Zaabarian Old boyz

School is back!!!

Reunion Photo uploaded!! Kepada yang nak upload dan nak lihat, sila ke ruang "new album"

    tenaga pengajar zaba y plg DASYAT...

    Share

    ARIMZA
    Junior
    Junior

    Re: tenaga pengajar zaba y plg DASYAT...

    Post  ARIMZA on 12/04/09, 02:21 am

    xla..aku yg wat2 suke kat die...hihi

    ARIMZA
    Junior
    Junior

    Re: tenaga pengajar zaba y plg DASYAT...

    Post  ARIMZA on 12/04/09, 02:25 am

    a-chot wrote:
    ARIMZA wrote:
    lily~ wrote:
    a-chot wrote:ha... ade pertanyaan nih.. ombak jernih ni sape ye.. ha lg satu.. kepada encik ombak jernih..cikgu azrul suka kaco akak angkat ko eek? ala biase la daulu2 dia bdk2 lg.. aku akan pastikn skang dia x kaco akak angkat ko lg..huhu

    aik..
    statement ko yg ni lg wat aku konfius..~~
    ape bf ko skg ni ckgu azrul 2 ke? bom
    konfius thap gaban baja itam nih... confused scratch

    kalo bf die skang adlh cikgu azrul,emmmm....ni yg aku bygkan mase reunion nnti:
    1. achot tarik rambut mun
    2. gedot tarik rambut achot

    hahahaha...

    weh mira... guling2 aku gelak ngan ayat ko tuh... arap2 aku x jumpe gedot time tu.. hehe.. ha! ape kata suh munn je tarik rambut gedot lak pastu? sbb gedot dh tarik rmbut aku dan mun br tau aku tak bersalah... hehe..

    bile munn tau yg ko x besalah,die x tarik rambut gedot,tp die tarik rambut die sndiri...huhu.
    ko ni seolah2 mengiyakan hubungan ko ngan cikgu azrul ni...
    LILY!!!
    KETING!!!
    EJAH!!!
    mari kite terjah achot....

    ejah
    Committee
    Committee

    Re: tenaga pengajar zaba y plg DASYAT...

    Post  ejah on 12/04/09, 02:31 am

    ARIMZA wrote:
    a-chot wrote:
    ARIMZA wrote:
    lily~ wrote:
    a-chot wrote:ha... ade pertanyaan nih.. ombak jernih ni sape ye.. ha lg satu.. kepada encik ombak jernih..cikgu azrul suka kaco akak angkat ko eek? ala biase la daulu2 dia bdk2 lg.. aku akan pastikn skang dia x kaco akak angkat ko lg..huhu

    aik..
    statement ko yg ni lg wat aku konfius..~~
    ape bf ko skg ni ckgu azrul 2 ke? bom
    konfius thap gaban baja itam nih... confused scratch

    kalo bf die skang adlh cikgu azrul,emmmm....ni yg aku bygkan mase reunion nnti:
    1. achot tarik rambut mun
    2. gedot tarik rambut achot

    hahahaha...

    weh mira... guling2 aku gelak ngan ayat ko tuh... arap2 aku x jumpe gedot time tu.. hehe.. ha! ape kata suh munn je tarik rambut gedot lak pastu? sbb gedot dh tarik rmbut aku dan mun br tau aku tak bersalah... hehe..

    bile munn tau yg ko x besalah,die x tarik rambut gedot,tp die tarik rambut die sndiri...huhu.
    ko ni seolah2 mengiyakan hubungan ko ngan cikgu azrul ni...
    LILY!!!
    KETING!!!
    EJAH!!!
    mari kite terjah achot....

    aku akn sediakn jentera tuk terjah achot..
    psst..achot ak simpan rahsia ko bebaik..ak berlakon je ni..

    a-chot
    Super-Duper Junior
    Super-Duper Junior

    Re: tenaga pengajar zaba y plg DASYAT...

