Zaabarian Old boyz

School is back!!!

Reunion Photo uploaded!! Kepada yang nak upload dan nak lihat, sila ke ruang "new album"

    tenaga pengajar zaba y plg DASYAT...

    Share

    has
    Senior
    Senior

    Re: tenaga pengajar zaba y plg DASYAT...

    Post  has on 30/03/09, 05:24 pm

    ko cite pasal warden asrama kesayangan ko la lily... huhuhu

    ejah
    Committee
    Committee

    Re: tenaga pengajar zaba y plg DASYAT...

    Post  ejah on 31/03/09, 12:08 am

    hm...nth lily nie...ko ni kr otai 'tua' kt zaba2... Laughing
    ko mg syg bangatla kt zaba smpi blaja tggi kt c2...
    if de degree mst ko smbg kek c2kn? Razz
    jgn mare ek...huk3.. Rolling Eyes

    lily~
    Senior
    Senior

    kuikuikui...

    Post  lily~ on 31/03/09, 10:57 am

    a'ah la ejah..klu za'ba 2 de degree, confirm aku mik smpi dgree kt c2.. study
    xyah p jauh2 cm korang..ke utara, selatan, timur dan barat...hahhaaaa Laughing
    tp nk wat camne, za'ba 2 x naik taraf u lg..baru jd sek sukan je.. Surprised

    hmm..psal ustzh mazlina 2, yg aku plg igt la..
    asal thun kte nk mik exam je(pmr)(spm)(stpm), msti die pregnant..hahaha
    produktif sguh la die ngn laki dio..sapo namo eh ontahh.. scratch
    hm...pak ude kn??

    ustzh 2 kureng gemar ngn aku..
    aku pn kurg gemar ngn die... Razz huhuhu
    die 2 mmg anti gle2 ngn aku..
    smpai aku f6, ade je slah aku kt mate die..
    padahal mase f6 aku da jd bdak baik da..
    bak kate org da insap da.. Smile
    sbnrnye, da ilg power..geng sumo xdo..
    tinggal den sorg2 jo dok hostel 2..
    yg len sume dak2 baru..

    ape nk wat..
    org xsuke kt aku... Sad

    ajid09
    Junior
    Junior

    Re: tenaga pengajar zaba y plg DASYAT...

    Post  ajid09 on 01/04/09, 12:14 am

    alahai sodih plak den baco cito ko ni lily.. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad ..saba la yo, da nasib badan nak wek camno kan..hehe..macam den punn ramai gak yg xsuko (uncle xsuko den) tapi den xkesah pun..hehehe.. lagipon kalo sumo org suko kek ko nanti melampau plak jadi eh.. sedangkan pig mawi pig yg disukai ramai tu pon ado yg bonci.. walaupon mawi tu xponah kona pun ngan 'org' tu..hehe.. lurah alam, ado pro n con..masing2 memainkan peranan masing2... hidup lily cheers cheers .. jgn sedey2 lagi yer, afro afro

    ejah
    Committee
    Committee

    Re: tenaga pengajar zaba y plg DASYAT...

    Post  ejah on 01/04/09, 12:26 am

    ajid09 wrote:alahai sodih plak den baco cito ko ni lily.. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad ..saba la yo, da nasib badan nak wek camno kan..hehe..macam den punn ramai gak yg xsuko (uncle xsuko den) tapi den xkesah pun..hehehe.. lagipon kalo sumo org suko kek ko nanti melampau plak jadi eh.. sedangkan pig mawi pig yg disukai ramai tu pon ado yg bonci.. walaupon mawi tu xponah kona pun ngan 'org' tu..hehe.. lurah alam, ado pro n con..masing2 memainkan peranan masing2... hidup lily cheers cheers .. jgn sedey2 lagi yer, afro afro
    cik ajid...
    lumrahla...bkn lurah... Shocked

    ajid09
    Junior
    Junior

    Re: tenaga pengajar zaba y plg DASYAT...

    Post  ajid09 on 01/04/09, 12:40 am

    alamak, typo ler.. cheers cheers cheers

    lily~
    Senior
    Senior

    t'harunye...

