Zaabarian Old boyz

School is back!!!

Reunion Photo uploaded!! Kepada yang nak upload dan nak lihat, sila ke ruang "new album"

    reunion akan datang

    Share

    has
    Senior
    Senior

    Re: reunion akan datang

    Post  has on 27/05/09, 04:58 pm

    Mumtaz wrote:
    OPEL wrote:ko lily bab ngata aku mmg cergas.. Mad Mad
    nt kalu reunion pas ni..ko brbody 2..ko jadi la cm mumtaz... Razz
    time tu plak mumtaz ngn has bule dah tiruk dln sungai ngn baby diorg..
    aku tugas kn lily jaga brg2..hehehe tongue tongue

    dont worry lly...wlaupun jd penjaga barang parttime...
    ko mst kene layan best punyer hehehe Smile Smile Smile

    aku takut stock dia lg byk dr ko je mumtaz...

    ha lg satu, sape yg gi letak stock makanan ko dlm taperwear aku.. dah makan habis halkan ye mumtaz

    Mumtaz
    Super Junior
    Super Junior

    Re: reunion akan datang

    Post  Mumtaz on 27/05/09, 05:04 pm

    has wrote:
    Mumtaz wrote:
    OPEL wrote:ko lily bab ngata aku mmg cergas.. Mad Mad
    nt kalu reunion pas ni..ko brbody 2..ko jadi la cm mumtaz... Razz
    time tu plak mumtaz ngn has bule dah tiruk dln sungai ngn baby diorg..
    aku tugas kn lily jaga brg2..hehehe tongue tongue

    dont worry lly...wlaupun jd penjaga barang parttime...
    ko mst kene layan best punyer hehehe Smile Smile Smile

    aku takut stock dia lg byk dr ko je mumtaz...

    ha lg satu, sape yg gi letak stock makanan ko dlm taperwear aku.. dah makan habis halkan ye mumtaz

    hah tu keroje sape yg mngemas tgh hari tuh...
    aku xterlibat sbb aku terus tertido stlah keknyangan membaham cupcake yg aku sorok tuh hahhaha Laughing Laughing Laughing
    aku baru teringat stock aku yg masih di dlm beg lily hehehe rabbit rabbit
    tp muak ler plak mkn biscuit.... tongue tongue tongue
    cupcake gak yg sedap...

    has
    Senior
    Senior

    Re: reunion akan datang

    Post  has on 27/05/09, 05:10 pm

    tape aku dah makan habis dah,
    patut ar aku tak pat cupcake tuuuu
    waaaaaa Mad Mad

    OPEL
    Senior
    Senior

    Re: reunion akan datang

    Post  OPEL on 27/05/09, 07:13 pm

    lily~ wrote:mane de aku kutuk ko pel..
    cube ko bace leklok sape yg stat kutuk ko..
    aku ckap t ko nk jd bapak je..
    sedihnye aku tuduhan ko 2 pel... Crying or Very sad

    gurau je lily..
    cam pmpuan la ko nih..ngajuk2 Razz

    has
    Senior
    Senior

    Re: reunion akan datang

    Post  has on 27/05/09, 07:46 pm

    OPEL wrote:
    lily~ wrote:mane de aku kutuk ko pel..
    cube ko bace leklok sape yg stat kutuk ko..
    aku ckap t ko nk jd bapak je..
    sedihnye aku tuduhan ko 2 pel... Crying or Very sad

    gurau je lily..
    cam pmpuan la ko nih..ngajuk2 Razz
    ko ni pel, bek ko pujuk lik, kang dia tak gi air terjun kang...

    zaha
    Super Junior
    Super Junior

    Re: reunion akan datang

    Post  zaha on 28/05/09, 07:43 am

    hahaha..acara b'4 yo nmpk eh!
    Suspect Suspect

    Mumtaz
    Super Junior
    Super Junior

    Re: reunion akan datang

    Post  Mumtaz on 28/05/09, 10:20 am

    has wrote:tape aku dah makan habis dah,
    patut ar aku tak pat cupcake tuuuu
    waaaaaa Mad Mad

    aku kene sorok cupcake tuh...
    riso aku tgok munn n aizul asik ulang alik kat meja tuh hahahaha
    anak aku yg ajar weh...
    tp aku sorok dlm peti ais jer...
    saper2 yg bukak peti ais tuh mesti nmpk.....

    lily~
    Senior
    Senior

    Re: reunion akan datang

    Post  lily~ on 28/05/09, 04:07 pm

    Mumtaz wrote:
    has wrote:
    Mumtaz wrote:
    OPEL wrote:ko lily bab ngata aku mmg cergas.. Mad Mad
    nt kalu reunion pas ni..ko brbody 2..ko jadi la cm mumtaz... Razz
    time tu plak mumtaz ngn has bule dah tiruk dln sungai ngn baby diorg..
    aku tugas kn lily jaga brg2..hehehe tongue tongue

    dont worry lly...wlaupun jd penjaga barang parttime...
    ko mst kene layan best punyer hehehe Smile Smile Smile

    aku takut stock dia lg byk dr ko je mumtaz...

