Zaabarian Old boyz

School is back!!!

Reunion Photo uploaded!! Kepada yang nak upload dan nak lihat, sila ke ruang "new album"

    Peristiwa yang plg di ingati semasa sekolah

    Share

    lily~
    Senior
    Senior

    Re: Peristiwa yang plg di ingati semasa sekolah

    Post  lily~ on 02/04/09, 04:26 pm

    jgn mrh la munn.... silent silent

    anne
    Senior
    Senior

    Re: Peristiwa yang plg di ingati semasa sekolah

    Post  anne on 02/04/09, 10:03 pm

    ha...ha...xtau...munn da merajuk...ha...ha...xtau

    ombakjernih
    Moderator
    Moderator

    Re: Peristiwa yang plg di ingati semasa sekolah

    Post  ombakjernih on 03/04/09, 02:28 pm

    yang jantan lagi byk cerita kot....
    kantoi fly....kne tangkap polis....
    kene buang asrama....hahahahhaaa...
    padan muka..... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

    munn
    Junior
    Junior

    Re: Peristiwa yang plg di ingati semasa sekolah

    Post  munn on 03/04/09, 05:20 pm

    ombakjernih wrote:yang jantan lagi byk cerita kot....
    kantoi fly....kne tangkap polis....
    kene buang asrama....hahahahhaaa...
    padan muka..... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil


    kamoo ni saper??intro ar br org x konfius maaa...

    ejah
    Committee
    Committee

    Re: Peristiwa yang plg di ingati semasa sekolah

    Post  ejah on 03/04/09, 05:26 pm

    munn wrote:
    ombakjernih wrote:yang jantan lagi byk cerita kot....
    kantoi fly....kne tangkap polis....
    kene buang asrama....hahahahhaaa...
    padan muka..... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil


    kamoo ni saper??intro ar br org x konfius maaa...

    mr pablo la cik munn..

    anne
    Senior
    Senior

    Re: Peristiwa yang plg di ingati semasa sekolah

    Post  anne on 04/04/09, 08:56 pm

    biase la tu..zaman sekolah..aku pun ader gak wat something tapi slalunya undercover..yg penting xkantoi kat Pengawas or AJK asrama or cikgu Ros..hahaha...and yg penting aku happy ngan ape yg aku buat n smpai msk SHAMS pun aku buat keje tu lagi..n xkantoi jgk..bestnya zaman tu bounce bounce

    has
    Senior
    Senior

    Re: Peristiwa yang plg di ingati semasa sekolah

    Post  has on 05/04/09, 09:05 pm

    munn ingat agi tak kita fly, bungkus nasi kat bazar pastu minum air lupa baya air tu... harap2 makcik tu dah halal kan....

    opix_uyul
    Super-Duper Junior
    Super-Duper Junior

    Re: Peristiwa yang plg di ingati semasa sekolah

    Post  opix_uyul on 05/04/09, 09:34 pm

    has wrote:munn ingat agi tak kita fly, bungkus nasi kat bazar pastu minum air lupa baya air tu... harap2 makcik tu dah halal kan....
    pergh..hebat ko..
    kecik2 dah pandai fly
    den ingatkan nanuk je yang kaki fly..
    ko pun kaki tangan fly gak ye.. tongue

    anne
    Senior
    Senior

    Re: Peristiwa yang plg di ingati semasa sekolah

    Post  anne on 05/04/09, 10:51 pm

    has wrote:munn ingat agi tak kita fly, bungkus nasi kat bazar pastu minum air lupa baya air tu... harap2 makcik tu dah halal kan....

    thn bile ko fly tu?? ko rasa makcik tu idup lagi tak???? Rolling Eyes Rolling Eyes

    uCrack
    Admin
    Admin

    Re: Peristiwa yang plg di ingati semasa sekolah

    Post  uCrack on 06/04/09, 12:08 am

    has wrote:munn ingat agi tak kita fly, bungkus nasi kat bazar pastu minum air lupa baya air tu... harap2 makcik tu dah halal kan....

    nanuk belaja daripada die la..


