Zaabarian Old boyz

School is back!!!

Reunion Photo uploaded!! Kepada yang nak upload dan nak lihat, sila ke ruang "new album"

    ladies talk?horay!!

    Share

    uCrack
    Admin
    Admin

    Re: ladies talk?horay!!

    Post  uCrack on 04/04/09, 07:51 pm

    nak ikut kan, ader 3 orang jer yg layak dapat form 2 nie..aku, ejah ngn lily..yg lain..ajak ler kengkawan


    _________________


    anne
    Senior
    Senior

    Re: ladies talk?horay!!

    Post  anne on 04/04/09, 08:49 pm

    uCrack wrote:nak ikut kan, ader 3 orang jer yg layak dapat form 2 nie..aku, ejah ngn lily..yg lain..ajak ler kengkawan

    yela...yela...aku xlyk form 2...tarik la balik..masuk kan aku kat pra sekolah pun xpe... pale pale pale pale

    opix_uyul
    Super-Duper Junior
    Super-Duper Junior

    Re: ladies talk?horay!!

    Post  opix_uyul on 05/04/09, 09:22 pm

    nak ceroboh leh x??
    huhuhu
    den ingat lg mase tahun bilo ntah yang org minyak masuk aspuri.. affraid
    gempak siot..
    siapakah suspect org minyak tu?? scratch

    has
    Senior
    Senior

    Re: ladies talk?horay!!

    Post  has on 05/04/09, 09:35 pm

    aaahh, sampai ada akak senior yg patah tgn sbb org minyak tu.

    opix_uyul
    Super-Duper Junior
    Super-Duper Junior

    Re: ladies talk?horay!!

    Post  opix_uyul on 05/04/09, 09:39 pm

    la..cian akak 2 kan..
    akak tu berlawan dgn org minyak tu ker??

    anne
    Senior
    Senior

    Re: ladies talk?horay!!

    Post  anne on 05/04/09, 09:43 pm

    has wrote:aaahh, sampai ada akak senior yg patah tgn sbb org minyak tu.

    sape ek yg patah tu??

    aku ingt mase form 1..
    da la senior xde..kitorang satu bilik rapatkan katil..tido ramai2...menggigil bdn..pastu time tu pulak xleh tido..kurang asam tul..tapi mlm tu xde pape..
    pastu satu pagi yg hening,tgh siap nak g sekolah nampak mamat yg hy memakai sarung kepala..yg len semua bogel...adoii..takut giler..pastu kitorang pakat..kak ayu ketua jerit Polis..polis...apa lagi mencelinap org tu..xmalu betul..da la bogel pastu dok tunjuk dia punya pulak...malu tau...
    Embarassed Embarassed

    opix_uyul
    Super-Duper Junior
    Super-Duper Junior

    Re: ladies talk?horay!!

    Post  opix_uyul on 05/04/09, 09:46 pm

    anne wrote:
    has wrote:aaahh, sampai ada akak senior yg patah tgn sbb org minyak tu.

    sape ek yg patah tu??

    aku ingt mase form 1..
    da la senior xde..kitorang satu bilik rapatkan katil..tido ramai2...menggigil bdn..pastu time tu pulak xleh tido..kurang asam tul..tapi mlm tu xde pape..
    pastu satu pagi yg hening,tgh siap nak g sekolah nampak mamat yg hy memakai sarung kepala..yg len semua bogel...adoii..takut giler..pastu kitorang pakat..kak ayu ketua jerit Polis..polis...apa lagi mencelinap org tu..xmalu betul..da la bogel pastu dok tunjuk dia punya pulak...malu tau...
    Embarassed Embarassed

    hahaha.gila la..
    ko nampak ke ape yang ditayngkan oleh org minyak tu tak??
    huhuhuh..kalu nampak, camne ghoman eh?? confused

    anne
    Senior
    Senior

    Re: ladies talk?horay!!