    Post  lily~ on 01/04/09, 10:59 am

    huhu..tq la ajid..smpai typo error ko nk bg aku kate2 peransang ek..
    tq2...

    nwar
    Super-Duper Junior
    Super-Duper Junior

    Re: tenaga pengajar zaba y plg DASYAT...

    Post  nwar on 01/04/09, 12:11 pm

    huh!aku pon nak join cite jgk nih!!
    hal ni aku da maaf kan,tp saje nak cite jgk...
    penah skali tu aku sakit hati gile dgn cikgu muez(konseeeppp).mase tu waktu pagi aku da tak tahan sakit perut nak tuuuttt...pastu aku pagi la toilet utk menyimpan isi perut.selesai je aku memerut,aku tgk die tunggu aku kat luar toilet tu.pastu trus jek lempang aku tanpa berkata apa2.sakit ati aku.die ckp aku ponteng assambly,nyorok dalam toilet.tak pasal2 pagi tu aku kene pelempang siam die..bile da abis skola die minta maaf,die ckp tak sengaje...
    antara dilog yg aku igt;-

    muez(konsep): oi!sapo dalam jamban tu?

    aku:sy cikgu,nuar..

    muez(konsep):ko buek apo tu?baik ko kluar skrang!kang se terajang pintu tu se lompang muko kau..

    aku:kojap la cikgu.se sakit poghot ah.

    muez(konsep):se tak kiro.se nak ko kluar skrang jgk..

    pastu aku kluar...paaaappppp!!!pelempang siam inggap kat muke aku
    muez(konsep):kau menyorok ko?

    aku:apo plak cikgu.se buang air..

    muez(konsep):dah!poie masuk dewan..

    aku tak masuk dewan,then trus masuk class...

    Mad Mad Mad

    opix_uyul
    Super-Duper Junior
    Super-Duper Junior

    Re: tenaga pengajar zaba y plg DASYAT...

    Post  opix_uyul on 01/04/09, 08:36 pm

    ejah wrote:
    ha_yanti85 wrote:zana insiden yang mane..
    aku x ingat ler..
    munn mmg hebat la..
    ko jgn xtau yanti..skrg ni munnla y TERHEBAT..
    jgn memain..if ko jumpe dia,msti ko terkejut tgk munn.. Rolling Eyes
    ylh..di da de cik abg...hek2...
    MUNN.....AK SAYANG KO..... lol!

    hahahha... aku saksi jejaka bertuah munn tu.... nanti da siap gamba mereka berdua..
    aku post kat sini.... hahahahhaha

    opix_uyul
    Super-Duper Junior
    Super-Duper Junior

    Re: tenaga pengajar zaba y plg DASYAT...

    Post  opix_uyul on 01/04/09, 08:45 pm

    nwar wrote:huh!aku pon nak join cite jgk nih!!
    hal ni aku da maaf kan,tp saje nak cite jgk...
    penah skali tu aku sakit hati gile dgn cikgu muez(konseeeppp).mase tu waktu pagi aku da tak tahan sakit perut nak tuuuttt...pastu aku pagi la toilet utk menyimpan isi perut.selesai je aku memerut,aku tgk die tunggu aku kat luar toilet tu.pastu trus jek lempang aku tanpa berkata apa2.sakit ati aku.die ckp aku ponteng assambly,nyorok dalam toilet.tak pasal2 pagi tu aku kene pelempang siam die..bile da abis skola die minta maaf,die ckp tak sengaje...
    antara dilog yg aku igt;-

    muez(konsep): oi!sapo dalam jamban tu?

    aku:sy cikgu,nuar..

    muez(konsep):ko buek apo tu?baik ko kluar skrang!kang se terajang pintu tu se lompang muko kau..

    aku:kojap la cikgu.se sakit poghot ah.

    muez(konsep):se tak kiro.se nak ko kluar skrang jgk..

    pastu aku kluar...paaaappppp!!!pelempang siam inggap kat muke aku
    muez(konsep):kau menyorok ko?

    aku:apo plak cikgu.se buang air..

    muez(konsep):dah!poie masuk dewan..

    aku tak masuk dewan,then trus masuk class...

