Zaabarian Old boyz

School is back!!!

Reunion Photo uploaded!! Kepada yang nak upload dan nak lihat, sila ke ruang "new album"

    apakah...????

    Share
    avatar
    cimok
    Super-Duper Junior
    Super-Duper Junior

    apakah...????

    Post  cimok on 09/06/09, 08:56 pm

    ape ade di tgh malam, di hujung katil dan di pangkal lampu??

    jwpn die 1 jek tau..
    avatar
    Mumtaz
    Super Junior
    Super Junior

    Re: apakah...????

    Post  Mumtaz on 10/06/09, 10:12 am

    jwpn yg ringkas, padat dan tepat.....
    .........L..............
    avatar
    lily~
    Senior
    Senior

    Re: apakah...????

    Post  lily~ on 10/06/09, 11:41 am

    huhuhu..
    betol..betol..betol..
    100 markh ntok mumtaz...
    avatar
    anne
    Senior
    Senior

    Re: apakah...????

    Post  anne on 10/06/09, 11:51 am

    la....cimi ko bagi soalan sonang kek mumtaz tu...yg jawab tu pun bukan dio do..anak eh yg jawab... rabbit
    avatar
    cimok
    Super-Duper Junior
    Super-Duper Junior

    Re: apakah...????

    Post  cimok on 14/06/09, 05:07 am

    den sajo nak uji kepandaian bdk dlm forum ni....
    avatar
    OPEL
    Senior
    Senior

    Re: apakah...????

    Post  OPEL on 14/06/09, 05:59 am

    k try tanyo skali sapo menteri kewangan Zimbabwe...
    lopeh tu tanyo sapo pengasas Madagascar.. Suspect Suspect
    avatar
    anne
    Senior
    Senior

    Re: apakah...????

    Post  anne on 14/06/09, 02:52 pm

    Zimbabwe's Finance Minister Tendai Biti

    pengasas Madagascar:
    http://ethnology.gasy.org/article.php3?id_article=151
    avatar
    OPEL
    Senior
    Senior

    Re: apakah...????

    Post  OPEL on 15/06/09, 02:00 am

    hahaha..aku tau ko search kt yahoo..google.. Very Happy Very Happy
    avatar
    anne
    Senior
    Senior

    Re: apakah...????

    Post  anne on 15/06/09, 05:57 pm

    that's right Mr Opel... Razz Razz
    aku akan cuba mencari jawapannya..kalau xdapek susah nak tido woooo
    avatar
    OPEL
    Senior
    Senior

    Re: apakah...????

    Post  OPEL on 16/06/09, 11:27 am

    1 lagi...sape kah future husband anne..haa jwb kak..
    jgn ckp search google, amy search pn lum tentu dpt.. Razz Razz
    avatar
    anne
    Senior
    Senior

    Re: apakah...????

    Post  anne on 16/06/09, 04:02 pm

    alamak...ni yang buek den xtido2 nak jawab ni..nak search kek mano2 search engine pun xtontu jumpo jawapan..xpolah den cubo jugak..."Hanya Tuhan yang tahu" siapa jodohku kerana Dia Maha Mengetahui...huhu..Opel jgn tnya soalan mcam ni lagi deh..sobak dado den..hehe..
    so sesape nak berkenalan, i'm available..hahaha...ko la ni opel...xpasal2 aku mem'promote' diriku sendiri..
    avatar
    lily~
    Senior
    Senior

    Re: apakah...????

    Post  lily~ on 16/06/09, 04:58 pm

    huahuahua..
    ana..ok la 2..
    untung2 dpat yg dokter ke yg xray men ke..hakhakhak Laughing
    avatar
    OPEL
    Senior
    Senior

    Re: apakah...????

    Post  OPEL on 16/06/09, 06:02 pm

    promote ko anne??..jap aku nk tembak pale aku dlu..ahaks! Razz
    ni ade 2 petua..anne ko try g klinik time sakit..cr doc yg nsem cm aku nih..
    tiba ko wat la pengsan..cnfirm doc tu tangkap cintan ngn ko.. I love you I love you
    k yg ni senang jer..ko amik nset taip ON CINTA anta ke 32272..hahahuhu Laughing Laughing
    avatar
    anne
    Senior
    Senior

    Re: apakah...????

    Post  anne on 16/06/09, 07:34 pm

    OPEL wrote:promote ko anne??..jap aku nk tembak pale aku dlu..ahaks! Razz
    ni ade 2 petua..anne ko try g klinik time sakit..cr doc yg nsem cm aku nih..
    tiba ko wat la pengsan..cnfirm doc tu tangkap cintan ngn ko.. I love you I love you
    k yg ni senang jer..ko amik nset taip ON CINTA anta ke 32272..hahahuhu Laughing Laughing


    sejak bila ko jadi doc..dalam erti kata lain "NSEM"...hahaha
    xde mase aku nak g klinik, pastu buat2 pengsan..silap2 dia bedah aku, kuarkan segala organ aku..xpasal2 organ aku kena jual kat Sri Lanka ke Zimbabwe ke..xke haru mak bapak aku????

    Sponsored content

    Re: apakah...????

    Post  Sponsored content


      Current date/time is 28/05/17, 02:40 pm