    Post  a-chot on 12/04/09, 02:42 am

    ejah wrote:
    ARIMZA wrote:
    a-chot wrote:
    ARIMZA wrote:
    lily~ wrote:
    a-chot wrote:ha... ade pertanyaan nih.. ombak jernih ni sape ye.. ha lg satu.. kepada encik ombak jernih..cikgu azrul suka kaco akak angkat ko eek? ala biase la daulu2 dia bdk2 lg.. aku akan pastikn skang dia x kaco akak angkat ko lg..huhu

    aik..
    statement ko yg ni lg wat aku konfius..~~
    ape bf ko skg ni ckgu azrul 2 ke? bom
    konfius thap gaban baja itam nih... confused scratch

    kalo bf die skang adlh cikgu azrul,emmmm....ni yg aku bygkan mase reunion nnti:
    1. achot tarik rambut mun
    2. gedot tarik rambut achot

    hahahaha...

    weh mira... guling2 aku gelak ngan ayat ko tuh... arap2 aku x jumpe gedot time tu.. hehe.. ha! ape kata suh munn je tarik rambut gedot lak pastu? sbb gedot dh tarik rmbut aku dan mun br tau aku tak bersalah... hehe..

    bile munn tau yg ko x besalah,die x tarik rambut gedot,tp die tarik rambut die sndiri...huhu.
    ko ni seolah2 mengiyakan hubungan ko ngan cikgu azrul ni...
    LILY!!!
    KETING!!!
    EJAH!!!
    mari kite terjah achot....

    aku akn sediakn jentera tuk terjah achot..
    psst..achot ak simpan rahsia ko bebaik..ak berlakon je ni..






    hahaha.. ejah! cun ar cara ko cover aku tu yer.. sgt2 menghargai..hoho.. kepada cik mira.. jgn la terjah2 saye.. aku ngan cikgu azrul?? haii.. biar betul.. sape la aku nk dibandingkan dgn dia yg dh jd pensyarah tu.. (aku akan pastikan dia xtau ttg forum ni!) Twisted Evil

    ejah
    Committee
    Committee

    Re: tenaga pengajar zaba y plg DASYAT...

    Post  ejah on 12/04/09, 02:47 am

    a-chot wrote:
    ejah wrote:
    ARIMZA wrote:
    a-chot wrote:
    ARIMZA wrote:
    lily~ wrote:
    a-chot wrote:ha... ade pertanyaan nih.. ombak jernih ni sape ye.. ha lg satu.. kepada encik ombak jernih..cikgu azrul suka kaco akak angkat ko eek? ala biase la daulu2 dia bdk2 lg.. aku akan pastikn skang dia x kaco akak angkat ko lg..huhu

    aik..
    statement ko yg ni lg wat aku konfius..~~
    ape bf ko skg ni ckgu azrul 2 ke? bom
    konfius thap gaban baja itam nih... confused scratch

    kalo bf die skang adlh cikgu azrul,emmmm....ni yg aku bygkan mase reunion nnti:
    1. achot tarik rambut mun
    2. gedot tarik rambut achot

    hahahaha...

    weh mira... guling2 aku gelak ngan ayat ko tuh... arap2 aku x jumpe gedot time tu.. hehe.. ha! ape kata suh munn je tarik rambut gedot lak pastu? sbb gedot dh tarik rmbut aku dan mun br tau aku tak bersalah... hehe..

    bile munn tau yg ko x besalah,die x tarik rambut gedot,tp die tarik rambut die sndiri...huhu.
    ko ni seolah2 mengiyakan hubungan ko ngan cikgu azrul ni...
    LILY!!!
    KETING!!!
    EJAH!!!
    mari kite terjah achot....

    aku akn sediakn jentera tuk terjah achot..
    psst..achot ak simpan rahsia ko bebaik..ak berlakon je ni..






    hahaha.. ejah! cun ar cara ko cover aku tu yer.. sgt2 menghargai..hoho.. kepada cik mira.. jgn la terjah2 saye.. aku ngan cikgu azrul?? haii.. biar betul.. sape la aku nk dibandingkan dgn dia yg dh jd pensyarah tu.. (aku akan pastikan dia xtau ttg forum ni!) Twisted Evil

    dan aku akan pastikan dia tau..hahaha.. Twisted Evil
    tp cmne ek? scratch

    ajid09
    Junior
    Junior

    Re: tenaga pengajar zaba y plg DASYAT...

    Post  ajid09 on 12/04/09, 02:57 am

    a.k.a kak Bun

    uCrack
    Admin
    Admin

    Re: tenaga pengajar zaba y plg DASYAT...

    Post  uCrack on 13/04/09, 04:00 am

    ajid09 wrote:a.k.a kak Bun

    haha..aku igt..akak tue org jelai tak silap..kawin ngn police kan?


    _________________


    ARIMZA
    Junior
    Junior

    Re: tenaga pengajar zaba y plg DASYAT...