    Mad Mad Mad

    xpo nua... den pon ponah kono polompang siam kek konseeepppp maso f4... dalam klas ,,,,,
    ado dio ingek den golak2 kan dio... padehal den golak ngn sapo ntah kek blakang... die panggil den.. trus kono polompang siam ey.... bodongung telingo den drunken ... menyirap den dgn dio... mmg den bonci bonar ngan dio... Evil or Very Mad tp skang OK la.... drunken

    ajid09
    Junior
    Junior

    Re: tenaga pengajar zaba y plg DASYAT...

    Post  ajid09 on 01/04/09, 08:58 pm

    padan muko ko topix... Laughing Laughing ..

    anne
    Senior
    Senior

    Re: tenaga pengajar zaba y plg DASYAT...

    Post  anne on 01/04/09, 09:10 pm

    uCrack wrote:aku..ramai kot..yg terdasyat..

    1. cikgu muez - aku tak tau yg dier tau ke tak ape yg dier ajar
    2. cikgu nordin - dier tak ajar langsung (tapi aku dapat 3B fizik)
    3. and my dearest Cikgu md zin - aku igt kalo dulu die ader pistol dier dah tembak aku dah

    weh..aku skrg kan ngaja kat SMK Juasseh..ko tau..aku rasa da macam buat reunion sekolah kat sana..kalau ikut kronologinya..aku masuk bulan 11 thn lepas..then msk plak kak Nazarina Abd Aziz (dia batch ngan ka timah tuuuuuutttt) pastu Abg Mahathir plak masuk jadi Guru sandaran..yg the latest ni cikgu yg namanya di Bold kan di atas ni..adoyaii..baru je Tuan Pengetua kite ckp psl dia..da dia menjelma kat sekolah aku jadi guru kontrak (lepas pencen)..xtau la dia ngajar ke x.. Razz Razz

    anne
    Senior
    Senior

    Re: tenaga pengajar zaba y plg DASYAT...

    Post  anne on 01/04/09, 09:12 pm

    opix_uyul wrote:
    nwar wrote:huh!aku pon nak join cite jgk nih!!
    hal ni aku da maaf kan,tp saje nak cite jgk...
    penah skali tu aku sakit hati gile dgn cikgu muez(konseeeppp).mase tu waktu pagi aku da tak tahan sakit perut nak tuuuttt...pastu aku pagi la toilet utk menyimpan isi perut.selesai je aku memerut,aku tgk die tunggu aku kat luar toilet tu.pastu trus jek lempang aku tanpa berkata apa2.sakit ati aku.die ckp aku ponteng assambly,nyorok dalam toilet.tak pasal2 pagi tu aku kene pelempang siam die..bile da abis skola die minta maaf,die ckp tak sengaje...
    antara dilog yg aku igt;-

    muez(konsep): oi!sapo dalam jamban tu?

    aku:sy cikgu,nuar..

    muez(konsep):ko buek apo tu?baik ko kluar skrang!kang se terajang pintu tu se lompang muko kau..

    aku:kojap la cikgu.se sakit poghot ah.

    muez(konsep):se tak kiro.se nak ko kluar skrang jgk..

    pastu aku kluar...paaaappppp!!!pelempang siam inggap kat muke aku
    muez(konsep):kau menyorok ko?

    aku:apo plak cikgu.se buang air..

    muez(konsep):dah!poie masuk dewan..

    aku tak masuk dewan,then trus masuk class...

    Mad Mad Mad

    xpo nua... den pon ponah kono polompang siam kek konseeepppp maso f4... dalam klas ,,,,,
    ado dio ingek den golak2 kan dio... padehal den golak ngn sapo ntah kek blakang... die panggil den.. trus kono polompang siam ey.... bodongung telingo den drunken ... menyirap den dgn dio... mmg den bonci bonar ngan dio... Evil or Very Mad tp skang OK la.... drunken


    cikgu Muez tu dia yg agak 18sx kan...betul x? aku pun ingat2 lupe..

    opix_uyul
    Super-Duper Junior
    Super-Duper Junior

    Re: tenaga pengajar zaba y plg DASYAT...

