Zaabarian Old boyz

School is back!!!

Reunion Photo uploaded!! Kepada yang nak upload dan nak lihat, sila ke ruang "new album"

    Reunion 2009 photos at page 1,2,3,4

    Share

    anne
    Senior
    Senior

    Re: Reunion 2009 photos at page 1,2,3,4

    Post  anne on 27/05/09, 05:51 pm

    yeke...nape dia xupload kat sini...
    xpe2 t aku minta permission dia..then aku try upload kat sini ek...

    has
    Senior
    Senior

    Re: Reunion 2009 photos at page 1,2,3,4

    Post  has on 27/05/09, 06:04 pm

    best ar, aku dah view....
    klaka

    anne
    Senior
    Senior

    Re: Reunion 2009 photos at page 1,2,3,4

    Post  anne on 27/05/09, 06:23 pm

    tension tul la..asyik network problem je...nk upload pun susah..be patient k guys..are-na da bg permision kat aku..t aku try upload ek...

    uCrack
    Admin
    Admin

    Re: Reunion 2009 photos at page 1,2,3,4

    Post  uCrack on 28/05/09, 01:42 am

    aku dah upload, tapi guna flickr..so, sehari aku akn link kan ker forum kita dalam 20 keping..sebab t lmbt nak load..kalo tak sabo nk cari gmbo korang, ley lah ker sini atau ker friendster aku..


    _________________


    uCrack
    Admin
    Admin

    Re: Reunion 2009 photos at page 1,2,3,4

    Post  uCrack on 28/05/09, 01:47 am

























    more pic will be uploaded soon!!!


    _________________


    Mumtaz
    Super Junior
    Super Junior

    Re: Reunion 2009 photos at page 1,2,3,4

    Post  Mumtaz on 28/05/09, 10:54 am

    uCrack wrote:aku dah upload, tapi guna flickr..so, sehari aku akn link kan ker forum kita dalam 20 keping..sebab t lmbt nak load..kalo tak sabo nk cari gmbo korang, ley lah ker sini atau ker friendster aku..

    aku da tgok Cool serius cantik giler...
    flower flower flower sunny sunny
    xsbr nak tgok dr lens mira plak...

    lily~
    Senior
    Senior

    Re: Reunion 2009 photos at page 1,2,3,4

    Post  lily~ on 28/05/09, 11:30 am

    mcm2 ade la uncle..
    seronok je tgk..
    tq2..upload lg ye..
    nk plih gmbr2 i ni... Laughing

    miza02
    Super-Duper Junior
    Super-Duper Junior

    Re: Reunion 2009 photos at page 1,2,3,4

    Post  miza02 on 28/05/09, 11:36 am

    suka tengok gambar2 tu..heheheh
    TQ uncle...hehehe

    uCrack
    Admin
    Admin

    Re: Reunion 2009 photos at page 1,2,3,4

    Post  uCrack on 28/05/09, 12:00 pm

    sorri geng..gmbo tue cam faded sket..sbb klo upload kt flickr. diorang akn low kan sket kualiti dier..


    _________________


    lily~
    Senior
    Senior

    Re: Reunion 2009 photos at page 1,2,3,4

    Post  lily~ on 28/05/09, 05:02 pm

    ptutla..npk cm kekaburan n gmbr agk pecah2 cket..
    tp still canteq lg... Laughing

    Mumtaz
    Super Junior
    Super Junior

    Re: Reunion 2009 photos at page 1,2,3,4

    Post  Mumtaz on 28/05/09, 05:30 pm

    lily~ wrote:ptutla..npk cm kekaburan n gmbr agk pecah2 cket..
    tp still canteq lg... Laughing

    haah...aku igt aku nak poyo g buat desktop background...skali muka mcm alien lar plak..
    however..still aprreciate it... sunny flower flower

    uCrack
    Admin
    Admin

    Re: Reunion 2009 photos at page 1,2,3,4

    Post  uCrack on 28/05/09, 05:38 pm



    _________________


    lily~
    Senior
    Senior

    Re: Reunion 2009 photos at page 1,2,3,4

    Post  lily~ on 28/05/09, 05:54 pm

    a'ah..aku pn ngn thap kepoyoan yg m'gunung nk wat gmbr desktop..
    sex..jd eh..kombang sume org..
    hahaha..
    tp aku xpedulik..aku wat gak..hahaha

    anne
    Senior
    Senior

    Re: Reunion 2009 photos at page 1,2,3,4

    Post  anne on 28/05/09, 06:42 pm

    wah great job, uncle...xkesah la gmbr tu kabur ke x...janji ader gmbr...bleh wat kenang2an bila anak has da besar nanti...hahaha

    anne
    Senior
    Senior

    Re: Reunion 2009 photos at page 1,2,3,4

    Post  anne on 28/05/09, 07:19 pm

    aku pun da upload gmbr kat frenster..susah na nak upload guna photobucket..menci...menci... Rolling Eyes

