Zaabarian Old boyz

School is back!!!

Reunion Photo uploaded!! Kepada yang nak upload dan nak lihat, sila ke ruang "new album"

    Reunion 2009

    Share
    avatar
    has
    Senior
    Senior

    Re: Reunion 2009

    Post  has on 30/05/09, 11:12 pm

    zaha wrote:
    has wrote:hahahah Embarassed Embarassed

    Laughing Laughing Laughing
    hehehe.. Twisted Evil Twisted Evil[/quote]
    woi, pe ko pikir arrr Evil or Very Mad Evil or Very Mad
    avatar
    uCrack
    Admin
    Admin

    Re: Reunion 2009

    Post  uCrack on 30/05/09, 11:44 pm

    den sbnrnye dari arituh nak post ucapan terima kasih den nie..tapi tak igt dan takde masa jer..so, skrg la..

    den rasa berbesar hati sebab event nie berjalan seperti yg dirancang..walaupun ade sedikit masalah..bukan ape, pk2 balik, perhh, giler arr aku yg buat..hehe, anyway, benda nie takkan berjaya tanpa sokongan dari semua orang..terima kasih yg tak terhingga kepada yg menjayakan event nie..thanks to Has selaku makcik dewan makan, Ejah yg bg idea itu n ini, Zana, Ajid, Pablo sebab tolong aku kontek dak2 nie, opel, sebab sacrifice kan persona dier nyer bateri tuk kita semua BBQ..dan kepada yg lain yg aku tak dapat sebutkan kat sini.. THANKS A LOT!!!


    _________________

    avatar
    OPEL
    Senior
    Senior

    Re: Reunion 2009

    Post  OPEL on 03/06/09, 02:13 pm

    pas ni aku kne stndby mentol keta aku..hehehe Razz

    Sponsored content

    Re: Reunion 2009

    Post  Sponsored content


      Current date/time is 23/10/17, 06:48 am