    Post  opix_uyul on 01/04/09, 09:30 pm

    cikgu nordin baik orng nya..
    aku suke cikgu tu..
    sebab waktu klass fizik je, kite merewang2..
    hahaha..bersukeria
    den ingt lagi bdk ni ngadu kat pengetua sbb dia x ngajar lnsung
    last2 cikgu nordin marah kito balik.hahaha
    merajuk cikgu tu..
    cikgu muiz seorg cikgu yg kuning ckit..huhuh
    bini doktor gigi
    suami plak dokto 18sx(g)
    What a Face

    ajid09
    Junior
    Junior

    Re: tenaga pengajar zaba y plg DASYAT...

    Post  ajid09 on 01/04/09, 09:51 pm

    cheers cheers cheers wahh tahniah la cikgu nordin yer... cheers cheers cheers .. mase kelas die mmg best giler, bile tgok jadual jer ade kelas fizik malam2 leh over nite sebab ade slot ntuk tdo... cikgu muez plak.. affraid affraid affraid .. den raso dio pon xtau apo yg dio ajar kot.. sebab den sndiri raso dari form 4 sampai f5 asik ngajar pasal bab sex ajo... confused confused lagi pon yg ponting pun konsep jo kan pirat pirat

    munn
    Junior
    Junior

    cikgu...cikgu...cikgu...

    Post  munn on 02/04/09, 12:49 pm

    oho...cikgu daisyattt yer...(ni dr pndgn student2)...
    kalo ar aku bley bace pikiran cikgu2 tu...rasenyer dorg pon igt gak (or may be x igt coz byk sgt student yg nakal nih)...

    urm saper yek cikgu zaba yg plg dasatt dlm igtn aku yer???TAK DAK..
    tp aku igt ayat2 cikgu2 nih...

    1)MUIZ:"pusing2 situ yo..."
    2)Cikgu Jaa'lam (mase ajar F1): 5 minit (die ajar 5 minit...then aku pon bley smbg tido)
    3)Cikgu Chang (ajar Geografi): "pertanian & pembalakan" (til now aku stil igt intonasi dier tu)

    Then...cikgu siraj...aku slalu igt aku x suker mase tuition dok dpn dier...coz nnt ujan menimpa aku...

    cikgu ros warden aspuri...aku igt kena kt dpn sumer mase phimpunan pg...ayat die yg stil berdengung kt telinga aku..."suami sy pon x pki seluar pendek..."
    then pd ptg hari kejadian itu...aku nmpk suami same adik ipar die blk main tenis ke sukan aper ke...pki seluar pendek...ala kecoh ar cikgu ros nih...

    next...cikgu baik yg aku igt ramai gak..1 of them..cikgu shamsinar cikgu klas mase F5..
    tp cane pon...tenkiu kt cikgu2 seluruh m'sia (even if dorg x tunaikn pon tgs cikgu dorg tu bebaik)...
    then pada kwn2 yg skang dah jd cikgu or plan nak jd cikgu..wish u all da best!! sunny

    anne
    Senior
    Senior

    Re: tenaga pengajar zaba y plg DASYAT...

    Post  anne on 02/04/09, 09:25 pm

    arini kecoh kat ofis sekolah aku..cikgu tu dtg..da la xdtg xinform kat GPK..adoyaii..ape nak jadi..ape nak jadi...

    anne
    Senior
    Senior

    Re: tenaga pengajar zaba y plg DASYAT...

    Post  anne on 02/04/09, 09:30 pm

    susah tau jdi cikgu ni...tanggungjawab besar..nak melahirkan anak2 bangsa..


    bila tgk anak2 murid aku skrg..masya Allah macam2 perangai ada..rasanya aku sekolah xde la sampai nak melawan2 mengherdik2 cikgu..budak2 skrg da xanggap cikgu ni sbg somebody da..

    tapi yg pastinya gelaran tu mesti xtinggal..sampai skrg..ape la bdk2 ni gelarkan aku ekk... Cool

    ejah
    Committee
    Committee

    Re: tenaga pengajar zaba y plg DASYAT...