    Post  anne on 05/04/09, 09:49 pm

    opix_uyul wrote:nak ceroboh leh x??
    huhuhu
    den ingat lg mase tahun bilo ntah yang org minyak masuk aspuri.. affraid
    gempak siot..
    siapakah suspect org minyak tu?? scratch

    xsilap aku form 2..mlm tu lela g tido kat bilik sebelah aku...ntah ape nama dorm tu..tapi tingkt 3..mlm tu nasib xbaik..ade pulak makhluk Tuhan paling sexy tu masuk bilik sebelah..kitorang yg dalam bilik Syifa ni pun suspen bila bunyi bising2..dgr cite Makhluk tu selak kain sorang hamba Allah..da sorang menjerit..semua nya nak lari kuar bilik...termasuklah makhluk Tuhan tu..tgh sama2 berebut ingin melarikan diri, seorang akak ni telah disiku atau ditolak dgn kuat oleh Makhluk Tuhan itu..tu yg patah tu kot..

    tapi paling best dgr cite versi Siti Hajar Kunikuya..kompom besh..dia nampak ngan bijik mata dia lagi Makhluk Tuhan yg teramat Sexy tu..hanya Siti Hajar je tau.. Laughing Laughing

    opix_uyul
    Super-Duper Junior
    Super-Duper Junior

    Re: ladies talk?horay!!

    Post  opix_uyul on 05/04/09, 09:56 pm

    memang hebat siti hajar eh.. affraid
    dia x cerita ke kat korang..
    mesti dia x nak cite sebab nak mkn sorng.. tongue

    anne
    Senior
    Senior

    Re: ladies talk?horay!!

    Post  anne on 05/04/09, 10:49 pm

    mestila dia cite...cuma aku malu nak cite kat korang secra details...hahaha

    so kenala tnya sesiapa yg telah mendengar versi Siti Hajar... Laughing Laughing

    gempak siot... Shocked Shocked

    zana
    Super Junior
    Super Junior

    Re: ladies talk?horay!!

    Post  zana on 06/04/09, 12:35 am

    hahaha..
    klo dgo cite hajar SRK tu mmg gile details ar..

    eh,mane die skang ek?

    uCrack
    Admin
    Admin

    Re: ladies talk?horay!!

    Post  uCrack on 06/04/09, 01:05 am

    anne wrote:
    uCrack wrote:nak ikut kan, ader 3 orang jer yg layak dapat form 2 nie..aku, ejah ngn lily..yg lain..ajak ler kengkawan

    yela...yela...aku xlyk form 2...tarik la balik..masuk kan aku kat pra sekolah pun xpe... pale pale pale pale

    bukan2..aku cakap, waktu aku post cume ader 3 org jer yg dah post lebih 49..so, ader 3 org yg form 2..sorri


    _________________


    munn
    Junior
    Junior

    Re: ladies talk?horay!!

    Post  munn on 06/04/09, 10:29 am

    zana wrote:hahaha..
    klo dgo cite hajar SRK tu mmg gile details ar..

    eh,mane die skang ek?


    urm...zana kire bley citekan nih ek..on behalf of hajar
    haha

    ARIMZA
    Junior
    Junior

    Re: ladies talk?horay!!

    Post  ARIMZA on 06/04/09, 01:09 pm

    munn wrote:
    zana wrote:hahaha..
    klo dgo cite hajar SRK tu mmg gile details ar..

    eh,mane die skang ek?


    urm...zana kire bley citekan nih ek..on behalf of hajar
    haha

    eleh munn....malu2 plak...ckp yo la yg kau berminat nk cite kan...huhuhu..
    klaka tul bila tringat cite hajar...
    elok2 je die kuar dr blik air sambil pgg baldi,tau2 org tu dah ade depan dia...

    munn
    Junior
    Junior

    mira malu2 tikus!!

    Post  munn on 06/04/09, 01:28 pm

    ala mira...ckp jela ko yg nk cite ka..kan

    lily~
    Senior
    Senior

    shy2 cat..

