gf ker


    _________________


    nur_shahida85
    Super-Duper Junior
    Super-Duper Junior

    Re: Peristiwa yang plg di ingati semasa sekolah

    Post  nur_shahida85 on 08/04/09, 12:56 pm

    aku br teringat..aku dgn pdah selamba je tdo kt dlm dorm . sbb kitaorg skip dr larian desa. huahauauhauaua
    malas aku, da la panah, mesti aku lari pancit nyer..

    munn
    Junior
    Junior

    Re: Peristiwa yang plg di ingati semasa sekolah

    Post  munn on 08/04/09, 01:40 pm

    ala...tp yg selalunye time rentas desa p singgah kdi mkn jap...
    cam bise ar..aku mesti smpi last2 punyer...baru 50 meter pon dah pancit

    nur_shahida85
    Super-Duper Junior
    Super-Duper Junior

    Re: Peristiwa yang plg di ingati semasa sekolah

    Post  nur_shahida85 on 08/04/09, 01:43 pm

    ala mun..drpd penat lari, baik lepak tdo..hehehhe

    munn
    Junior
    Junior

    Re: Peristiwa yang plg di ingati semasa sekolah

    Post  munn on 08/04/09, 01:54 pm

    nur_shahida85 wrote:ala mun..drpd penat lari, baik lepak tdo..hehehhe

    tu sebab aku nk bakar lemak..tp x penah bjaye hehe

    ARIMZA
    Junior
    Junior

    Re: Peristiwa yang plg di ingati semasa sekolah

    Post  ARIMZA on 08/04/09, 06:16 pm

    uCrack wrote:
    ARIMZA wrote:girls kalo fly pun siang2 je...juz g mkn@shoping@balik umah...
    mlm2 duk diam2 je kat hostel...

    sebab mlm2, turn lelaki plak..korang t da kawin, sensiang msti nk shoping, jenjalan kt jusco ker..malm2 laki korang lak nak melepak ngn kengkawan nyer..bf and gf ker

    owh...cam 2 ke...
    cam x best je bunyi nye...
    mlm2 duk umah la,ajar anak ngaji..huhu

    ARIMZA
    Junior
    Junior

    Re: Peristiwa yang plg di ingati semasa sekolah

    Post  ARIMZA on 08/04/09, 06:18 pm

    munn wrote:
    nur_shahida85 wrote:ala mun..drpd penat lari, baik lepak tdo..hehehhe

    tu sebab aku nk bakar lemak..tp x penah bjaye hehe

    tp skang ko da jd artis tip top..
    mane ilangnye lmk2 2 munn...

    munn
    Junior
    Junior

    Re: Peristiwa yang plg di ingati semasa sekolah

    Post  munn on 08/04/09, 06:25 pm

    ARIMZA wrote:
    munn wrote:
    nur_shahida85 wrote:ala mun..drpd penat lari, baik lepak tdo..hehehhe

    tu sebab aku nk bakar lemak..tp x penah bjaye hehe

    tp skang ko da jd artis tip top..
    mane ilangnye lmk2 2 munn...

    dah sedut

    ARIMZA
    Junior
    Junior

    Re: Peristiwa yang plg di ingati semasa sekolah

    Post  ARIMZA on 08/04/09, 06:38 pm

    ni mesti datuk z yg sponsor ko kan mun

    anne
    Senior
    Senior

    Re: Peristiwa yang plg di ingati semasa sekolah

    Post  anne on 08/04/09, 07:15 pm

    ARIMZA wrote:ni mesti datuk z yg sponsor ko kan mun

    ntah ntah datuk z yg sedutkan lol! lol!

    ajid09
    Junior
    Junior

    Re: Peristiwa yang plg di ingati semasa sekolah

    Post  ajid09 on 09/04/09, 01:19 am

    munn wrote:
    nur_shahida85 wrote:ala mun..drpd penat lari, baik lepak tdo..hehehhe

    tu sebab aku nk bakar lemak..tp x penah bjaye hehe
    meh den tulun ko bakarkan lemak ko tuh... sunny sunny

    lily~
    Senior
    Senior

    Re: Peristiwa yang plg di ingati semasa sekolah

    Post  lily~ on 09/04/09, 12:31 pm

    uCrack wrote:
    lily~ wrote:
    btol2..last aku fly sbb nk p tgk dkir barat time f4 la..
    f5 aku slalu fly blik lui..
    hehehe rabbit

    peh giler..fly balik lui..kitorang yg fly dekat2 nie kena buang asrama, ko fly jejauh tak kena paper..

