Zaabarian Old boyz

School is back!!!

Reunion Photo uploaded!! Kepada yang nak upload dan nak lihat, sila ke ruang "new album"

    reunion akan datang

    Share

    OPEL
    Senior
    Senior

    reunion akan datang

    Post  OPEL on 26/05/09, 11:34 am

    reunion akan dtg aku ade plan..wat kat air terjun tangkak johor..
    sane ade resort..so aku try usha tempat dulu..ape kate??

    has
    Senior
    Senior

    Re: reunion akan datang

    Post  has on 26/05/09, 01:09 pm

    opel good idea la
    tp masih panjang masa la opel....
    anyway kalau g johor aku nak tumpang pesona ko leh tak huhuhuhu Smile Smile Smile

    OPEL
    Senior
    Senior

    Re: reunion akan datang

    Post  OPEL on 26/05/09, 01:29 pm

    bule je..huhu
    try jer cr port utk thn akn dtg..
    sbb ujung thn ni aku ade family day..
    aku yg kne cr tmpt.alang2 bule utk reunion kiter plak..
    air terjun tuuuu... Cool Cool Cool

    uCrack
    Admin
    Admin

    Re: reunion akan datang

    Post  uCrack on 26/05/09, 01:38 pm

    ye..bagus..asik PD jer..haha


    _________________


    has
    Senior
    Senior

    Re: reunion akan datang

    Post  has on 26/05/09, 01:54 pm

    air terjun kota tinggi bounce bounce bounce

    uCrack
    Admin
    Admin

    Re: reunion akan datang

    Post  uCrack on 26/05/09, 03:28 pm

    pel, dekat tangkak ade air terjun ker? kt sagil ker?


    _________________


    anne
    Senior
    Senior

    Re: reunion akan datang

    Post  anne on 26/05/09, 09:26 pm

    best nye kalau dpt mandi air terjun pulak... cheers cheers
    opel, aku pun nak tumpang keta pesona ko..xkan has buleh..aku xbuleh... confused confused

    zana
    Super Junior
    Super Junior

    Re: reunion akan datang

    Post  zana on 26/05/09, 09:49 pm

    sokong sangat2 cadangan incik opel!
    air terjun gunung ledang kat sagil..
    kampung aku tu..
    weee~~

    cheers

    has
    Senior
    Senior

    Re: reunion akan datang

    Post  has on 26/05/09, 10:44 pm

    cam tu kita takyah book hotel la, pakat tido rumah zana reramai... yeeee
    what say u ms zana?

    zana
    Super Junior
    Super Junior

    Re: reunion akan datang

    Post  zana on 26/05/09, 11:33 pm

    has wrote:cam tu kita takyah book hotel la, pakat tido rumah zana reramai... yeeee
    what say u ms zana?

    hoho kampung aku je kot kt sane..
    yg dekat2 kt situ umah makcik aku,umah flat..
    x kan aku nak booked 1 flat tu kan?
    hihi..
    dok resort kt gunung tu pon besh ar kazen aku ckp..

    Razz

    has
    Senior
    Senior

    Re: reunion akan datang

    Post  has on 27/05/09, 12:28 am

    zana wrote:
    has wrote:cam tu kita takyah book hotel la, pakat tido rumah zana reramai... yeeee
    what say u ms zana?

    hoho kampung aku je kot kt sane..
    yg dekat2 kt situ umah makcik aku,umah flat..
    x kan aku nak booked 1 flat tu kan?
    hihi..
    dok resort kt gunung tu pon besh ar kazen aku ckp..

    Razz

    huhuhu memain je...
    best ar mandi air terjun... sejuk
    tak sabar nye reunion 3rd time...

    OPEL
    Senior
    Senior

    Re: reunion akan datang

    Post  OPEL on 27/05/09, 09:48 am

    anne wrote:best nye kalau dpt mandi air terjun pulak... cheers cheers
    opel, aku pun nak tumpang keta pesona ko..xkan has buleh..aku xbuleh... confused confused

    bule je stakat adsorber keta aku tahan..hehe Very Happy
    kalu 2thn lg nk wt reunion orait gak usha port skang..
    dekat sagil tu dekat ngn gunung ledang..
    mane2 kaum ibu nk try fitness bule gak naek..hahaha Laughing Laughing
    (Has ngn Mumtaz mst join.. cheers cheers )

    miza02
    Super-Duper Junior
    Super-Duper Junior

    Re: reunion akan datang

    Post  miza02 on 27/05/09, 10:01 am

    2 tahun lagi nak buat kat johor eh...wow!!!bestnyer..
    kiter g pulau sibu la best...hehehe