    _________________


    munn
    Junior
    Junior

    Re: Peristiwa yang plg di ingati semasa sekolah

    Post  munn on 06/04/09, 10:31 am

    ejah wrote:
    munn wrote:
    ombakjernih wrote:yang jantan lagi byk cerita kot....
    kantoi fly....kne tangkap polis....
    kene buang asrama....hahahahhaaa...
    padan muka..... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil


    kamoo ni saper??intro ar br org x konfius maaa...

    mr pablo la cik munn..


    huh pablo ker???
    kan senang dah tau...baru bley kutuk2 wakakakakakaka

    munn
    Junior
    Junior

    Re: Peristiwa yang plg di ingati semasa sekolah

    Post  munn on 06/04/09, 10:33 am

    anne wrote:
    has wrote:munn ingat agi tak kita fly, bungkus nasi kat bazar pastu minum air lupa baya air tu... harap2 makcik tu dah halal kan....

    thn bile ko fly tu?? ko rasa makcik tu idup lagi tak???? Rolling Eyes Rolling Eyes


    ayo has...berdose rasenyer diriku ini...mintak halal makcik..
    ana..aku tatau makcik tu idop lg ke tak...

    munn
    Junior
    Junior

    Re: Peristiwa yang plg di ingati semasa sekolah

    Post  munn on 06/04/09, 10:34 am

    opix_uyul wrote:
    has wrote:munn ingat agi tak kita fly, bungkus nasi kat bazar pastu minum air lupa baya air tu... harap2 makcik tu dah halal kan....
    pergh..hebat ko..
    kecik2 dah pandai fly
    den ingatkan nanuk je yang kaki fly..
    ko pun kaki tangan fly gak ye.. tongue

    ayo...dah kantoi plak...xper jgn repot kt cikgu tau!!!ini 1 AMARAN

    munn
    Junior
    Junior

    Re: Peristiwa yang plg di ingati semasa sekolah

    Post  munn on 06/04/09, 10:36 am

    uCrack wrote:
    has wrote:munn ingat agi tak kita fly, bungkus nasi kat bazar pastu minum air lupa baya air tu... harap2 makcik tu dah halal kan....

    nanuk belaja daripada die la..

    nanuk tu x abes menuntut. tu pasai dio kantoi ngn cikgu tp den x penah!!
    2 ar degil bdk nanuk tuh

    ARIMZA
    Junior
    Junior

    Re: Peristiwa yang plg di ingati semasa sekolah

    Post  ARIMZA on 06/04/09, 01:37 pm

    aku pun join skali kena denda study kat tar 2...wakaka..
    best gak mase 2..tp yg aku xtaHAn,bau tar 2 kuat giler...
    2la..suke sgt g prep lambat..

    TO BDK2 DORM B MASE F2
    korg ingat x, sape bdk yg mengigau bgn je dr tido terus sarung tshirt kat kaki...elok je lengan tshirt 2 die sarung kat kaki die.hahahahaha
    aku ingat sape bdk 2...biarlah rahsia....

    lily~
    Senior
    Senior

    kahkahkahh...

    Post  lily~ on 06/04/09, 02:13 pm

    ARIMZA wrote:aku pun join skali kena denda study kat tar 2...wakaka..
    best gak mase 2..tp yg aku xtaHAn,bau tar 2 kuat giler...
    2la..suke sgt g prep lambat..

    TO BDK2 DORM B MASE F2
    korg ingat x, sape bdk yg mengigau bgn je dr tido terus sarung tshirt kat kaki...elok je lengan tshirt 2 die sarung kat kaki die.hahahahaha
    aku ingat sape bdk 2...biarlah rahsia....

    aku igt..!!!
    wlupun aku bkn bdk dorm b, tp aku tau stori 2..
    sape2 yg nk tau, sapekh gerangannye 2, kte jumpe d reunion t..
    lalalala~~~
    kpd yg empunye bdn..
    awas kmu..hahaha Twisted Evil Twisted Evil

    munn
    Junior
    Junior

    Re: Peristiwa yang plg di ingati semasa sekolah

    Post  munn on 06/04/09, 02:35 pm

    sape bdk tu?
    aku dorm b..tp x igt pon sape...ish ish...