    Post  ARIMZA on 13/04/09, 04:09 am

    ejah wrote:
    a-chot wrote:
    ejah wrote:
    ARIMZA wrote:
    a-chot wrote:
    ARIMZA wrote:
    lily~ wrote:
    a-chot wrote:ha... ade pertanyaan nih.. ombak jernih ni sape ye.. ha lg satu.. kepada encik ombak jernih..cikgu azrul suka kaco akak angkat ko eek? ala biase la daulu2 dia bdk2 lg.. aku akan pastikn skang dia x kaco akak angkat ko lg..huhu

    aik..
    statement ko yg ni lg wat aku konfius..~~
    ape bf ko skg ni ckgu azrul 2 ke? bom
    konfius thap gaban baja itam nih... confused scratch

    kalo bf die skang adlh cikgu azrul,emmmm....ni yg aku bygkan mase reunion nnti:
    1. achot tarik rambut mun
    2. gedot tarik rambut achot

    hahahaha...

    weh mira... guling2 aku gelak ngan ayat ko tuh... arap2 aku x jumpe gedot time tu.. hehe.. ha! ape kata suh munn je tarik rambut gedot lak pastu? sbb gedot dh tarik rmbut aku dan mun br tau aku tak bersalah... hehe..

    bile munn tau yg ko x besalah,die x tarik rambut gedot,tp die tarik rambut die sndiri...huhu.
    ko ni seolah2 mengiyakan hubungan ko ngan cikgu azrul ni...
    LILY!!!
    KETING!!!
    EJAH!!!
    mari kite terjah achot....

    aku akn sediakn jentera tuk terjah achot..
    psst..achot ak simpan rahsia ko bebaik..ak berlakon je ni..






    hahaha.. ejah! cun ar cara ko cover aku tu yer.. sgt2 menghargai..hoho.. kepada cik mira.. jgn la terjah2 saye.. aku ngan cikgu azrul?? haii.. biar betul.. sape la aku nk dibandingkan dgn dia yg dh jd pensyarah tu.. (aku akan pastikan dia xtau ttg forum ni!) Twisted Evil

    dan aku akan pastikan dia tau..hahaha.. Twisted Evil
    tp cmne ek? scratch

    aku tau camne...ko try bkk kat fster sorg budak ni..nnti ko nampak la kat fren list die 2...ade la fster cikgu azrul..then ko ajak prkenalkan forum ni kat cikgu 2.hehehe.. Twisted Evil
    selamat mencuba!

    munn
    Junior
    Junior

    Re: tenaga pengajar zaba y plg DASYAT...

    Post  munn on 13/04/09, 12:00 pm

    weyyy..aku xpaham dah forum korg nih..cakap pasal ape ntah..tetiba tgk ade statement "tarik rambut munn"...pehal lak... scratch
    hai..kesian rambut jessica Elba aku tu...

    p/s to a-chot: aku xdek explaination nk bagi kt ko...sumer nih d luar kawalan aku...bdk2 nih skang gosip aku ngn "kuda itam" ko (suatu mase dulu)...tp as per confirmed wif myself...aku xdek sebarang kaitan oke... Neutral

    a-chot
    Super-Duper Junior
    Super-Duper Junior

    Re: tenaga pengajar zaba y plg DASYAT...

    Post  a-chot on 13/04/09, 12:23 pm

    mira... tidak.. tidak.. affraid ala.. tu bkn cikgu azrul la..

    a-chot
    Super-Duper Junior
    Super-Duper Junior

    Re: tenaga pengajar zaba y plg DASYAT...

    Post  a-chot on 13/04/09, 12:31 pm

    munn wrote:weyyy..aku xpaham dah forum korg nih..cakap pasal ape ntah..tetiba tgk ade statement "tarik rambut munn"...pehal lak... scratch
    hai..kesian rambut jessica Elba aku tu...

    p/s to a-chot: aku xdek explaination nk bagi kt ko...sumer nih d luar kawalan aku...bdk2 nih skang gosip aku ngn "kuda itam" ko (suatu mase dulu)...tp as per confirmed wif myself...aku xdek sebarang kaitan oke... Neutral

    munn...camni...meh aku xplain sket.. diorg sumer tu syg kat aku lebey sket dr ko wlaupun ko tu artis yg femes.. so rambut ko yg cantik la jd mangsa..

    p/s to munn gak: cik munn sygg..kalo cite tu betul pun ape la slhnye..hehe.. psss... betul ke munn.. meh la kongsi ngan aku plak..

    ejah
    Committee
    Committee

    Re: tenaga pengajar zaba y plg DASYAT...

