Zaabarian Old boyz

School is back!!!

Reunion Photo uploaded!! Kepada yang nak upload dan nak lihat, sila ke ruang "new album"

    Scary Movie 2

    Share

    anne
    Senior
    Senior

    Scary Movie 2

    Post  anne on 09/07/09, 10:08 am

    Langkah kaki Lily semakin longlai..Lily bagaikan merangkak di kegelapan malam..bunyi sahutan serigala semakin jelas kedengaran..bayang2 lembaga hitam muncul di depan mata Lily...

    lily~
    Senior
    Senior

    Re: Scary Movie 2

    Post  lily~ on 09/07/09, 11:26 am

    Maun mati katak Lily klu slalu lam kdaan begini nih...
    lembaga itam 2 makin lame makin m'dekati lily...
    erm, tkar name la..cam xbest je name lily d kaitkan lm cite2 seram camni ni..hehehe

    has
    Senior
    Senior

    Re: Scary Movie 2

    Post  has on 09/07/09, 11:37 am

    nak tukar nama dah lambat. lily cepat buka langkah dan cabut...

    ha_yanti85
    Super Junior
    Super Junior

    Re: Scary Movie 2

    Post  ha_yanti85 on 09/07/09, 06:03 pm

    Oleh kerana lily teramat takut maka dia pun telah lari sekuat hatinyer....tiba2 lily terserempak dengan seseorang..tp dia x braper nak perasan saper coz gelap....

    has
    Senior
    Senior

    Re: Scary Movie 2

    Post  has on 09/07/09, 08:14 pm

    pandang punya pandang, baru lily kenal siapa yg dalam kegelapan tu... jantung lily kembali berdegup laju...

    ha_yanti85
    Super Junior
    Super Junior

    Re: Scary Movie 2

    Post  ha_yanti85 on 10/07/09, 12:29 pm

    Q Haidar rupernyer...nie yang wat lily takut coz takut linda Jasmin dapat tahu yang dia ader skandel ngan Q..so lily pun......

    anne
    Senior
    Senior

    Re: Scary Movie 2

    Post  anne on 11/07/09, 01:03 pm

    rasa badannya semakin lemah lalu pengsan..lembaga itam yang didakwa Q-haidar itu cuba menyelamatkan Lily( bukan nama sebenar)..Lily masih lagi pengsan..Q membawa Lily pergi jauh dari kawasan itu..sedang dalam perjalanan ke pondok usang yang tidak jauh dari situ, Lily terjga...

    "Ya allah..sape ni? Awak bukan la Q haidar...tapi..wajah awak mcm betul2 saya kenal"


    lelaki itu tersnyum..

    OPEL
    Senior
    Senior

    Re: Scary Movie 2

    Post  OPEL on 11/07/09, 02:22 pm

    Sape lg kalu bkn aku..hehehehehe tongue
    dr trsenyum..trus ketawa..huhahaha..dan ketawa lg..huawawwa!! Laughing

    ha_yanti85
    Super Junior
    Super Junior

    Re: Scary Movie 2

    Post  ha_yanti85 on 13/07/09, 12:10 pm

    Tidak ku tahu rupanyer selama ini Opel yang selalu hadir dalam mimpi-mimpiku..patutla mcm kenal jer kata Lily...Lily(bukan nama sebenar)pengsan semula bila dapat tahu itu adalah Opel.....

    OPEL
    Senior
    Senior

    Re: Scary Movie 2

    Post  OPEL on 13/07/09, 01:36 pm

    Untung l**y mimpikn aku..kalu mimpi kene gigit ngn beruk ke..kne berak ngn burung ke..dah tntu dier xsngup..cnfirm! Wink

    anne
    Senior
    Senior

    Re: Scary Movie 2

    Post  anne on 13/07/09, 09:32 pm

    viva betul la opel nih..walaupun lily xhingin kan kehadiran opel namun opel bersungguh2 mahu menolong lily..keesokan harinya, setelah lily sedar..ada sebungkus nasi lemak dan air kopi o dihadapannya..dia cuba memanggil nama opel..tapi tiada yang menyahut.."baik sungguh opel ni" detik hati kecil lily..setelah menjamah makanan yang terhidang..lily pun mencari jalan utk pulang..

    ha_yanti85
    Super Junior
    Super Junior

    Re: Scary Movie 2

    Post  ha_yanti85 on 14/07/09, 12:48 pm

    Walaupun berat hati lily untuk melangkah pergi meninggalkan Opel tetapi Lily harus meneruskan perjalanan hidupnya..Opel hanya sekadar hadir dalam mimpi sahaja bukan realiti...

    anne
    Senior
    Senior

    Re: Scary Movie 2

    Post  anne on 22/07/09, 09:42 pm

    X#*k*f...nape la da slow sgt ni...mane member2 yg bleh sambung citer nih..please...help...help

    OPEL
    Senior
    Senior

    Re: Scary Movie 2

    Post  OPEL on 22/07/09, 10:33 pm

    yang aku heran dh dkt 3 ari aku xnmpk ade umat yg join..xtau idup lg ke x..ado ai!! Crying or Very sad

    munn
    Junior
    Junior

    Re: Scary Movie 2

    Post  munn on 27/07/09, 12:30 pm

    zaman sekarang camnilah...kejap ade..kejap x...

    OPEL
    Senior
    Senior

    Re: Scary Movie 2

    Post  OPEL on 27/07/09, 02:48 pm

    Argggh!!!!auwww!!! tension yer haku... Evil or Very Mad Evil or Very Mad

    ha_yanti85
    Super Junior
    Super Junior

    Re: Scary Movie 2

    Post  ha_yanti85 on 28/07/09, 01:55 pm

    Bosannnn..Besannnn....Bisannnnn....Busannnnn..... Basannnn.....Mari belajar mengeja......

    munn
    Junior
    Junior

    Re: Scary Movie 2

    Post  munn on 31/07/09, 05:50 pm

    cacing kepanasan ker korng nih....

    OPEL
    Senior
    Senior

    Re: Scary Movie 2

    Post  OPEL on 01/08/09, 02:11 am

    dah tu?? aku cm nk korek jer idung aku nih..tahap bosan!!

    anne
    Senior
    Senior

    Re: Scary Movie 2

    Post  anne on 03/08/09, 10:53 pm

    Ermm..mr opel...madam yanti...madam munn...fyi aku idup lagi cuma sekrang da beralih arah kepada facebook...aku seronok men game kat sana...wahahhaha

    zaha
    Super Junior
    Super Junior

    Re: Scary Movie 2

    Post  zaha on 06/08/09, 11:54 pm

    anne wrote:Ermm..mr opel...madam yanti...madam munn...fyi aku idup lagi cuma sekrang da beralih arah kepada facebook...aku seronok men game kat sana...wahahhaha
    wah!
    lyn FB la plak..hehe..add la aku..
    affraid affraid

    Sponsored content

    Re: Scary Movie 2

    Post  Sponsored content Today at 10:52 am


      Current date/time is 06/12/16, 10:52 am