    lily~
    Senior
    Senior

    Re: Peristiwa yang plg di ingati semasa sekolah

    Post  lily~ on 06/04/09, 04:07 pm

    munn wrote:sape bdk tu?
    aku dorm b..tp x igt pon sape...ish ish...

    ish..ish...sape la bdk 2 ek munn...
    pndai belakon bdk 2..
    al mklum, artis skg ni..hehehehe Rolling Eyes

    lily~
    Senior
    Senior

    Re: Peristiwa yang plg di ingati semasa sekolah

    Post  lily~ on 06/04/09, 04:18 pm

    has wrote:munn ingat agi tak kita fly, bungkus nasi kat bazar pastu minum air lupa baya air tu... harap2 makcik tu dah halal kan....

    aku igt 2..ko, munn n trah..
    ko pelawa aku ntok join ko..
    tp mlgnye aku xberwang time 2..
    aku pn jd la bdk baik dok je kt hostel.. Smile
    tp, aku igt lg, stiap kali sek kte nye team dkir brat masuk negeri, aku msti fly, xblik hostel lg..
    2 semate2 nk g tgk bdk dkir brat kt sbn..hahhahaha bounce
    mase f4, aku ngn aizul g tdo umah ko lg sbb nk p tgk dkir brat 2..
    ko igt x ko same b'subahat ngn aku has?? lol!

    uCrack
    Admin
    Admin

    Re: Peristiwa yang plg di ingati semasa sekolah

    Post  uCrack on 07/04/09, 12:20 am

    lily~ wrote:
    has wrote:munn ingat agi tak kita fly, bungkus nasi kat bazar pastu minum air lupa baya air tu... harap2 makcik tu dah halal kan....

    aku igt 2..ko, munn n trah..
    ko pelawa aku ntok join ko..
    tp mlgnye aku xberwang time 2..
    aku pn jd la bdk baik dok je kt hostel.. Smile
    tp, aku igt lg, stiap kali sek kte nye team dkir brat masuk negeri, aku msti fly, xblik hostel lg..
    2 semate2 nk g tgk bdk dkir brat kt sbn..hahhahaha bounce
    mase f4, aku ngn aizul g tdo umah ko lg sbb nk p tgk dkir brat 2..
    ko igt x ko same b'subahat ngn aku has?? lol!

    msti form 5 ko tak fly nk tgk dikir barat kan..sebab, form 5 time tue, za'ba tak anto wakil


    _________________


    ejah
    Committee
    Committee

    Re: Peristiwa yang plg di ingati semasa sekolah

    Post  ejah on 07/04/09, 03:53 pm

    lily~ wrote:
    ARIMZA wrote:aku pun join skali kena denda study kat tar 2...wakaka..
    best gak mase 2..tp yg aku xtaHAn,bau tar 2 kuat giler...
    2la..suke sgt g prep lambat..

    TO BDK2 DORM B MASE F2
    korg ingat x, sape bdk yg mengigau bgn je dr tido terus sarung tshirt kat kaki...elok je lengan tshirt 2 die sarung kat kaki die.hahahahaha
    aku ingat sape bdk 2...biarlah rahsia....

    aku igt..!!!
    wlupun aku bkn bdk dorm b, tp aku tau stori 2..
    sape2 yg nk tau, sapekh gerangannye 2, kte jumpe d reunion t..
    lalalala~~~
    kpd yg empunye bdn..
    awas kmu..hahaha Twisted Evil Twisted Evil

    adakah munn gerangannyer? Question

    munn
    Junior
    Junior

    Re: Peristiwa yang plg di ingati semasa sekolah

    Post  munn on 07/04/09, 04:05 pm

    ejah wrote:
    lily~ wrote:
    ARIMZA wrote:aku pun join skali kena denda study kat tar 2...wakaka..
    best gak mase 2..tp yg aku xtaHAn,bau tar 2 kuat giler...
    2la..suke sgt g prep lambat..