    Post  ejah on 13/04/09, 05:34 pm

    ARIMZA wrote:
    ejah wrote:
    a-chot wrote:
    ejah wrote:
    ARIMZA wrote:
    a-chot wrote:
    ARIMZA wrote:
    lily~ wrote:
    a-chot wrote:ha... ade pertanyaan nih.. ombak jernih ni sape ye.. ha lg satu.. kepada encik ombak jernih..cikgu azrul suka kaco akak angkat ko eek? ala biase la daulu2 dia bdk2 lg.. aku akan pastikn skang dia x kaco akak angkat ko lg..huhu

    aik..
    statement ko yg ni lg wat aku konfius..~~
    ape bf ko skg ni ckgu azrul 2 ke? bom
    konfius thap gaban baja itam nih... confused scratch

    kalo bf die skang adlh cikgu azrul,emmmm....ni yg aku bygkan mase reunion nnti:
    1. achot tarik rambut mun
    2. gedot tarik rambut achot

    hahahaha...

    weh mira... guling2 aku gelak ngan ayat ko tuh... arap2 aku x jumpe gedot time tu.. hehe.. ha! ape kata suh munn je tarik rambut gedot lak pastu? sbb gedot dh tarik rmbut aku dan mun br tau aku tak bersalah... hehe..

    bile munn tau yg ko x besalah,die x tarik rambut gedot,tp die tarik rambut die sndiri...huhu.
    ko ni seolah2 mengiyakan hubungan ko ngan cikgu azrul ni...
    LILY!!!
    KETING!!!
    EJAH!!!
    mari kite terjah achot....

    aku akn sediakn jentera tuk terjah achot..
    psst..achot ak simpan rahsia ko bebaik..ak berlakon je ni..






    hahaha.. ejah! cun ar cara ko cover aku tu yer.. sgt2 menghargai..hoho.. kepada cik mira.. jgn la terjah2 saye.. aku ngan cikgu azrul?? haii.. biar betul.. sape la aku nk dibandingkan dgn dia yg dh jd pensyarah tu.. (aku akan pastikan dia xtau ttg forum ni!) Twisted Evil

    dan aku akan pastikan dia tau..hahaha.. Twisted Evil
    tp cmne ek? scratch

    aku tau camne...ko try bkk kat fster sorg budak ni..nnti ko nampak la kat fren list die 2...ade la fster cikgu azrul..then ko ajak prkenalkan forum ni kat cikgu 2.hehehe.. Twisted Evil
    selamat mencuba!
    leh gak mira..
    kt list fs saper? Twisted Evil

    ARIMZA
    Junior
    Junior

    Re: tenaga pengajar zaba y plg DASYAT...

    Post  ARIMZA on 13/04/09, 05:39 pm

    a-chot wrote:mira... tidak.. tidak.. affraid ala.. tu bkn cikgu azrul la..

    eh chot...mane ko tau?
    aku xde pun mention kat fster sape...
    scratch scratch
    aku juz ckp kat fster sorg bdk ni...
    hehehe...


    Last edited by ARIMZA on 16/04/09, 04:56 pm; edited 1 time in total

    a-chot
    Super-Duper Junior
    Super-Duper Junior

    Re: tenaga pengajar zaba y plg DASYAT...

    Post  a-chot on 16/04/09, 12:25 pm

    adoi mira.. kena lg aku.. bom

    ARIMZA
    Junior
    Junior

    Re: tenaga pengajar zaba y plg DASYAT...

    Post  ARIMZA on 16/04/09, 04:58 pm

    relaxla chot...hehe..
    jom la join reunion..
    jgn lupe bwk kek coklat moist..huhu

    ejah
    Committee
    Committee

    Re: tenaga pengajar zaba y plg DASYAT...

    Post  ejah on 16/04/09, 06:53 pm

    ARIMZA wrote:relaxla chot...hehe..
    jom la join reunion..
    jgn lupe bwk kek coklat moist..huhu

    alg2 ko bawakla 1-2 buku kek cokelet ko2.. Smile
    besh r chot..
    smpi wak tong telan sowg je sebekas.. No

    a-chot
    Super-Duper Junior
    Super-Duper Junior

    Re: tenaga pengajar zaba y plg DASYAT...