    Post  ejah on 02/04/09, 10:29 pm

    hm..cik anne..
    ko ngajar subjek pe?

    ombakjernih
    Moderator
    Moderator

    Re: tenaga pengajar zaba y plg DASYAT...

    Post  ombakjernih on 03/04/09, 01:03 am

    cikgu yg aku suka ialah cikgu.......

    lily~
    Senior
    Senior

    dasyat!!

    Post  lily~ on 03/04/09, 10:24 am

    perghh..makin rancak cite psal ckgu2 ni ek..
    aku da xleh nk smbg da cte yg mane..
    byk na kngan ngn ckgu2 tme sek dlu...Very Happy

    aku plg t'ngiang2 care ckgu fazlee ajar ekon..
    klu kte dok pndg muko ea lbh2..die msti malu.. Wink
    pas2 wat2 la pndg luar klas..
    pas2 die suke goyangkn misai eh 2..cat

    klu ckgu hamid plak..
    sepusat sepusing,....pas2 ape ntah smbgn ayt die.,.. Neutral

    ~~sapekh gerangan ombak jernih ni?? Question

    ombakjernih
    Moderator
    Moderator

    Re: tenaga pengajar zaba y plg DASYAT...

    Post  ombakjernih on 03/04/09, 03:17 pm

    lily~ wrote:perghh..makin rancak cite psal ckgu2 ni ek..
    aku da xleh nk smbg da cte yg mane..
    byk na kngan ngn ckgu2 tme sek dlu...Very Happy

    aku plg t'ngiang2 care ckgu fazlee ajar ekon..
    klu kte dok pndg muko ea lbh2..die msti malu.. Wink
    pas2 wat2 la pndg luar klas..
    pas2 die suke goyangkn misai eh 2..cat

    klu ckgu hamid plak..
    sepusat sepusing,....pas2 ape ntah smbgn ayt die.,.. Neutral

    ~~sapekh gerangan ombak jernih ni?? Question

    hahahahhaaaa

    lily~
    Senior
    Senior

    Re: tenaga pengajar zaba y plg DASYAT...

    Post  lily~ on 03/04/09, 05:52 pm

    ombakjernih wrote:
    lily~ wrote:perghh..makin rancak cite psal ckgu2 ni ek..
    aku da xleh nk smbg da cte yg mane..
    byk na kngan ngn ckgu2 tme sek dlu...Very Happy

    aku plg t'ngiang2 care ckgu fazlee ajar ekon..
    klu kte dok pndg muko ea lbh2..die msti malu.. Wink
    pas2 wat2 la pndg luar klas..
    pas2 die suke goyangkn misai eh 2..cat

    klu ckgu hamid plak..
    sepusat sepusing,....pas2 ape ntah smbgn ayt die.,.. Neutral

    ~~sapekh gerangan ombak jernih ni?? Question

    hahahahhaaaa

    aku da tau da sape gerangannye anda ini..hahaha cheers

    ejah
    Committee
    Committee

    Re: tenaga pengajar zaba y plg DASYAT...

    Post  ejah on 03/04/09, 06:11 pm

    da setahun da cikgu ngajar..
    ylh cik lily da msuk f2... Razz Razz

    uCrack
    Admin
    Admin

    Re: tenaga pengajar zaba y plg DASYAT...

    Post  uCrack on 04/04/09, 08:03 pm

    tak sorang pon cerita pasal Pn Lee Lai Hoon..kan..korang nie..bagus tak bagus, dier yg ajar aku fizik..sebab dah takde sape yg ley jawab


    _________________


    Sponsored content

    Re: tenaga pengajar zaba y plg DASYAT...

    Post  Sponsored content Today at 10:55 am


      Current date/time is 06/12/16, 10:55 am