    Mumtaz
    Super Junior
    Super Junior

    Re: reunion akan datang

    Post  Mumtaz on 27/05/09, 10:02 am

    OPEL wrote:
    anne wrote:best nye kalau dpt mandi air terjun pulak... cheers cheers
    opel, aku pun nak tumpang keta pesona ko..xkan has buleh..aku xbuleh... confused confused

    bule je stakat adsorber keta aku tahan..hehe Very Happy
    kalu 2thn lg nk wt reunion orait gak usha port skang..
    dekat sagil tu dekat ngn gunung ledang..
    mane2 kaum ibu nk try fitness bule gak naek..hahaha Laughing Laughing
    (Has ngn Mumtaz mst join.. cheers cheers )

    ko jgn pel...nanti ko yg tercicir kat bwh...
    kami kaum ibu2 sihat dan cargas...
    lemak2 kami nih mmg xbole buang sbb xder r bumper tmpt budak2/bpk budak lepak nanti Razz ...
    budak pon xnak dkt kalo die baring kat mak die rasa tulang jer hehehe
    ko tgok walaupun keta kami mendap aritu, tp kami ttap di depan hahaha Laughing Laughing

    has
    Senior
    Senior

    Re: reunion akan datang

    Post  has on 27/05/09, 10:15 am

    Mumtaz wrote:
    OPEL wrote:
    anne wrote:best nye kalau dpt mandi air terjun pulak... cheers cheers
    opel, aku pun nak tumpang keta pesona ko..xkan has buleh..aku xbuleh... confused confused

    bule je stakat adsorber keta aku tahan..hehe Very Happy
    kalu 2thn lg nk wt reunion orait gak usha port skang..
    dekat sagil tu dekat ngn gunung ledang..
    mane2 kaum ibu nk try fitness bule gak naek..hahaha Laughing Laughing
    (Has ngn Mumtaz mst join.. cheers cheers )

    ko jgn pel...nanti ko yg tercicir kat bwh...
    kami kaum ibu2 sihat dan cargas...
    lemak2 kami nih mmg xbole buang sbb xder r bumper tmpt budak2/bpk budak lepak nanti Razz ...
    budak pon xnak dkt kalo die baring kat mak die rasa tulang jer hehehe
    ko tgok walaupun keta kami mendap aritu, tp kami ttap di depan hahaha Laughing Laughing

    huhuhu caya la muntaz cheers cheers cheers

    lily~
    Senior
    Senior

    Re: reunion akan datang

    Post  lily~ on 27/05/09, 12:14 pm

    air terjun??
    wow..i like waterfall.. cheers
    cayalaa opel..idea yg sgt2 bernas nih.. Laughing
    dah 2x reunion kt pd..nxt reunion kasi tukar plak..
    rasenye klu wat kat kwasn air terjun, xtvt xt'sekat kn..
    senang nk wat bbq, sukaneka, terjun tiruk etc...
    tp kn klu 2thn akn dtg, agk2nye aku ni dh b'gelar pe ek..
    bgaimana pula dgn babah opel ni..
    ntah2 dah jd bapak da gk nye time 2 kn...hehehe Laughing Laughing

    Mumtaz
    Super Junior
    Super Junior

    Re: reunion akan datang

    Post  Mumtaz on 27/05/09, 12:43 pm

    lily~ wrote:air terjun??
    wow..i like waterfall.. cheers
    cayalaa opel..idea yg sgt2 bernas nih.. Laughing
    dah 2x reunion kt pd..nxt reunion kasi tukar plak..
    rasenye klu wat kat kwasn air terjun, xtvt xt'sekat kn..
    senang nk wat bbq, sukaneka, terjun tiruk etc...
    tp kn klu 2thn akn dtg, agk2nye aku ni dh b'gelar pe ek..
    bgaimana pula dgn babah opel ni..
    ntah2 dah jd bapak da gk nye time 2 kn...hehehe Laughing Laughing

    die mgkin tgh sarat mengandung untuk anak ke-2 ataupon kandungan skrg still xmeltop2 lg flower flower flower flower

    opel...sowy hehehehhe Laughing Laughing geek

    has
    Senior
    Senior

    Re: reunion akan datang

    Post  has on 27/05/09, 01:49 pm

    lily~ wrote:air terjun??
    wow..i like waterfall.. cheers
    cayalaa opel..idea yg sgt2 bernas nih.. Laughing
    dah 2x reunion kt pd..nxt reunion kasi tukar plak..
    rasenye klu wat kat kwasn air terjun, xtvt xt'sekat kn..
    senang nk wat bbq, sukaneka, terjun tiruk etc...
    tp kn klu 2thn akn dtg, agk2nye aku ni dh b'gelar pe ek..
    bgaimana pula dgn babah opel ni..
    ntah2 dah jd bapak da gk nye time 2 kn...hehehe Laughing Laughing

    ko agak tengah berbadan 2 kut huhuhuhu
    babah aku rase cam mumtaz kate, baby dia tu pun lahir2 lagi... hehehehe
    mesti dah ramai baby kan, ade la kawan anak aku..
    wah best leh wat acara tuk anak2 sekali....