    ARIMZA
    Junior
    Junior

    Re: Reunion 2009 photos at page 1,2,3,4

    Post  ARIMZA on 29/05/09, 12:34 am

    mumtaz--> from my lens ckit jer...teramatlah ckit...sedey2... Mad x dpt posing2 cam korang kat tepi pantai..jelezzzzzzz gue!

    ombakjernih
    Moderator
    Moderator

    Re: Reunion 2009 photos at page 1,2,3,4

    Post  ombakjernih on 29/05/09, 03:01 am

    -deleted-


    _________________

    uCrack
    Admin
    Admin

    Re: Reunion 2009 photos at page 1,2,3,4

    Post  uCrack on 29/05/09, 09:29 am

    byk lagi gmbo lucah..haha..tapi sajer jer tak upload..kang ader yg bercerai berai lak..hahaha


    _________________


    anne
    Senior
    Senior

    Re: Reunion 2009 photos at page 1,2,3,4

    Post  anne on 30/05/09, 10:15 am

    kat lens aku xde gmbr xbaik ek...semuanya baik2 belaka...hahaha

    ini la cupcake yg disorok kan oleh beberapa budak dan mak budak...hahaha


    anne
    Senior
    Senior

    Re: Reunion 2009 photos at page 1,2,3,4

    Post  anne on 30/05/09, 10:16 am

    -deleted-

    kupuk
    Super-Duper Junior
    Super-Duper Junior

    ..........

    Post  kupuk on 30/05/09, 12:02 pm

    korang memang zalim ar...

    harap dapat dibuang gambar2 lucah..

    hormati lah si mangsa yang tak bersalah nie...

    pale

    uCrack
    Admin
    Admin

    Re: Reunion 2009 photos at page 1,2,3,4

    Post  uCrack on 30/05/09, 09:13 pm

    kupuk wrote:korang memang zalim ar...

    harap dapat dibuang gambar2 lucah..

    hormati lah si mangsa yang tak bersalah nie...

    pale

    kupuk..sori..aku just upload sumer gmbo..tak pilih2 pun..even gmbo aku pon aku tak tapis..

    so, if u feel offensive regarding uploaded photo, just let me know.. aku akan buang..

    anyway, kupuk, aku minta maaf..

    p/s: topic cleaned


    _________________


    kupuk
    Super-Duper Junior
    Super-Duper Junior

    Re: Reunion 2009 photos at page 1,2,3,4

    Post  kupuk on 30/05/09, 09:27 pm

    uCrack wrote:
    kupuk wrote:korang memang zalim ar...

    harap dapat dibuang gambar2 lucah..

    hormati lah si mangsa yang tak bersalah nie...

    pale

    kupuk..sori..aku just upload sumer gmbo..tak pilih2 pun..even gmbo aku pon aku tak tapis..

    so, if u feel offensive regarding uploaded photo, just let me know.. aku akan buang..

    anyway, kupuk, aku minta maaf..

    p/s: topic cleaned

    ko memang...

    ko benci aku...

    waaaaaaaaaaaaaaaaa...............

    uCrack
    Admin
    Admin

    Re: Reunion 2009 photos at page 1,2,3,4

    Post  uCrack on 30/05/09, 10:16 pm

    buat aper nak benci ko? kita kan cuma kenalan jer..hahahaha

    alah kupuk..majuk plak..meh la YM lue..kita chat..


    _________________


    has
    Senior
    Senior

    Re: Reunion 2009 photos at page 1,2,3,4

    Post  has on 30/05/09, 10:29 pm

    huhuhu, korang ada skandal ye....

    Sponsored content

    Re: Reunion 2009 photos at page 1,2,3,4

    Post  Sponsored content Today at 12:19 am


      Current date/time is 05/12/16, 12:19 am