    TO BDK2 DORM B MASE F2
    korg ingat x, sape bdk yg mengigau bgn je dr tido terus sarung tshirt kat kaki...elok je lengan tshirt 2 die sarung kat kaki die.hahahahaha
    aku ingat sape bdk 2...biarlah rahsia....

    aku igt..!!!
    wlupun aku bkn bdk dorm b, tp aku tau stori 2..
    sape2 yg nk tau, sapekh gerangannye 2, kte jumpe d reunion t..
    lalalala~~~
    kpd yg empunye bdn..
    awas kmu..hahaha Twisted Evil Twisted Evil

    adakah munn gerangannyer? Question

    bukan ejah...aku pon tgh confius saper ar yg bdk2 nih maksudkan??? Question

    lily~
    Senior
    Senior

    Re: Peristiwa yang plg di ingati semasa sekolah

    Post  lily~ on 07/04/09, 05:35 pm

    munn wrote:
    ejah wrote:
    lily~ wrote:
    ARIMZA wrote:aku pun join skali kena denda study kat tar 2...wakaka..
    best gak mase 2..tp yg aku xtaHAn,bau tar 2 kuat giler...
    2la..suke sgt g prep lambat..

    TO BDK2 DORM B MASE F2
    korg ingat x, sape bdk yg mengigau bgn je dr tido terus sarung tshirt kat kaki...elok je lengan tshirt 2 die sarung kat kaki die.hahahahaha
    aku ingat sape bdk 2...biarlah rahsia....

    aku igt..!!!
    wlupun aku bkn bdk dorm b, tp aku tau stori 2..
    sape2 yg nk tau, sapekh gerangannye 2, kte jumpe d reunion t..
    lalalala~~~
    kpd yg empunye bdn..
    awas kmu..hahaha Twisted Evil Twisted Evil

    adakah munn gerangannyer? Question

    bukan ejah...aku pon tgh confius saper ar yg bdk2 nih maksudkan??? Question

    wah3..
    sdah gaharu cendana pula..sudah tahu, wt xtau2 plak...
    mun, usah ko b'drama swasta d cni ya... drunken

    lily~
    Senior
    Senior

    Re: Peristiwa yang plg di ingati semasa sekolah

    Post  lily~ on 07/04/09, 05:44 pm

    uCrack wrote:
    lily~ wrote:
    has wrote:munn ingat agi tak kita fly, bungkus nasi kat bazar pastu minum air lupa baya air tu... harap2 makcik tu dah halal kan....

    aku igt 2..ko, munn n trah..
    ko pelawa aku ntok join ko..
    tp mlgnye aku xberwang time 2..
    aku pn jd la bdk baik dok je kt hostel.. Smile
    tp, aku igt lg, stiap kali sek kte nye team dkir brat masuk negeri, aku msti fly, xblik hostel lg..
    2 semate2 nk g tgk bdk dkir brat kt sbn..hahhahaha bounce
    mase f4, aku ngn aizul g tdo umah ko lg sbb nk p tgk dkir brat 2..
    ko igt x ko same b'subahat ngn aku has?? lol!

    msti form 5 ko tak fly nk tgk dikir barat kan..sebab, form 5 time tue, za'ba tak anto wakil

    btol2..last aku fly sbb nk p tgk dkir barat time f4 la..
    f5 aku slalu fly blik lui..
    hehehe rabbit

    uCrack
    Admin
    Admin

    Re: Peristiwa yang plg di ingati semasa sekolah

    Post  uCrack on 07/04/09, 06:45 pm

    lily~ wrote:
    btol2..last aku fly sbb nk p tgk dkir barat time f4 la..
    f5 aku slalu fly blik lui..
    hehehe rabbit

    peh giler..fly balik lui..kitorang yg fly dekat2 nie kena buang asrama, ko fly jejauh tak kena paper..


    _________________


    Sponsored content

    Re: Peristiwa yang plg di ingati semasa sekolah

    Post  Sponsored content Today at 12:19 am


      Current date/time is 05/12/16, 12:19 am