    OPEL
    Senior
    Senior

    Re: reunion akan datang

    Post  OPEL on 27/05/09, 03:36 pm

    Mumtaz wrote:
    OPEL wrote:
    anne wrote:best nye kalau dpt mandi air terjun pulak... cheers cheers
    opel, aku pun nak tumpang keta pesona ko..xkan has buleh..aku xbuleh... confused confused

    bule je stakat adsorber keta aku tahan..hehe Very Happy
    kalu 2thn lg nk wt reunion orait gak usha port skang..
    dekat sagil tu dekat ngn gunung ledang..
    mane2 kaum ibu nk try fitness bule gak naek..hahaha Laughing Laughing
    (Has ngn Mumtaz mst join.. cheers cheers )

    ko jgn pel...nanti ko yg tercicir kat bwh...
    kami kaum ibu2 sihat dan cargas...
    lemak2 kami nih mmg xbole buang sbb xder r bumper tmpt budak2/bpk budak lepak nanti Razz ...
    budak pon xnak dkt kalo die baring kat mak die rasa tulang jer hehehe
    ko tgok walaupun keta kami mendap aritu, tp kami ttap di depan hahaha Laughing Laughing

    hahahaha..mmg keta korg depan sbb slow.. kne la follow.. Laughing Laughing
    tp kalu korg naek xsmpai 3jam kat atas gunung ledang..aku blanje mkn rumput.amacam??
    cheers cheers

    OPEL
    Senior
    Senior

    Re: reunion akan datang

    Post  OPEL on 27/05/09, 03:41 pm

    ko lily bab ngata aku mmg cergas.. Mad Mad
    nt kalu reunion pas ni..ko brbody 2..ko jadi la cm mumtaz... Razz
    time tu plak mumtaz ngn has bule dah tiruk dln sungai ngn baby diorg..
    aku tugas kn lily jaga brg2..hehehe tongue tongue

    has
    Senior
    Senior

    Re: reunion akan datang

    Post  has on 27/05/09, 03:45 pm

    OPEL wrote:
    hahahaha..mmg keta korg depan sbb slow.. kne la follow.. Laughing Laughing
    tp kalu korg naek xsmpai 3jam kat atas gunung ledang..aku blanje mkn rumput.amacam??
    cheers cheers

    wah best rumput, nak nak bounce bounce bounce

    OPEL
    Senior
    Senior

    Re: reunion akan datang

    Post  OPEL on 27/05/09, 03:52 pm

    xda r..xkn la aku nk bg rumput kt korg..
    aku bkn ye zalim..hehehe What a Face
    wt acara cr ikan dlm sungai ke..
    baling batu smpai pengsan ke..
    Laughing Laughing

    lily~
    Senior
    Senior

    Re: reunion akan datang

    Post  lily~ on 27/05/09, 04:00 pm

    mane de aku kutuk ko pel..
    cube ko bace leklok sape yg stat kutuk ko..
    aku ckap t ko nk jd bapak je..
    sedihnye aku tuduhan ko 2 pel... Crying or Very sad

    has
    Senior
    Senior

    Re: reunion akan datang

    Post  has on 27/05/09, 04:43 pm

    lily~ wrote:mane de aku kutuk ko pel..
    cube ko bace leklok sape yg stat kutuk ko..
    aku ckap t ko nk jd bapak je..
    sedihnye aku tuduhan ko 2 pel... Crying or Very sad

    ala lily ko jgn sedih2... dia tu kalu ngenekan org lg hebat

    Mumtaz
    Super Junior
    Super Junior

    Re: reunion akan datang

    Post  Mumtaz on 27/05/09, 04:48 pm

    OPEL wrote:ko lily bab ngata aku mmg cergas.. Mad Mad
    nt kalu reunion pas ni..ko brbody 2..ko jadi la cm mumtaz... Razz
    time tu plak mumtaz ngn has bule dah tiruk dln sungai ngn baby diorg..
    aku tugas kn lily jaga brg2..hehehe tongue tongue

    dont worry lly...wlaupun jd penjaga barang parttime...
    ko mst kene layan best punyer hehehe Smile Smile Smile

    Sponsored content

    Re: reunion akan datang

    Post  Sponsored content Today at 10:55 am


      Current date/time is 06/12/16, 10:55 am