    ha lg satu, sape yg gi letak stock makanan ko dlm taperwear aku.. dah makan habis halkan ye mumtaz

    hah tu keroje sape yg mngemas tgh hari tuh...
    aku xterlibat sbb aku terus tertido stlah keknyangan membaham cupcake yg aku sorok tuh hahhaha Laughing Laughing Laughing
    aku baru teringat stock aku yg masih di dlm beg lily hehehe rabbit rabbit
    tp muak ler plak mkn biscuit.... tongue tongue tongue
    cupcake gak yg sedap...

    haha..biskut ko 2 pn mtk halal la ye..
    da bis aku belasah daa... silent

    Mumtaz
    Super Junior
    Super Junior

    Re: reunion akan datang

    Post  Mumtaz on 28/05/09, 04:48 pm

    sume kira halal... tongue tongue
    kg aku berkira kg, ko kira plak charge ruang tamu tompek den tido tuh hahaha pirat pirat
    susah plak den nak tompang lg peh nih hahaha queen queen queen

    lily~
    Senior
    Senior

    Re: reunion akan datang

    Post  lily~ on 28/05/09, 05:39 pm

    huhu..
    ko perli aku ke tdo kt umah aku tdo kt ruang tamu je... Crying or Very sad

    Mumtaz
    Super Junior
    Super Junior

    Re: reunion akan datang

    Post  Mumtaz on 28/05/09, 05:55 pm

    lily~ wrote:huhu..
    ko perli aku ke tdo kt umah aku tdo kt ruang tamu je... Crying or Very sad

    alamak...salah ckp ler plok... pale pale pale
    lg aku ckp sewa bilik tido pon, ko kata aku sindir...
    huah penin.... penin.... Mad Mad Mad

    anne
    Senior
    Senior

    Re: reunion akan datang

    Post  anne on 28/05/09, 07:28 pm

    Mumtaz wrote:
    has wrote:tape aku dah makan habis dah,
    patut ar aku tak pat cupcake tuuuu
    waaaaaa Mad Mad

    aku kene sorok cupcake tuh...
    riso aku tgok munn n aizul asik ulang alik kat meja tuh hahahaha
    anak aku yg ajar weh...
    tp aku sorok dlm peti ais jer...
    saper2 yg bukak peti ais tuh mesti nmpk.....

    haha...korang ni..macam2 la..aritu aku order vanila n choclate tapi yg adanya coklat je...so sesape berminat nak order cupcake for any events leh contact number ni 0122440304-miss dalila..cupcake ni homemade..rmh dia kat flat area seremban 2 tu...sesape nak tempah kek or cupcake utk tunang or wedding...dialu2kan...

    anne
    Senior
    Senior

    Re: reunion akan datang

    Post  anne on 28/05/09, 07:29 pm

    so 4 da next reunion, pagi2 buta tu kita leh wat riadah sket..poco2 ke pocong2 ke... Very Happy ..then having breakfast sesame..aritu makan sendiri2 je ek...

    OPEL
    Senior
    Senior

    Re: reunion akan datang

    Post  OPEL on 28/05/09, 10:15 pm

    has wrote:
    OPEL wrote:
    lily~ wrote:mane de aku kutuk ko pel..
    cube ko bace leklok sape yg stat kutuk ko..
    aku ckap t ko nk jd bapak je..
    sedihnye aku tuduhan ko 2 pel... Crying or Very sad

    gurau je lily..
    cam pmpuan la ko nih..ngajuk2 Razz
    ko ni pel, bek ko pujuk lik, kang dia tak gi air terjun kang...

    ala bucuk2 dier..arghh..geli bulu idung aku.. Laughing Laughing

    has
    Senior
    Senior

    Re: reunion akan datang

    Post  has on 29/05/09, 12:12 am

    anne wrote:
    Mumtaz wrote:
    has wrote:tape aku dah makan habis dah,
    patut ar aku tak pat cupcake tuuuu
    waaaaaa Mad Mad

    aku kene sorok cupcake tuh...
    riso aku tgok munn n aizul asik ulang alik kat meja tuh hahahaha
    anak aku yg ajar weh...
    tp aku sorok dlm peti ais jer...
    saper2 yg bukak peti ais tuh mesti nmpk.....

    haha...korang ni..macam2 la..aritu aku order vanila n choclate tapi yg adanya coklat je...so sesape berminat nak order cupcake for any events leh contact number ni 0122440304-miss dalila..cupcake ni homemade..rmh dia kat flat area seremban 2 tu...sesape nak tempah kek or cupcake utk tunang or wedding...dialu2kan...

    anna bape kupang sejibik?
    aku berminat la nak oder tuk kawin lily huhuhuhu
    queen king

    ARIMZA
    Junior
    Junior

    Re: reunion akan datang

    Post  ARIMZA on 29/05/09, 12:16 am

    anna---> ko mcm tau2 je...aku baru nak tnye mane nak tmpah cupcakes 2...ade 'seseorang' tergoda plak dgn cupcakes ko..