    Post  lily~ on 06/04/09, 02:02 pm

    ala, korang ni..
    memalu plak nk cite eh..
    hajar skg keje kt kl..
    dok segambut..
    keje gov..
    da lbih 3 thun..Very Happy

    anne
    Senior
    Senior

    Re: ladies talk?horay!!

    Post  anne on 06/04/09, 04:33 pm

    uCrack wrote:
    anne wrote:
    uCrack wrote:nak ikut kan, ader 3 orang jer yg layak dapat form 2 nie..aku, ejah ngn lily..yg lain..ajak ler kengkawan

    yela...yela...aku xlyk form 2...tarik la balik..masuk kan aku kat pra sekolah pun xpe... pale pale pale pale

    bukan2..aku cakap, waktu aku post cume ader 3 org jer yg dah post lebih 49..so, ader 3 org yg form 2..sorri

    hehehe...xde pape la..aku xkesah pun..saje ngengada ngan pengetua.. Very Happy

    anne
    Senior
    Senior

    Re: ladies talk?horay!!

    Post  anne on 06/04/09, 04:53 pm

    lily~ wrote:ala, korang ni..
    memalu plak nk cite eh..
    hajar skg keje kt kl..
    dok segambut..
    keje gov..
    da lbih 3 thun..Very Happy


    ada contact dia x???

    da lama xdgr dia mencarut... lol! lol!

    dia suke giler ckp "Celaka" kan..t kalau ade contact dia tlg pass kat aku ek..

    lily~
    Senior
    Senior

    Re: ladies talk?horay!!

    Post  lily~ on 06/04/09, 05:27 pm

    anne wrote:
    lily~ wrote:ala, korang ni..
    memalu plak nk cite eh..
    hajar skg keje kt kl..
    dok segambut..
    keje gov..
    da lbih 3 thun..Very Happy


    ada contact dia x???

    da lama xdgr dia mencarut... lol! lol!

    dia suke giler ckp "Celaka" kan..t kalau ade contact dia tlg pass kat aku ek..

    ni no die na..
    try la contact die..0143208425
    ko 1 kg ngn die kn??

    zana
    Super Junior
    Super Junior

    Re: ladies talk?horay!!

    Post  zana on 06/04/09, 11:31 pm

    aku 1 dorm ngn hajar mase form 5 kt al ikhsan..
    die mmg ngn dunia die sndri jek..
    salu ktowg tpnjat bile nmpak die sidai cdar mlm2 pas prep..
    huhu..
    n yg pling aku igt time tu ade spotcek ke ape tah,sume kmpol kt astaka mlm2
    hajar dok blakang aku cite psl filem mohabbaten tp x taw die cite kt sape..
    kt bdak junior kot..
    gile details dow..
    aku ase die hapal subtitle cite tu la..
    dasat2~

    Laughing

    munn
    Junior
    Junior

    Re: ladies talk?horay!!

    Post  munn on 07/04/09, 10:49 am

    weh zana...ajak hajar p reunion!
    aku nk dengor cite hindustan die lg

    anne
    Senior
    Senior

    Re: ladies talk?horay!!

    Post  anne on 07/04/09, 01:37 pm

    lily~ wrote:
    anne wrote:
    lily~ wrote:ala, korang ni..
    memalu plak nk cite eh..
    hajar skg keje kt kl..
    dok segambut..
    keje gov..
    da lbih 3 thun..Very Happy


    ada contact dia x???

    da lama xdgr dia mencarut... lol! lol!

    dia suke giler ckp "Celaka" kan..t kalau ade contact dia tlg pass kat aku ek..

    ni no die na..
    try la contact die..0143208425
    ko 1 kg ngn die kn??


    a'ah..nt aku contact dia..
    hajar tu memang suka tgk cite hindustan..
    kat rumah dia dulu melambak CD hindustan drunken drunken

    ejah
    Committee
    Committee

    Re: ladies talk?horay!!