    Post  a-chot on 17/04/09, 12:31 pm

    ejah wrote:
    ARIMZA wrote:relaxla chot...hehe..
    jom la join reunion..
    jgn lupe bwk kek coklat moist..huhu

    alg2 ko bawakla 1-2 buku kek cokelet ko2.. Smile
    besh r chot..
    smpi wak tong telan sowg je sebekas.. No

    insyaAllah aku join... nnti aku bwk kek.. tp satu bekas khas utk waktong..hehe..

    lily~
    Senior
    Senior

    Re: tenaga pengajar zaba y plg DASYAT...

    Post  lily~ on 17/04/09, 01:08 pm

    wehh..ni dah tkar topik kek plak ni..
    achot..btol ke ko ngn ckgu azrul 2?
    gtau je la...
    ko n munn suko wat org tetanye2 lebey kn..
    poning den.. drunken drunken

    ARIMZA
    Junior
    Junior

    Re: tenaga pengajar zaba y plg DASYAT...

    Post  ARIMZA on 17/04/09, 02:00 pm

    yea....yea!!!
    achot nak bwk kek coklat moist.... bounce bounce bounce
    tp aku xleh mkn bnyak...migrain... No No

    ejah
    Committee
    Committee

    Re: tenaga pengajar zaba y plg DASYAT...

    Post  ejah on 17/04/09, 07:47 pm

    ARIMZA wrote:yea....yea!!!
    achot nak bwk kek coklat moist.... bounce bounce bounce
    tp aku xleh mkn bnyak...migrain... No No

    yess..!!! cheers cheers
    da kurang sowg..

    ARIMZA
    Junior
    Junior

    Re: tenaga pengajar zaba y plg DASYAT...

    Post  ARIMZA on 17/04/09, 09:55 pm

    ejah wrote:
    ARIMZA wrote:yea....yea!!!
    achot nak bwk kek coklat moist.... bounce bounce bounce
    tp aku xleh mkn bnyak...migrain... No No

    yess..!!! cheers cheers
    da kurang sowg..

    emmm...agak kurang sopan ye kamu ni ejah... Suspect Suspect Suspect

    a-chot
    Super-Duper Junior
    Super-Duper Junior

    Re: tenaga pengajar zaba y plg DASYAT...

    Post  a-chot on 19/04/09, 10:24 am

    lily~ wrote:wehh..ni dah tkar topik kek plak ni..
    achot..btol ke ko ngn ckgu azrul 2?
    gtau je la...
    ko n munn suko wat org tetanye2 lebey kn..
    poning den.. drunken drunken

    lily... aku xde ape2 la ngan cikgu tu..(mati aku kalo cikgu tgk forum ni!)cikgu tu masih bekas guru aku... cuma aku tukar sket jd kawan aku... yg bg banyak nasihat kat aku.. yg ade sblh aku time aku sedey.. yg kongsi mslh.. cheewahh... lebey2 plak.. Embarassed

    a-chot
    Super-Duper Junior
    Super-Duper Junior

    Re: tenaga pengajar zaba y plg DASYAT...

    Post  a-chot on 19/04/09, 10:43 am

    ARIMZA wrote:yea....yea!!!
    achot nak bwk kek coklat moist.... bounce bounce bounce
    tp aku xleh mkn bnyak...migrain... No No

    xpe2.. abg amir kn ade..leh tlg picit..hehe

    has
    Senior
    Senior

    Re: tenaga pengajar zaba y plg DASYAT...

    Post  has on 19/04/09, 10:49 am

    a-chot wrote:
    ARIMZA wrote:yea....yea!!!
    achot nak bwk kek coklat moist.... bounce bounce bounce
    tp aku xleh mkn bnyak...migrain... No No

    xpe2.. abg amir kn ade..leh tlg picit..hehe


    Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil I love you I love you Twisted Evil Twisted Evil

    a-chot
    Super-Duper Junior
    Super-Duper Junior

    Re: tenaga pengajar zaba y plg DASYAT...

    Post  a-chot on 19/04/09, 11:10 am

    ejah wrote:
    ARIMZA wrote:yea....yea!!!
    achot nak bwk kek coklat moist.... bounce bounce bounce
    tp aku xleh mkn bnyak...migrain... No No

    yess..!!! cheers cheers
    da kurang sowg..

    hehe.. kejam sungguh kamu ni.. pirat

    Sponsored content

    Re: tenaga pengajar zaba y plg DASYAT...

    Post  Sponsored content Today at 10:54 am


      Current date/time is 06/12/16, 10:54 am