    p/s: mun bnyk giler blasah cupcake 2..sampai abih tudung eh merah2..haha

    Mumtaz
    Super Junior
    Super Junior

    Re: reunion akan datang

    Post  Mumtaz on 29/05/09, 10:26 am

    ARIMZA wrote:anna---> ko mcm tau2 je...aku baru nak tnye mane nak tmpah cupcakes 2...ade 'seseorang' tergoda plak dgn cupcakes ko..

    p/s: mun bnyk giler blasah cupcake 2..sampai abih tudung eh merah2..haha

    mmndgkan aku yg paling advance dan da mngontact dak dalila nih, harge cup cake die RM 40, 25 pieces. flower flower
    aku da survey da...mmg rate utk cupcake msize medium camni harganya...
    u2k cake aku lupe tanye plak.

    p/s: sbb tu ler aku sorok cupcake tuh... mun mkn xigt weh.... tongue tongue

    uCrack
    Admin
    Admin

    Re: reunion akan datang

    Post  uCrack on 29/05/09, 10:37 am

    dah2..nie citer pasal cupcake plak..korang pompuan nie, sebut pasal cake jer dah meleleh air liur..


    _________________


    Mumtaz
    Super Junior
    Super Junior

    Re: reunion akan datang

    Post  Mumtaz on 29/05/09, 11:23 am

    uCrack wrote:dah2..nie citer pasal cupcake plak..korang pompuan nie, sebut pasal cake jer dah meleleh air liur..

    jocolor jocolor jocolor enak dimakan begitu sahaja ooooooooo (nyanyi rentak lagu gardenia ae)

    zaha
    Super Junior
    Super Junior

    Re: reunion akan datang

    Post  zaha on 30/05/09, 01:54 am

    uCrack wrote:dah2..nie citer pasal cupcake plak..korang pompuan nie, sebut pasal cake jer dah meleleh air liur..

    hahaha..biarla kt dorg uncle..
    (aku pun nk gak!!) Embarassed Embarassed

    anne
    Senior
    Senior

    Re: reunion akan datang

    Post  anne on 30/05/09, 09:56 am

    uCrack wrote:dah2..nie citer pasal cupcake plak..korang pompuan nie, sebut pasal cake jer dah meleleh air liur..

    alah uncle ko kalau nak dokek yo kalau nak order...columbia ngn seremban dua tu da la sekangkang kera...xsompek nak meleleh airliur pun.. Smile Smile

    anne
    Senior
    Senior

    Re: reunion akan datang

    Post  anne on 30/05/09, 09:58 am

    zaha wrote:
    uCrack wrote:dah2..nie citer pasal cupcake plak..korang pompuan nie, sebut pasal cake jer dah meleleh air liur..

    hahaha..biarla kt dorg uncle..
    (aku pun nk gak!!) Embarassed Embarassed

    zaha, kalau u nak u dtg umah...i buleh buatkan.... Twisted Evil Twisted Evil kompem ko pening lepas mkn cupcake aku buat.... Rolling Eyes

    has
    Senior
    Senior

    Re: reunion akan datang

    Post  has on 30/05/09, 08:32 pm

    anne wrote:
    zaha wrote:
    uCrack wrote:dah2..nie citer pasal cupcake plak..korang pompuan nie, sebut pasal cake jer dah meleleh air liur..

    hahaha..biarla kt dorg uncle..
    (aku pun nk gak!!) Embarassed Embarassed

    zaha, kalau u nak u dtg umah...i buleh buatkan.... Twisted Evil Twisted Evil kompem ko pening lepas mkn cupcake aku buat.... Rolling Eyes

    UNCLE TU WAT JUAL MAHAL JE, KALAU KAT BELAKANG DIA YG LOBIH... cat

    has
    Senior
    Senior

    Re: reunion akan datang

    Post  has on 30/05/09, 08:35 pm

    anne wrote:

    haha...korang ni..macam2 la..aritu aku order vanila n choclate tapi yg adanya coklat je...so sesape berminat nak order cupcake for any events leh contact number ni 0122440304-miss dalila..cupcake ni homemade..rmh dia kat flat area seremban 2 tu...sesape nak tempah kek or cupcake utk tunang or wedding...dialu2kan...

    ANY WAY ANNE LUPA NAK THANKS KAK TU... SODAP Razz
    thanks nak lg... Laughing Laughing
    hemm aku call cik dalila tu tak pat la, nak oder kak tuk next week la... ade nombor lain ke?
    to uncle: sorry tumpang lalu seket Embarassed

    uCrack
    Admin
    Admin

    Re: reunion akan datang

    Post  uCrack on 30/05/09, 09:18 pm

    hehe..aku tak rasa dowh cake tue..sebab waktu tue aku tengah bakar, ader orang offer..tapi aku tak amik..so, ntah saper la makan aku nyer..


    _________________


    Sponsored content

    Re: reunion akan datang

    Post  Sponsored content Today at 12:18 am


      Current date/time is 05/12/16, 12:18 am