    Post  ejah on 07/04/09, 03:42 pm

    anne wrote:
    lily~ wrote:
    anne wrote:
    lily~ wrote:ala, korang ni..
    memalu plak nk cite eh..
    hajar skg keje kt kl..
    dok segambut..
    keje gov..
    da lbih 3 thun..Very Happy


    ada contact dia x???

    da lama xdgr dia mencarut... lol! lol!

    dia suke giler ckp "Celaka" kan..t kalau ade contact dia tlg pass kat aku ek..

    ni no die na..
    try la contact die..0143208425
    ko 1 kg ngn die kn??


    a'ah..nt aku contact dia..
    hajar tu memang suka tgk cite hindustan..
    kat rumah dia dulu melambak CD hindustan drunken drunken

    igt lg kt asrama..
    asal ari sabtu time citer hindustan,mst de muka hajar.. Razz
    kotla hajar dpt jumpe SRK,mau hajar meroyan agaknyer.. Laughing

    lily~
    Senior
    Senior

    Re: ladies talk?horay!!

    Post  lily~ on 07/04/09, 05:24 pm

    ejah wrote:
    anne wrote:
    lily~ wrote:
    anne wrote:
    lily~ wrote:ala, korang ni..
    memalu plak nk cite eh..
    hajar skg keje kt kl..
    dok segambut..
    keje gov..
    da lbih 3 thun..Very Happy


    ada contact dia x???

    da lama xdgr dia mencarut... lol! lol!

    dia suke giler ckp "Celaka" kan..t kalau ade contact dia tlg pass kat aku ek..

    ni no die na..
    try la contact die..0143208425
    ko 1 kg ngn die kn??


    a'ah..nt aku contact dia..
    hajar tu memang suka tgk cite hindustan..
    kat rumah dia dulu melambak CD hindustan drunken drunken

    igt lg kt asrama..
    asal ari sabtu time citer hindustan,mst de muka hajar.. Razz
    kotla hajar dpt jumpe SRK,mau hajar meroyan agaknyer.. Laughing

    agknye la kn jah..
    aku t'jumpe die kt komuter sbn..
    aku pn mtk la no hp die..
    pas2 die siap psan kt aku..
    save name die as HAJAR SRK..
    aku ckp, ko smpai da keje pn gle kt srk lg eh..
    dh2 die leh jwb, jd bini no 2 die pn aku sgup..
    dasyat penangan srk 2 kt hajar...

    ejah
    Committee
    Committee

    Re: ladies talk?horay!!

    Post  ejah on 07/04/09, 05:49 pm

    lily~ wrote:
    ejah wrote:
    anne wrote:
    lily~ wrote:
    anne wrote:
    lily~ wrote:ala, korang ni..
    memalu plak nk cite eh..
    hajar skg keje kt kl..
    dok segambut..
    keje gov..
    da lbih 3 thun..Very Happy


    ada contact dia x???

    da lama xdgr dia mencarut... lol! lol!

    dia suke giler ckp "Celaka" kan..t kalau ade contact dia tlg pass kat aku ek..

    ni no die na..
    try la contact die..0143208425
    ko 1 kg ngn die kn??


    a'ah..nt aku contact dia..
    hajar tu memang suka tgk cite hindustan..
    kat rumah dia dulu melambak CD hindustan drunken drunken

    igt lg kt asrama..
    asal ari sabtu time citer hindustan,mst de muka hajar.. Razz
    kotla hajar dpt jumpe SRK,mau hajar meroyan agaknyer.. Laughing

    agknye la kn jah..
    aku t'jumpe die kt komuter sbn..
    aku pn mtk la no hp die..
    pas2 die siap psan kt aku..
    save name die as HAJAR SRK..
    aku ckp, ko smpai da keje pn gle kt srk lg eh..
    dh2 die leh jwb, jd bini no 2 die pn aku sgup..
    dasyat penangan srk 2 kt hajar...

    yeke?
    ak pun bl save no dia otomatik ak ltak hajar srk.. Razz

    Sponsored content

    Re: ladies talk?horay!!

    Post  Sponsored content Today at 12:20 am


      Current date/time is 05/12/16, 12:20 am