    2 la undercover nye fly..
    teknik eh koko boto..
    hahaha bounce

    lily~
    Senior
    Senior

    Re: Peristiwa yang plg di ingati semasa sekolah

    Post  lily~ on 09/04/09, 12:48 pm

    anne wrote:
    ARIMZA wrote:ni mesti datuk z yg sponsor ko kan mun

    ntah ntah datuk z yg sedutkan lol! lol!

    gosip2... Suspect Suspect
    a'ah la kn na..
    ntah2 dato' z dot dot die yg tulun sedutkn..
    hehehe..ape nk jd la artis2 skg nih kn.. confused

    ejah
    Committee
    Committee

    Re: Peristiwa yang plg di ingati semasa sekolah

    Post  ejah on 10/04/09, 12:02 am

    besela..
    artis skrg nk cri publisiti je kejenye..
    if x,mn nk dpat income..
    ala..kot dato z y sedutkn pun, cik artis kiter ni xkn ngaku de.. Rolling Eyes

    lily~
    Senior
    Senior

    Re: Peristiwa yang plg di ingati semasa sekolah

    Post  lily~ on 10/04/09, 04:35 pm

    ejah wrote:besela..
    artis skrg nk cri publisiti je kejenye..
    if x,mn nk dpat income..
    ala..kot dato z y sedutkn pun, cik artis kiter ni xkn ngaku de.. Rolling Eyes

    artis..besela..
    msti jawab.."no komen" tongue tongue

    ejah
    Committee
    Committee

    Re: Peristiwa yang plg di ingati semasa sekolah

    Post  ejah on 11/04/09, 12:42 am

    lily~ wrote:
    ejah wrote:besela..
    artis skrg nk cri publisiti je kejenye..
    if x,mn nk dpat income..
    ala..kot dato z y sedutkn pun, cik artis kiter ni xkn ngaku de.. Rolling Eyes

    artis..besela..
    msti jawab.."no komen" tongue tongue

    ayat lapuk.. rabbit

    munn
    Junior
    Junior

    Re: Peristiwa yang plg di ingati semasa sekolah

    Post  munn on 14/04/09, 01:14 pm

    uh...dgn ini berakhirlah kerjaya sy sbg artis PLG POPULAR...
    so saye xdek lagi perlu menjawab "NO KOMEN"...
    hey...the REAL MUNN is coming lor!!!
    jgn riso..die stil ade byk lemak...stil like b4...never change!!!
    so nnt see u time reunion...damn!!! cannot wait ler!!!
    tp pasni kalo aku slow kt forum nih bkn sbb aku xdek..
    may be aku x dpt buka webpage nih...or aku pegi jadi coolie...
    adios aku berambus

    ejah
    Committee
    Committee

    Re: Peristiwa yang plg di ingati semasa sekolah

    Post  ejah on 14/04/09, 04:04 pm

    munn wrote:uh...dgn ini berakhirlah kerjaya sy sbg artis PLG POPULAR...
    so saye xdek lagi perlu menjawab "NO KOMEN"...
    hey...the REAL MUNN is coming lor!!!
    jgn riso..die stil ade byk lemak...stil like b4...never change!!!
    so nnt see u time reunion...damn!!! cannot wait ler!!!
    tp pasni kalo aku slow kt forum nih bkn sbb aku xdek..
    may be aku x dpt buka webpage nih...or aku pegi jadi coolie...
    adios aku berambus
    munn blah sbb time ABPBH ari ahad ari2..
    xde 1 pun namo dio tercalon..
    bilo da jd cmni,br dio insap..

    munn
    Junior
    Junior

    Re: Peristiwa yang plg di ingati semasa sekolah

    Post  munn on 15/04/09, 05:18 pm

    quote dr mira "baik bunuh je aku dr fitnah nih ejah...."

    nur_shahida85
    Super-Duper Junior
    Super-Duper Junior

    Re: Peristiwa yang plg di ingati semasa sekolah

    Post  nur_shahida85 on 15/04/09, 06:06 pm

    wei...aku da igt sape yg bgn dr tdo pakai bj kt kaki tu..
    x salah aku mun kan?
    ye..aku da igt....

    ejah
    Committee
    Committee

    Re: Peristiwa yang plg di ingati semasa sekolah

    Post  ejah on 15/04/09, 08:01 pm

    nur_shahida85 wrote:wei...aku da igt sape yg bgn dr tdo pakai bj kt kaki tu..
    x salah aku mun kan?
    ye..aku da igt....

    cmne igt pun ko..
    munn xmau gak ngaku..

    ARIMZA
    Junior
    Junior

    Re: Peristiwa yang plg di ingati semasa sekolah

    Post  ARIMZA on 16/04/09, 01:26 am

    (relax mun...aku tlg cover)

    WOI....BUKAN MUNN LA...ORG LAIN..

    (aku dah cover dah munn)

    Sponsored content

    Re: Peristiwa yang plg di ingati semasa sekolah

    Post  Sponsored content Today at 08:25 pm


      Current date/time is 07/12/16, 08:25 pm